גם אני רוצה...

QueenOfMagic

New member
אבל סוף סוף יש משהו משעשע

בפורום הזה ולא רק מלחמות...ואם זה מוריד את הטרולים למטה...שיוריד...

ככה זה כשאין לך תשובות ענייניות

לטענות שלי, את מנסה להחליף נושא. כולכן כאלו - גם לא רוצות להביא ילדים - שומו שמיים - וגם לא יודעות איך לנהל ויכוח אני פשוט בהלם מוחלט אני מרגיש לחץ בחזה ונראה לי שאזמין אמבולנס *

QueenOfMagic

New member
מה זה לא יודעות

המסכנות האילו מנסות ...אבל לנו יש תגבורת בכל פעם שאנו מרגישות חסרות אונים אנחנו נביא תיגבורת מפורום הורים... ואל דאגה...הלחץ בחזה זה בגלל שאת שוב בהריון....חכי אני באה ליילד אותך

gלולוגית

New member
איך לא חשבתי על זה...

כמובן שהומור הוא הפיתרון! כל הכבוד לך מלח! ועכשו, עזוב שטויות ולך לעשות ילדים, חבל על כל דקה!

איך את מעיזה

להתייחס בקלות דעת ובצחוק לנושא כזה ???? אז אין פלא, שכך אתן נראות... *

עינת12

New member
בקלות דעת, מלח? בקלות דעת????

את שכנעת אותי לגמרי. אני רצה לבצע את המצווה. בפעם הבאה שניפגש מלח אני אגיע עם נבחרת הכדורגל שלי, ואת מלח, את לעולללללללם לעוללללללם לא תזכי לדעת מהי נתינה ולעולללללללללם לא תזכי לשמוע את המלה המדההההההימה "אמא". לך מלח לא יהיה המשך! את אומללה, דפוקה בשכל, אגואיסטית חזירה ולא יודעת מהחיים שלך. את תראי מלח, את תראי איך אבוא מאושרת עם הנבחרת המובחרת ואת תעמדי בצד ות-ת-ב-י-י-ש-י! כי נשים כמוך מלח, אם אי אפשר להרוג, אז לפחות שי-ת-ב-י-י-ש-ו!!!!!!!!! נ.ב.:אה כן [אייקון של ענת מגלגלת עיניים לשמיים] איך הצלחתי לשכוח לציין כי לבי
לרסיסי רסיסים מלח על גורלך המר. כמה כמה כואב לי מלח שלעולם לא...... יה מופרעת!!!!

gertrude

New member
../images/Emo6.gifאיזה שרשור מבדח../images/Emo6.gifחה חה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עינת12

New member
גרטרוד. הודעתך היא לחלוטין

לא במקומה! תני לנו לזדעזע כאן בשקט. מה זה מצחיק? חוץ מזה ייתכן שמלח נמצא עכשיו בכלל בטיפול נמרץ, ואת יושבת כאן וצוחקת! זה המקום להזדעזע בו גרטרוד, לא לצחוק! הניחי לנו להזדעזע להנאתנו. תודה, עוד מזועזעת לאוסף

gezer5

New member
אני גם רוצה להזדעדע

אני לא מבינה אותכן באמת........... אין לכן חיים הרי בשביל מה אנחנו כאן? ובשביל מה שמו לנו איבר מין ואיברי רביה? רק בשביל שכל 9 חודשים נביא אותה בצהלה תתביישו לכן

עינת12

New member
לא גזר. זה היה לגמרי לא ברור

ועד שלא קראתי את הודעתך השניה כל כך התביישתי שרציתי למות....

gezer5

New member
סליחה סליחה סליחה../images/Emo9.gif

כנראה שלא הבנתי את כל השירשור בכלל חשבתי שאנחנו עושות קטע של כאילו והתחשק לי גם לשחק אני לא באמת חושבת את הדברים האלו - נהפוכו רק ציטטתי את אלו שמדברים ככה סליחה לא התכוונתי להבהיל אף אחת

gezer5

New member
די תפסיקי את לא רצינית

איך כבר אתם אוטוטו מגיעות ל100 ואני הצלחתי להבהיל אותך? כשאמרתי שגגם אני רוצה להצטרף

עינת12

New member
ועוד איך הבהלת. ועוד איך!

מה זה? כל אחת יכולה לקחת לעצמה את הזכות לצעוק "הצילו" ולהציג את ה
ככה בלי רשות. גבירותי
הוא לא צחוק! קריאת "הצילו" היא קריאה נואשת להצלת חיים! נא לקחת לתשומת הלב ולהתייחס במלוא כובד הראש. נצל"ש קטן: מזכיר לי את מה יש לך גברת לוין: "פותחת כפתור אחרון בחולצה שיראו את ה
". הייתכן שלא יהונתן גפן אלא אלונה כתבה את השיר??? תיאוריות קונספירציה שונות מתחילות להתרוצץ בתוך מוחי הקודח....

I s t a r

New member
תשומי (כי משעמם לי)

וואו אני בשוק..פורום בשם הזה? בא לי לזעוק "הצילו". מה יש נשים שרוצות ילדים? אני חושבת שאין לכם חיים בכלל. מה מה אתם עושות פה? ואיך זה שאתם רוצות לגדל ילדים? מאיפה זה מגיע? אני פשוט לא מאמינה, לא יודעת מה לומר, ואני דווקא די מכבדת החלטות של אנשים, אבל לרצות ילדים? נשמע לי אגואיסטי, כי אישה לא באה לעולם כדי ללדת ילדים ולא להיות לקישוט בעולם הזה. חברות וחברים, הלב שלי שבור בתודה alona's evil twin

עינת12

New member
אישתאר, אישתאר....

בתור Alona's twin (evil or not עליך לדעת שללא אייקון
אין מצב. צריך המחשה אישתאר! המחשה! אחרת (סתומות שכמונו) אנחנו פשוט לא מבינות.

I s t a r

New member
alona's evil twin

לא ממחישה דברים!!!!! גמככה קשה לה להישאר ברמה של אחותה האדוקה ולשמר את הטון של הצווחות באופן תמידי, מסכנה, give her a break !!!!!

למעלה