שבוע מעצבן=[
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע.. רביעי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ לא היו הרבה דברים טובים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. באו לצלם אותנו לטלוויזיה=] התעצבנתי מעט כי.. ממ תאמת התעצבנתי הרבה לא מעט התעצבנתי על.. לא על מישו ספציפי סתם על הכולל!! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אימון ברביעי, והיציאה של גלוש במסיבה=]] מילה שגרמה לי לחייך כל היום הייתה.. ורשה. הרגשתי כל כך טוב אם עצמי כי.. סיימתי את השבוע המעייף הזה!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. הכין עוגה למרות שלא הייתה לי שנייה לנשום, ובאמת לא הספקתי אז אמרתי שהיא נישרפה
הסרט הכי טוב שראיתי.. שישי הפוך- דיי מעפן שיר השבוע שהיה.. אוףף שחכתי איך קוראים לו=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה אצל נועה!? כי בחווה ממש לא היה משו... משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. סווטשארט ושתי חולצות=] משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. תאמת!? לא היה מישו מיוחד=[ התודה שלי השבוע היא ל.. עדי פינקתי את עצמי השבוע אם.. הרבה אמבטיות בניסיון לשחרר את השרירים- אבל זה לא עבד=( מאכל השבוע שהיה.. 4 קילו ממתקים אצל שיר.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נמאס מהכולל הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמעט הכולל.. הייתי נותנת הכול כדי שבסוף השבוע הזה אני.. יישן... משו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור טוב!! אחרי כל כך הרבה שיעורים גרועיםם... משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יהיה טוב!!
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע.. רביעי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ לא היו הרבה דברים טובים