גם הוא מגיע..
סופ"ש!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
גם הוא מגיע..../images/Emo124.gifסופ"ש!../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
מזל טוב לרוני,עדי ושיר על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב
גם בעולם הרכיבה יש חוקי מרפי..
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

אני ראשונה?

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון- השיעור וחמישי בערב...חח
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. וואו הרבה.. כבר לא זוכרת..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חמישי בערב... עם ההורים
התעצבתי מעט כי.. על המורה המעצבנת שלי- והרבה
התעצבנתי על.. המורה שנתנה לי 80 בתעודה... הורס לי את הממוצע...
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי... היא לא תיקנה לי את הציון למרות שזה לא מגיע לי...
התאכזבתי מ... כי... מהציון...ומיזה שאני צריכה לנסוע לעדי ולא הספקתי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב.. אבל לא לפה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חמישי בערב... "ערב אחים" שולט!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממ.. בקצב הזה תגיעי לאליפות.חחח.. ראו הוזרתם..חח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שהצלחתי לנצח את נייטמר בריב שלא נגמר.. סיוט לילה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנצח אותו... הסוס לא מתייאש
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בחווה ומועדון...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי כלום- משתדלת לצמצם
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמ...
התודה שלי השבוע היא ל.. לחברות שתומכות
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה והתבטלות
מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד...
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חיי כמתבגרת- שם גרוע אבל אין לי שום רעיון..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כמו כל שבוע יש הרבה אבל slow down ו-raul
אלבום השבוע שהיה.. אממ
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. היום!!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגש עם חברות... הלך לחווה
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הרכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רק דברים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טל?
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

שירלי317

New member
אהההה, אני אוהבת את קימי שלי../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. מחרררררררררררררררררררר, וגם היום
תחרות וקים קים קים ו... תחרות!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קים קים קים, תחרותתתתתתתתתתת
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קים
התעצבתי מעט כי.. אחותי טסה לזנזיבאר לשבועיים, היא לא תהיה בתחרות ואני מתגעגעת אליה.. והיא לא לקחה אותי איתה
התעצבנתי על.. עצמי, ששוב אני פוגעת באנשים... אבל בסוף סלחתי כי .. אני משתדלת... התאכזבתי מ... כי... מזה שאורלי לא תבוא לתחרות...אבל יהיה טוב, אני סולחת לה, כי לשם שינוי אמא שלה לא שונאת אותי ואפילו אמרה לה בעצמה שהיא חברה רעה
אני אוהבת את אורלי
בכיתי מעצב/אושר כי.. היום אחרי השעור כשיצאתי לטייל עם קים ועשינו גאלופ והיא הייתה הכי מדהימה שיש וקצת מהתרגשות ואושר שכזה דמעתי מעט, או שאולי זו הייתה הרוח
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח, בבצפר עם ניצ, שעור ביולוגיה כשהמורה שלי נשפכה מצחוק חצי שעור והתחרפנה לגמרי.. ואני צילמתי את זה בוידאו!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אתן ביחד? אתן לא ביחד, נכון???"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני מרגישה שבאמת התקדמנו המון בשנה הזו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו את זה..
הסרט הכי טוב שראיתי.. אחוות הג'ינס
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא ממש יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הממ, תחרות?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ליזי ושיר
התודה שלי השבוע היא ל.. שיר, שהיא שם בשבילי כל פעם שאני צריכה אותה, ושהיא כזה בנאדם מדהים! פינקתי את עצמי השבוע עם.. תחרותתתתתתתתתתתתת מאכל השבוע שהיה הוא.. הבייגלה של המשתלה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אל קים ומעבר לה!
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Little Town מתוך היפה והחיה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Look there she goes that girl is strange, no question Dazed and distracted, can't you tell? Never part of any crowd 'Cause her head's up on some cloud No denying she's a funny girl הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיחה עם עומר, כי אני שונאת להרוס דברים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעבור את התחרות בשלום ואהנה המוןןןןן ושקים תהנה ותהיה מדהימה כמו שהיא הייתה אתמול והיום
קים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לנשום קצת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אצליח לנשום קצת בין מבחן למבחן לבוחן לעבודה ואצליח לישון קצת.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שיר, ואני רוצה את אחותי.. אבל היא נטשה לזנזיבר
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זהו, עכשיו לנוח.

שירלי317

New member
לא נכוןןן

הוא ממש חמודייי... עם אלכסיס בלדל וזו מג'ואן מארקדיה
הן מדהימות!

SNTQ

New member
בהצלחה לכן מחר../images/Emo106.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

טוב, גמלי בא.../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא היה כזה יום.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבגרות בחיבור מאחורי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לבקר בפנימייה שהייתי בה (כי שמה עשיתי את הבגרות
). התעצבתי מעט כי.. ~מי הדפוק שבוחר את הנושאים לבגרות בחיבור?~ התעצבנתי על.. משרד החינוך?
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת.
טוב, אני אסלח אם אני אקבל ציון גבוה (אבל זה לא יקרה
) התאכזבתי מ... כי... עצמי. כי ככה. ומהמורה שלי לתנ"ך.
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לקרוא ירידות על משה קצב.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כלום?
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות בגרות בחיבור אחרי שעתיים וחצי של שינה.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אף מקום.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אנשים מהפנימייה. התודה שלי השבוע היא ל.. משפחה, חברות. פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצה ושתייה.
מאכל השבוע שהיה הוא.. ביג אפל פיצה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בגרויות זה חרא". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא מוחקת, אבל מעבירה את הבגרות יום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אין. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בגרות בתנ"ך.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך לי טוב בבגרות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברה שלי. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש)תראו איזה מאמי!

כי אני מאושרת...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי כי קניתי מלא דברים והיום בחווה כי היה מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:החבר שלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :השיחת טלפון עם ימצ' התעצבתי מעט כי.. :היה לי קשה היום ונקרעה לי האצבע חח התעצבנתי על.. :עצמי.. שאני לחוצה אבל בסוף סלחתי כי .. :יהיה מחר טוב..!!!. התאכזבתי מ... כי...מעצמי קצת כי הבטחתי לא להלחץ בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. חחחח?? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום בחווה ועם לי וים וכל יום בשבוע עם לי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוב לי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך לרכב היום חחחח הסרט הכי טוב שראיתי..וואו.. אממ משו עם פיתוי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..כל יום ללי.. ולת"א עם המשפחה.. והמסעדה של צחי.. בלאק! ממוצלת ביותר!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל יום חמישי חחיחיחי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זיילנד לי וים התודה שלי השבוע היא ל..לי פינקתי את עצמי השבוע עם..שופינג והרבה זיילנד מאכל השבוע שהיה הוא..בלאאקקקקקקק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?כי אחד חייב להיות טוב.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הבלדה על הנאיבית. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הצינון המציק הזה ואת זה שנקרעה לי האצבע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצליח לרכב כמו שצריך.. באמת!! הכל!! ושאני לא לאחץ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לי וים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לי וים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לי וים

=| שבוע מיותר

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..לא היה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא היה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם לא התעצבתי מעט כי.. דופקים אותי התעצבנתי על. עצמי שלט ידעתי לרכב אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...מעצמי בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב המון עצב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בטח משהו מהאנשים בחווה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..וואו אתה אציניP= הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא כלכ ך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך לרכב אחרי הכול הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אם מחר אני אנלך אז המתנה של רינת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..לא אזכור כלום ולא רוצה לזכור התודה שלי השבוע היא ל..ג'רום פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל הרכיבות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלך לתחרות אבל מסתבר שלא=\ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אנה אולי..3> השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לא לשיעור זה בטוח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבות טובות אחרי כמה חודשים של רע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אנהלה כמווובן.

ווינגז

New member
המממממ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי היה מדהים והיה לי מצברוח טוב כל היום. אנשים שאני אוהבת והופעה טובה. יום ראשון, כי הייתי בת"א עם אנשים שאני אוהבת גם.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי עם העבודה המעצבנת בתקשורת, זה הישג. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החיבוקים, אתמול. התעצבתי מעט כי.. אני שונאת את המצב עכשיו. התעצבנתי על.. לא משנה. אבל בסוף סלחתי כי .. לא משנה. התאכזבתי מ... כי... לא משנה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מתסכול, כי ככה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול היו קטעים ממש מצחיקים, וואו. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו כאלו? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיימתי סוף סוף עם הדברים שהייתי צריכה לעשות ולהגיש [בתקשורת], הגעתי למפגש בלי להתלונן יותר מידי בדרך. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים עם העבודה בתקשורת ולעמוד כל היום על הרגליים (מ-08:30 עד 00:30). הסרט הכי טוב שראיתי.. לא חושבת שראיתי סרטים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ההופעה אתמול ות"א בראשון ואתמול גם. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כ"כ דניאל, יעל ונועה... מה הייתי עושה בלעדיהן? התודה שלי השבוע היא ל.. שלושתן. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הווו, נסיעות לת"א! מאכל השבוע שהיה הוא.. פטריות ממולאות.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? וואו, יש לי רעיון לא מבוסס בראש. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אניגודין" - משינה. אלבום השבוע שהיה.. משינה1 או משהו. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "And being caught in between all you wish for and all you seen And trying to find anything you can feel that you can believe in" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום, מהצהריים והלאה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלמד למבחן באזרחות, בנוסף להגעה שלי לתחרות. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שלושת הבנות ממקודם, נו. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים גם עם המבחן באזרחות והדברים באנגלית. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יו, המון אנשים.

gili600

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי ושישי בבוקר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. דוזי, המבחן בשל"ח והמבחן במדעים והמבחן באנגלית (למרות שזה היה צפוי שאני אקבל ציון טוב זה עדיין כיף
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. דוזי התעצבתי מעט כי.. למה זה נראה לי שכולם נגדי?!? התעצבנתי על.. מיה, רותי והילד הזה שבא עם דוד (אה והמכנס רכיבה שלי
) אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי למיה ורותי והילד הזה סתם לא קשור לעולם התאכזבתי מ... כי... מנעם אבל כל כך בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. נעה:ענתוש תני לי פא ענתוש:פא נעה:ענתוש תני לי טת ענתוש:טת נעה:ומה קיבלת? ענתוש:פיתה!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היא סתם אמרה את זה.. זה ממש לא נכון" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הציונים בשל"ח ומדעים והשיעור על אהובי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לאפס ביום שישי אבל בסוף ישנו על השולחנות עד שיודה בא
הסרט הכי טוב שראיתי.. זהות בדויה? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. יותר מדי מסטיק אבטיח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זהר ועופר (שלא עשו משהו מיוחד אבל פשוט היו ממש ממש נחמדים
), שיר (המטורפת
) וכמובן שדוזי, קטמן וגוך (אני יודעת שהם לא אנשים שיר!!!!!) התודה שלי השבוע היא ל.. דוזי ובצורה מסויימת גם חגית פינקתי את עצמי השבוע עם.. רציתי אמבטיה אבל הפצעים שורפים
מאכל השבוע שהיה הוא.. קילו ממתקים בבית של שיר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חצי-חצי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Away from the sun אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אממ לאדעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הפצעים ויום שישי משחזרנו מהבית של שיר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה ושיהיה לי סופסוף קצת זצן לעצמי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דוזי (
) ושיר
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות את אהובי ולשיעור אה וגם לתעודות :-S - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תעודה טובה ושיעור טוב -אתם משתוקקים לראות השבוע.. דוזי, שיר ואננס שלי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): טקמן ברגע לא טוב במיוחד
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לרוני,עדי ושיר על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב גם בעולם הרכיבה יש חוקי מרפי.. כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

מי זה הסוס החתיך הזה<!?? ../images/Emo23.gif

המשפט שגרם לך לחייך - הוא שלי!! והממתקים נגמרו.. חח!!

למעלה