גם הוא מגיע..
סופ"ש!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

MAYA 4827

New member
שבוע מעצבן=[

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע.. רביעי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ לא היו הרבה דברים טובים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. באו לצלם אותנו לטלוויזיה=] התעצבנתי מעט כי.. ממ תאמת התעצבנתי הרבה לא מעט התעצבנתי על.. לא על מישו ספציפי סתם על הכולל!! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אימון ברביעי, והיציאה של גלוש במסיבה=]] מילה שגרמה לי לחייך כל היום הייתה.. ורשה. הרגשתי כל כך טוב אם עצמי כי.. סיימתי את השבוע המעייף הזה!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. הכין עוגה למרות שלא הייתה לי שנייה לנשום, ובאמת לא הספקתי אז אמרתי שהיא נישרפה
הסרט הכי טוב שראיתי.. שישי הפוך- דיי מעפן שיר השבוע שהיה.. אוףף שחכתי איך קוראים לו=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה אצל נועה!? כי בחווה ממש לא היה משו... משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. סווטשארט ושתי חולצות=] משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. תאמת!? לא היה מישו מיוחד=[ התודה שלי השבוע היא ל.. עדי פינקתי את עצמי השבוע אם.. הרבה אמבטיות בניסיון לשחרר את השרירים- אבל זה לא עבד=( מאכל השבוע שהיה.. 4 קילו ממתקים אצל שיר.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נמאס מהכולל הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמעט הכולל.. הייתי נותנת הכול כדי שבסוף השבוע הזה אני.. יישן... משו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור טוב!! אחרי כל כך הרבה שיעורים גרועיםם... משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יהיה טוב!!

SoosKatan

New member
נמנמנ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..בכל יום יש לפחות משהו אחד כייפי, אז אני לא יודעת.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אני חושבת שהחרמון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה ארוכה מאוד עם חברה היום בטלפון :) מסכנה. היא הייתה צריכה לסבול את כל התיסבוכים שלי התעצבתי מעט כי.. אני עושה צעד אחד קדימה ו3 אחורה. התעצבנתי על.. המורה לפיזיקה אבל בסוף סלחתי כי .. גיליתי שהיא העלתה לי 10 נקודות בתעודה! וממש לא מגיע לי =\ התאכזבתי מ... כי... מיי בסט פרנד בכיתי מעצב/אושר כי.. וואו. אי אפשר לספור בכלל כמה פעמים בכיתי השבוע :| זה מדאיג אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הנפילה שדפקתי על אמא בסקי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..=\ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עמדתי כמו גבר ובקשתי סליחה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליסלוח.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי :( המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חברה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחחח שרוך לקשור על הצוואר D: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נטע XD התודה שלי השבוע היא ל.. רותם [חברה שלי] פינקתי את עצמי השבוע עם.. אולסטאר אבל גאד דאמ איט! שיגיעו כבר! מאכל השבוע שהיה הוא.. בראוניז אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? the story of my fudking life שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת.. אלבום השבוע שהיה.. :| משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. the most loneliest day of my life... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אמצא משהו שחיפשתי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
[: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סוד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ירדן

סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: רביעי: יומולדת, שישי: הברחה של הכרמי יוספים אלינו, ויומולדת עם החברים!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: יומולדת, ורותם הבובוןן!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: תום- אתמול וביום רביעי.. התעצבתי מעט כי..: באזכרה של סבא, 7 שנים גאדדד..
התעצבנתי על..: המדריכה הסתומה של קנטור ותום שלא נתנה להם לצאת אלינו! אבל בסוף סלחתי כי ..: הברחנו אותם והיא לא עשתה כלום.. התאכזבתי מ... כי...: אף אחד!! כולם היו מעוליםםםם... בכיתי מעצב/אושר כי..:באזכרה, נו..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: היומולדת
, השיחה עם הגר
,ההתחרפנות עם רחלי עד שכולם באו
, קמתי בשלוש וחצי בבוקר כדי לראות את המשחק של שחר פאר ומצאתי את אבא שלי יושב מול הטלוויזיה עם פופקורן וצעיף של ישראל ומעודד אותה.. פחחח..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: אני לא לוקח לך אותו, אני רק רוצה שתתקדמי בלי שום הפרעות בדרך.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: הרגשתי שאוהבים אותי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לקום גם היום בארבע בבוקר בשביל לראות משחק טניס.. הסרט הכי טוב שראיתי..: איזה מין הורים, והיום הולכים לבבל. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: ליומולדת שלי, נו, לא ידעתי עליה!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: איזה מינוס, שיחקנו קלפים, ונחשו מי ניצח?!? אחחחח אני מהמרת כפייתית!!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: כולם, שהיו כל כך חמודים! התודה שלי השבוע היא ל..: לאנשים שהראו לי שהם באמת אוהבים אותי. ולקטמן שאני אוהבת אותו המוניםם! פינקתי את עצמי השבוע עם..: קיבלתי קובן וורוד ויפהההה! ועם הרבה ממתקים. מאכל השבוע שהיה הוא..: אכלתי רק ממתקים השבוע אז נראה לי שזה.. אהההה =) הפיצה אתמול ביומולדת! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? S.A.D עזבו זה סיפור ארוךךךך שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: על קו המים אלבום השבוע שהיה..: שייגעצ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: לא מאפיין את השבוע אבל סתם נותן לי הרגשה טובה: "על קו המים עומד לו האידיוט הזה הוא עוד מעט יראה, זה עוד מעט יקרה על קו המים יושב לו האידיוט הזה עיניים קצת פקוחות, שלא יקרה." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את ההתחלה של יום חמישי, אבל רק ההתחלה~! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: כ"כ רציתי להתחרותתת.. באסה עם השפעת הזו!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: דובי, וכולםםם! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: אימון, ועוד אחד! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שהתעודה לא תהיה עד כדי כך גרועה..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: תומי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות
תהנו

סופ"ש....!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון כי מסיבת ההפתעה...!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור ומסיבת ההפתעה חוח ~באולינג~!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ה-מסיבה..! התעצבתי מעט כי.. מלא דברים- חרא שבוע.....! התעצבנתי על.. ה-מ-ו-ן אנשים!!!!!! אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?! התאכזבתי מ... כי... אמא-->
בכיתי מעצב/אושר כי.. ביצפר... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "קו חברות"..חחחחח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. את רוכבת אותה (בל) ממש יפה...!., את רוכבת ממש יפה, זקוף! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב?!, והתגברתי על המבחן..! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שיעור קפיצות... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באולינג..מסעדה... וחווה..!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אם זה היה מתוך דאגה/אהבה אז י'.. ויהב..! התודה שלי השבוע היא ל.. לי, ובר.. פינקתי את עצמי השבוע עם..לרכב על בל!!!! מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הלוואי.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. קאל מי וואן יו סובר אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "you'v never call me wen you sober.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ההערה..--> תן להיתלהב.. (רק אם זה לא מדאגה או אהבה...) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה מה- אבל מה שבאלי..!~!!!!!!!!!!!!!!!!~!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יהב בהחלט..! ולי... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אוהו אוהו לרכב על בל חוח...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ארכב על בל.. ושיהיה לי שיעור טוב חוחו... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כרגיל...

favory

New member
נכון את מרשה לי להיות טיפה חוצפנית?

( יענו אני לא שואלת אותך אבל לא חשוב...) למה יהב האיר לך את השבוע? ו...את גם בשישי הבא רוכבת על בל ? ( אם כן אני אביא מצלמה ) אני קצת בדיליי אך לא נורא.

בגלל שהוא עזר לי במשהו

כשלא היה לי כוח וזה מממש עזר לי..! ואני ממש מקווה לרכב על בל ביום שישי... נראה לי שכן..!

MC sApiR

New member
גם אניי../images/Emo47.gif

סיכום השבוע: | היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול כי היה כ"כ כייף עם כולם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור בשני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאח שלי שלח מייל מחו"ל התעצבתי מעט כי.. ענת כי היא כל הזמן מנסה למשוך צומי וזה מעצבן! ושהיה שיעור חרא בחמישי התעצבנתי על.. ענת אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי...ממני,כי הרגשתי שאני יכולה ליותר בכיתי מעצב/אושר כי.. אתמול,בגלל הרוח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..דפנטלי אתמול
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..בואנה-אתם ממש כמו שגיא ואמיר! רק צריך ךמצוא את המלחיף של אביב!..חח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי אתמול טיול אופניים מ5 בבוקר של 40 ק"מ וחצי היה עליות
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסחוב את העליות
..חח הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הגלבוע? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הטיול אתמול התודה שלי השבוע היא ל..- פינקתי את עצמי השבוע עם..- מאכל השבוע שהיה הוא..כלמיני מאכלי שטח למיהיהם
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא יודעת איך קוראים לו.. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שום כלום,השבוע עבר מהר וטוב שכך. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה ביגור השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כלמיני אנשים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השיעור בשני וחמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שילך טוב איתו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אורטלל
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

כי עוד לא עניתי ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היה נחמד אתמול ויום שלישי, בעצם השבוע כולו היה נחמד נידמה לי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ הרכיבה והשהייה בחווה.. המסיבת פיג'מות אתמול-היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חברה שלי ריגשה אותי כשהיא שרה
מוכשרת כזאת לא ראיתם ולא תראו
התעצבתי מעט כי.. אממממ לא באלי לעבור לרכב על צ'סטר
וקיבלנו תעודות
התעצבנתי על.. בטח על כמה חברות כרגיל חעחע אבל בסוף סלחתי כי .. זה בטח היה שטותי התאכזבתי מ... כי...ממממממ... מבר שלא שכנעה את ההורים שלה לבוא למסיבה... בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ נדמה לי שלא בכיתי השבוע.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..2 חברות אמרו שהן מתחילות לרכב... 1 בינתיים לא אבל אח שלה כן,בגלל שיש לה כבר חוג אחד והשנייה מתחילה עוד מעט.. וגם החמיאו לי על הרכיבה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצחקתי אנשים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את כל הרכיבה הזאתי.. הסרט הכי טוב שראיתי..קריוקי נחשב
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, קניון, אתמול והיום המסיבה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינוס אבל אני ועוד חברה קנינו לחברה מתנה [ליתר דיוק 2 מתנות] וכלמיני דברים קטנים מהשוק משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את טופז... שהוא רצה שאני יחבק אותו הבונבון
התודה שלי השבוע היא ל..ממ פינקתי את עצמי השבוע עם..כלמיני דברים מהשוק- 4 סוכריות זום ושוקולד אבנים כזה
וג'חנון היום.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?החגיגה הגדולה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אויש מכל החיים הייתי מוחקת ילדה מסויימת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב.. באלי לחווה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טופז ומילקי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ללכת לחווה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא יקרה השבוע, שבוע הבא כן
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עזבו
למרות שגם זה לא יקרה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

../images/Emo183.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי..יום קצר והרבה חווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. X התעצבתי מעט כי.. X התעצבנתי על.. הרוסים המפגרים האלה..משחקים כמו בהמות אבל בסוף סלחתי כי .. ממש התאכזבתי מ... כי... X בכיתי מעצב/אושר כי.. X הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אדיר מילר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אם הייתי יודע הייתי נכנס בהם קודם" והמבין יבין לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למתמטיקה הסרט הכי טוב שראיתי.. המסור המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חיפושית בפעם ה101 משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Come To Me הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אגלה שיש שביתה...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifזעזוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול כי חזרתי הביתה ושלשום כי היה כיף, יום כזה מלא בהרגשה שחוזרים הביתה מחר :) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. בית הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בית התעצבתי מעט כי.. היה קשה התעצבנתי על.. המחלקה אבל בסוף סלחתי כי .. הם מפגרים התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי לא למדתי יותר מידי טוב בכיתי מעצב/אושר כי.. היה קשה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמידי בערב בהרצאה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני מבסוט ממך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קשה להסביר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסגור שבועיים בבה"ד הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי טלויזיה האמת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שק"ם? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פחית שתיה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קרן התודה שלי השבוע היא ל.. קרן פינקתי את עצמי השבוע עם.. ספורט
מאכל השבוע שהיה הוא.. אתמול בארוחת ערב אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבועיים ללא רצון שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "בואו נשחק שיש לי מכונית....." אלבום השבוע שהיה.. עלק משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. עד שהכל יגמר הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה דברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בריאה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קרן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים את ההכנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאעבור את המבחנים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לירוני

כי בא ליי ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היוםםםם כי רונלד מלך
וגם אתמול כי היה אימון פצצה...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אין ספק שהתחרות היום... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא משו מיוחד... התעצבתי מעט כי.. רציתי להישאר היום עוד בתחרות אבל לא יכולתי..
התעצבנתי על.. אף אחד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... האימון ביום שלישי השבוע כי לא היה משהו בכללל.... וגם מההפלה המפגרת היום... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי השבוע. חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היו כל מיני שטויות בחווה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שרכבתי פצצה היום הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב היום.... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עשות מסלול 1.30 נקייי ומהר חחח הסרט הכי טוב שראיתי..נמנמ לא ראיתי סרטים השבוע.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..היום אני בטח אצא משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שום דבר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הדרי שעזרה לי מלאאא בזמן האחרון
התודה שלי השבוע היא ל.. הדרי ורונלד אהה וטלי!!! פינקתי את עצמי השבוע עם..חחח אולי היום איזה סטייק
מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת גבינה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים טובים חח אנערף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..my love וגם all good things come to an end אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את האימון בשלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יסגור לילה מחר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רונלדיניו כמו תמיד
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות טובות וולהגיע ליום שני בצהריים שאני יסיים את השמירה הזאתייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..חחח לנסות איכשהו לקדם עניינים עם מישהו חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חחח לא מישהו ספציפי..

פרדוש

New member
באלי ..באלי../images/Emo6.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ההליכה עם נטע...וואי איך היא הוציאה ממני דברים שהייתי צריכה לדבר אליהם ממזמן הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..דיברתי על לטם ז''ל (וואי אני לא מאמינה שאני מצליחה לכתוב את השם הזה הכל בזכותך נטע..אלף תודות!! אוהבתך) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חברה נפרדה מחבר..חחחח ..(הוא כל כך דפוק!! הם ממש לא מתאימים.חח) התעצבתי מעט כי.. מאבא..טיפ טיפה.. התעצבנתי על.. על עצמי..אני לא יודעת מה קרה לי ברכיבה....]= אבל בסוף סלחתי כי .לא סלחתי..חח התאכזבתי מ... כי... מפרדי שהוא צלע..חח סתם לא אשמתו.. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי (כמעט) שדיברתי עם נטע על.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הקנטר בשדה הפקאנים עם פרודו אוליבר ונטע הייתה איתי...איזה מטורף היה..חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יכולה לקחת פרוייקט על אוליבר"..חח... עוד אחד עוד אחד.."אנחנו צריכים לצאת עם הסוסים לטיול בים".. משפט נכון מהאישה הנכונה...חחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. דיברתי עם נטע עליה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכוב כל יום על 3 סוסים..חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הליכה עם נטע בכפר...כמה תמים.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בעקרון כל העיניין של הרכיבה גורם להיכנס למינוס בבנק.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נטע! שני ושרונוש! התודה שלי השבוע היא ל.. אותם אנשים.. פינקתי את עצמי השבוע עם..פול שוקלד ודברים משמינים ביום של התחרות... מאכל השבוע שהיה הוא..הגלידה ..אך... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לבכות ולשמוח.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. משפט מהשיר...סורי על כל השגיות.. " then she say ,it's ok ,i'm got hold,lay lest niyt,co's i'm a soper girl, and soper girls dont cray..." אלבום השבוע שהיה..סינרגיה..יום שלישי הבא אני הולכת להופעה שלהם..כיף לי!! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הצליעה של פרדי..ואת כל ה-bute וה-fenill (או איך שלא כותבים את זה) שנתנו לו.. המשפט שגרם לי לבכות בתוך הלב.: "אני ממש מתגעגעת אליך לטם ,אני מתה לראות אותך כבר"..אויש יש לי צמרמורות בכל הגוף..נטע על תרגישי לא טוב עם זה!! באמת את לא ידעת..! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הייתי זוכה מקום ראשון בא'3.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נטע..חח...המקום הזה מגיע לך.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להתחיל לרכב סדיר על אוליבר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הצעת חברות..חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שני שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

פרדוש

New member
בו נגיד שהיו יותר טובות..

היא לא הייתה נוראית לפחות קיבלתי נקודה..חחח עם את זוכרת משהוא ממה שהיסברתי לך...חחח..סתם אני יספר לך באיסי..סורי שהייתי עסוקה זה פשוט הייתה עבודה ממש חשובה.. למרות שיש לי עוד עבודה מעצבנת ..(עבודת שורשים..חח)

lereran

New member
בדיליי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני התחרפנווווו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האירוע ביום שני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. לא משנה.. התעצבנתי על.. כנ"ל אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?? התאכזבתי מ... כי...-- בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הפינה בסוף חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. תשני תשני.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השלמתי שעות שינה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור תמבחן הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. יוקרה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניוןן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא משנה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נרססס התודה שלי השבוע היא ל.. נרססס פינקתי את עצמי השבוע עם.. סרט מאכל השבוע שהיה הוא.. ספגטי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נרססס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ הברבהה אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "דפוק אה??" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהנה יותר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נרססס השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קצת לשלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ההופעהה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה..

ram ram

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי.... אחלה יום בחווה.! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא יודעת... שבוע טוב בכללי..! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ.. לא לפה... התעצבתי מעט כי.. ממש ממש לא לפה..! התעצבנתי על.. ילד מהחווה שלנו... אבל בסוף סלחתי כי .. מי הוא חושב שהוא?!!! התאכזבתי מ... כי... לא יודעת... בכיתי מעצב/אושר כי.. רכבתי יחסית מהר ונכנס לי זבוב לעין...:-@ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מממ.. הרבה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אם יש לך עיינים כאלה... למה את מסתירה אותם?!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתעורר כל יום... הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ... לא יודעת... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה.! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת.. התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה אנשים... פינקתי את עצמי השבוע עם.. רזוש פינקה אותי..
מאכל השבוע שהיה הוא..-- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ~~סודי!~~ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת איך קוראים לו..
אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I'm Free To Do What I Want... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מממ... לא יודעת... שבוע טוב מאוד..!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור.. היה..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת... אולךי השמש..? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סופ"ש..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. חסוי..! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חחח... סער..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

serdonix p

New member
קצת באיחור, אבל בכול זאת ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, כי סופסוף יצאתי מהבית
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שהחלמתי מהשפעת הזו, ושעדי באה לבקר אותי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הסופש עצמו
התעצבתי מעט כי.. אבא
התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... אבא בכיתי מעצב/אושר כי.. הייתי חולה וכאב לי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הסופ"ש מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מלא מלא מלא
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החלמתי לסופ"ש
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת הסרט הכי טוב שראיתי.. מלא... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מוזס
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אקמול צינון? חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא פינקתי את עצמי השבוע עם.. להישאר בבית מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק עוף של אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בטיפול
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אוריד לך אבנים מהירח... חחח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כמה טוב שבאת הביתה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השפעת המז***ת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. היה כיף
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אמא וסברינוש כמובן
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

pepper3

New member
באיחור אופנתיP:

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שבת כי..הייתי בחווה:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..התעודה שלי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרהP: התעצבתי מעט כי.. -- התעצבנתי על.. חברה! אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא הגעתי לשם.. התאכזבתי מ...החברה כי...אני אשאיר את זה לעצמי P: בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ארוחת בוקר עם כל הכיתה-_- מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מותק!:) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להפעיל את הקסם האישי שלי על המורה לערבית:) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת לרכיבה אחרי מה שעבתי במנג'..! הסרט הכי טוב שראיתי..ממ.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ים:) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..++ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שחפולה התודה שלי השבוע היא ל..שחפולה..P: פינקתי את עצמי השבוע עם..סטאר+שחפולה:) מאכל השבוע שהיה הוא..הפיצה של אמא שלי.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שיעמום בחדר המתים.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..."I Touch Myself"
אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המורה למתמטיקהP: הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר היה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מי אם לא שחף?! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעבור מהר..(אני יודעת עצוב..עצוב) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אצליח לעבור את הבוחן בערביתP: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ליזה מהחנות חיותP:

The Bitter End

New member
בדיליי להלה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, כי הייתי מסיבה חביבה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המסיבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שפגשתי את פיציל'ה! התעצבתי מעט כי.. כי הרגשתי לא מועילה. התעצבנתי על.. עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. הכל בסדר. התאכזבתי מ... כי... כל מיני. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי הייתי היסטרית. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ללא ספק המסיבה בשישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "סושרד, החיים שלך זמניים!" "גם אני אוהב אותך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ישנתי מ11 בלילה עד 4 אחה"צ. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לישון כ"כ הרבה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרט. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבונת. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא זוכרת. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המסיבה נו. התודה שלי השבוע היא ל.. הומו ותאומושית. פינקתי את עצמי השבוע עם.. תותים עם שמנת וסוכר. מאכל השבוע שהיה הוא.. תותים! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פדופילים קטלניים 5. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שייגעצ-ניו יורק רפיח. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "את עושה את העולם הזה כ"כ מסריח, מניו יורק ועד רפיח" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההיסטריה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. סופ"ש הבא, אני מניחה. ושנצא לתחרות. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הומו! ותאומושית. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אמ שבוע בלי מבחנים. סוף סוף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תחרות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טל, הומו, ליאור[?].

למעלה