שבוע מטורף..התחיל טוב ונגמר כואב.
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, הייתי בבית משפט בב"ש, היה כ"כ מצחיק וכיף (
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תעודה טובה, טיול פיזיקה+קדם משפטים, עידדן יניב
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום דוד שלי בכה לי בין הידיים מול הקבר של סבתא ז"ל, זה כאב.. :'( התעצבתי מעט כי.. כבר עבר חודש, וזה לא פאייר, אני עדיין מחכה לה.. התעצבנתי על.. חברה שלי, על עצמי כי לא הקשבתי לסבתא ז"ל לפני חודשיים ועכשיו אני משלמת על זה בבכי.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני עוד פעם ספוג.. מורן כי אני כבר לא אראה אותך הרבה ואני אוהבת אווותך
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי, וכ"כ רוצה לבכות, רוצה להשתחרר, הגעגועים לא פוסקים
( הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. משפט מבויים, העדים פחדו ממני =D מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את נראית כמו ברבי עם הקשת" =D הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי היום חזקה, והצלחתי לחבק כ"כ הרבה אנשים מול המצבה, שיעורים די טובים (
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמור את הדמעות מול המצבה, הן היו כ"כ בחוץ, אבל נשארתי חזקה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט בטיול הרחבה פיזיקה על החלל..!? =D המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית משפט בב"ש, מחר מקווה ללכת לאכול בנאפיס =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סוכר סבתא בתעודות..? ועדיין לא מינוס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מור, נועם, מורן [כמו תמיד] , טל
, שניס, ענבר, שחר, ענת =D התודה שלי השבוע היא ל.. עצמי, כי סופסוף הפסקתי להתעסק בחיים של אחרים והצלחתי לחייך מהלב, למרות שהחיוך כבר הלך.. :|| פינקתי את עצמי השבוע עם.. סוכר סבתא, הרבה קליק :]]] מאכל השבוע שהיה הוא.. קליק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך שבאים ימים של אושר, והולכים :|| שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לחיות בלי אמא אלבום השבוע שהיה.. של עידן יניב- בהופעה בבית ספר.....!? :|| משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לב זהב שאהב ועכשיו כבה לעד.." "אני נזכר בימים שהיינו מאושרים, זה לזו הבטחנו לא נפרד לעולמים.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הבכי של דוד שלי, כי הוא תמיד החזק במשפחה, והוא לבד, אין לו אחים ורוב המשפחה של נספתה בשואה, וכאב לראות אותו מפורק, הבכי הזה, איך שהוא רעד, ואני כרגיל החזקה..
( הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסע ליגור ואוורר את הראש, אבל אין סיכוי בעולם
( השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יפה, ענבר, טל.. פנג הנשמה שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות שבוע ההבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב, להצליח בהיסטוריה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורן, ענבר, טל [כמו תמיד] , סבתא ואבא ז"ל..
( סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לרוני,עדי ושיר על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב גם בעולם הרכיבה יש חוקי מרפי.. כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה יהיה טוב.. מחר יום חדש, מנסה לחייך למרות כל הכאב.. שבת שלום לכוולם, ובהצלחה לכול מי שמתחרה מחר