גם אני רוצה...

I s t a r

New member
../images/Emo6.gif

האמת שבא לי לאכול ערמונים קלויים, ואין לי בהישג יד!

עינת12

New member
../images/Emo43.gifתראי, צופים התקררות חדה../images/Emo43.gif

כך שויטמין C הוא הדבר כרגע. קבלי פלח
ושמרי על בריאותך מכל משמר. ד"ר XYZ

יאללה, תשומי למלח ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פשוט עושה לי רע לראות את השירשורים של מרס והאור האלה כאן למעלה
אני חייבת, אבל ממש ממש חייבת להעלות את השירשור הזה למעלה, לפני שהג'ננה תשתלט עלי לגמרי
אתם כבר יודעים שאני מופרעת, פסיכופטית, חסרת לב כליות ומוסר, שמסוגלת לכל החלטה מטורפת (ואפילו החלטה כמו לא להביא ילדים ר"ל), אז תזהרו ממני, אה
ותשאירו את השירשור הזה למעלה, אחרת אני עוד עלולה לעשות מעשה בלתי הפיך לחתולין
[להביא ילדים לעולם, למשל
]

gertrude

New member
תרומתי למאמץ:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עינת12

New member
גם פרוטה תתקבל בברכה

ובשביל התוכן: {אייקון של פרוטה} {אייקון של ברכה}

I s t a r

New member
תפוז מתדרדרים קשות

בכלל, לא רק נותנים מקום לנשום שלא רוצות ילדים, אפילו יש פורומים להומואים ולסביות רחמנא ליצלן!!!!!!!!! שאלוקים יסלח להם!!!!!

marish

New member
צודקת, אחותי הצדקת

וראית את הפורום "ברית-מילה - בעד ונגד"?! מה זאת אומרת - נגד???

באמת חוצפה! מה זאת אומרת - נגד???

מי בכלל שואל אותם? ברית מילה וזהו
ולא רק לבנים! מה זה הקיפוח הזה? מה עם שוויון זכויות מה? למה לבנות לא מגיע? אני מציעה לפתוח מיד פורום חדש בתפוז - ברית מילה לבנות!!! ואל תגידו לי שאין מה לחתוך! מה יש? קצת קשה אז נשברים? גבירותי הנכבדות, העולם המודרני ממציא לנו חדשות לבקרים תחליפים לכל דבר ועניין, וגם לזה יש תחליף! אני בעד לקיים מצוות המילה גם לבנות בגיל 8 ימים בדיוק כמו לבנים: להצמיד להן דילדו ענק ולחתוך !!!

אישתר, לא הבנת משהו :

בשביל להשאיר את השירשור למעלה צריך להשאיר הודעה עם תוכן! לא מספיק רק הודעה עם כותרת ובלי תוכן (זה לא מקפיץ את השירשור למעלה) - הנה תראי, כבר התגנבה לה למעלה איזה טרולית ...

I s t a r

New member
אני איטית לאללה...

לוקח לי שנים לתפוס איך זה עובד! זה נחשב תוכן?

עינת12

New member
כן!

ואם נשווה לתוכן של תאומתך - תוכן הרבה יותר משמעותי ורב תובנה משלה.

עינת12

New member
הרגת אותי ../images/Emo140.gif

אני השלישית, דרך אגב. ורק כדי שלא יהיו ספקות:

עינת12

New member
אלוקים לא שוכח ולא סולח!

הם יבואו על עונשן, והם (הרחמנא לצלן) גם. אל דאגה. אני דואג לזה אישית. לא סולח. לא שוכח. אל נקמות אדוני! בברכה ובכבוד רב, ה'

QueenOfMagic

New member
מה פתאום אל נקמות!!

אל רחמן...הינה הוא המציא את המשוקצות האילו...נו אילו שלא רוצים ילדים!! אוווווו ילדים!!! איך אפשר שלא לרצות ילדים.... עם הג'יפה וסיחרון...כן עוד ילדים!!! הרבה ילדים!!! רק ילדים!!! והומואים!!! הם כבר לא יציר האלוהים...שטן אני אומרת לך שטן!! דיבוק...רק טיפול נפשי ארוך ומייגע יוציא אותם מלרצות את בני מינם...טפוו אני אומרת טפווו... מי ייתן יהיו לך 10 ילדים...מבורכת מבורכת

למעלה