גם הוא מגיע..
סופ"ש!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

gili600

New member
נכון המשפט באמת שלך ../images/Emo13.gif הוא עשה לי

את היום
ואיך הממתקים נגמרו?!? היו שם איזה 4 קילו!!!!!

favory

New member
סופ"ש../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון!! כי החווה החמודה הזו עשתה לי הפתעה.. והיינו בבאולינג ובמסעדה והיה כ"כ כיף, בעיקר עם פריקאצה!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שחורה חזרה לעבוד והיא לא צולעת. זה כ"כ ריגש אותי , באמת. זה הדבר הכי טוב שקרה לי בכל חיי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההפתעה חח..אני באמת חייה בבועה. התעצבתי מעט כי.. גם דניאלה הייתה שמה. התעצבנתי על.. דניאלה. אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח.. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ראשון בבואלינג ובמסעדה חחח..! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לוזוכרת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי כ"כ רעע!!! בשלושה שבועות עשיתי 1220 שקלל זה לא נורמלי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לרכב היום ( שישי ) הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי...טוב אפשר לומר" שהייתי אמורה"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לתלפיות עם החווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קיתי.קנו לי חהחה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..פריקאצה פושטקית שמנמנה מוכשרת מושי מושלמת ( אותה אחת אה?
)והילה. התודה שלי השבוע היא ליהב. פינקתי את עצמי השבוע עם..שום כלום. מאכל השבוע שהיה הוא..מאפההה של דוסים חהחה! ועוגיות בחד"צ שאלוהים מוריד כל יום חמישי בשביל פריקאצהפושטקיתשמנמנהמוכשרתמושימושלמת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " הפתעה!
" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..keep holding on אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את דניאלה. יותר נכון מהחיים שלי.. נכון פריקאצהפושטקיתשמנמנהמוכשרתמושימושלמת?????? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח הרבה, אגמור עבודות. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..יהב , עומרי ( בעיקר) יוני והילה..וגם פריקאצהפושטקיתשמנמנהמוכשרתמושימושלמת השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור כייפי, לגמור את השבוע הזה טוב עם שחורה.וששבוע הבא בעזרת השם נתחיל לעבודדד שובב.....!!! יאייי!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כל מיניי דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים מהחווה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לרוני,עדי ושיר על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב גם בעולם הרכיבה יש חוקי מרפי.. כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
המ..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי-חברות,ההודעה על הטסט ושיחה עם מישו חשוב הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שעברתי טסט
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. שנה לסבא 23.1.06
התעצבנתי על.. ידיד אבל בסוף סלחתי כי.. קשה לכעוס על אנשים שאוהבים התאכזבתי מ... כי.. עצמי כי לא הלכתי לאזכרה של סבא בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב-סבא,אושר-טסט הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לילה של שיכרות ביום שלישי בערב מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני בשטח.. יש מליון כוכבים אז חשבתי עלייך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לעמוד באימון ברייקדאנס
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. מגן בתנ"ך ביום חמישי שהיה הסרט הכי טוב שראיתי.. הממ לא משו שזכור לי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א ביום שלישי בערב עם חברים של אחי ובת דודה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. טסט
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חברים של אחי,מאיוש' ומעייני כרגיל התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה אלכוהול חח מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של סבתא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שוב-בר בלפר אלבום השבוע שהיה.. מוניקה סקס-חיות מחמד
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "כשהאושר מהול בעצב והלב דופק בקצב,זה קולי שלפתע נדם,אותי לא שומע אדם" (כשהאושר מהול בעצב/נינט טייב) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מחלה שהתחילה ברביעי בערב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה אותו ?!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מאיוש' ומעייני
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. 1.2 לעבור את הבגרות בתנ"ך ולעלות על הכביש בצורה חוקית עם רישיון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סוף כל סוף אחרי הרבה זמן-צב"ח (?!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יותר מדי

oO nam nam Oo

New member
המממ...../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי אני חושבת, כי הוא היה נחמד שכזה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הממ.. לא יודעת
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קיבלתי תעודה? לא יודעת
לא היה שבוע מרגש במיוחד
התעצבתי מעט כי.. נגמר לי הטיול וחזרתי לארץ
התעצבנתי על.. יעל ודניאל. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי... יעל ודניאל, מי שיודע יודע. בכיתי מעצב/אושר כי.. קצת מכאבים, בגלל הברך
אבל לא ממש בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור ספורט
סתם היה משעשע
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא ממש משפט, אבל כמה אנשים
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. תעודה חביבה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחזור לביצפר אחרי החופשה
הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי רק סטפ אפ ולא היה משהו
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא ממש יצא לי לצאת.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אייפוד! D: (אמא שילמה, אבל זה בשבילי
) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הטיסה (למרות שטכנית זה היה שבוע שעבר...
) התודה שלי השבוע היא ל.. כמה אנשים (טל, קרולין, הומו ועוד כמה) פינקתי את עצמי השבוע עם.. אייפוד
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא היה משהו מיוחד... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע בחיי נעמה (
) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. למען האמת לא היה ממש
אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. א הכאבים בברך
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתכונן טוב טוב למתמטיקה ואהיה מוכנה לבגרות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הומו! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם הבגרות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך טוב בבגרות?
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הומו! ביום שישי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

shirli0811

New member
שבוע מטורף..התחיל טוב ונגמר כואב.:(

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, הייתי בבית משפט בב"ש, היה כ"כ מצחיק וכיף (:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תעודה טובה, טיול פיזיקה+קדם משפטים, עידדן יניב
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום דוד שלי בכה לי בין הידיים מול הקבר של סבתא ז"ל, זה כאב.. :'( התעצבתי מעט כי.. כבר עבר חודש, וזה לא פאייר, אני עדיין מחכה לה.. התעצבנתי על.. חברה שלי, על עצמי כי לא הקשבתי לסבתא ז"ל לפני חודשיים ועכשיו אני משלמת על זה בבכי.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני עוד פעם ספוג.. מורן כי אני כבר לא אראה אותך הרבה ואני אוהבת אווותך
:( בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי, וכ"כ רוצה לבכות, רוצה להשתחרר, הגעגועים לא פוסקים :(( הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. משפט מבויים, העדים פחדו ממני =D מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את נראית כמו ברבי עם הקשת" =D הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי היום חזקה, והצלחתי לחבק כ"כ הרבה אנשים מול המצבה, שיעורים די טובים (:) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמור את הדמעות מול המצבה, הן היו כ"כ בחוץ, אבל נשארתי חזקה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט בטיול הרחבה פיזיקה על החלל..!? =D המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית משפט בב"ש, מחר מקווה ללכת לאכול בנאפיס =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סוכר סבתא בתעודות..? ועדיין לא מינוס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מור, נועם, מורן [כמו תמיד] , טל
, שניס, ענבר, שחר, ענת =D התודה שלי השבוע היא ל.. עצמי, כי סופסוף הפסקתי להתעסק בחיים של אחרים והצלחתי לחייך מהלב, למרות שהחיוך כבר הלך.. :|| פינקתי את עצמי השבוע עם.. סוכר סבתא, הרבה קליק :]]] מאכל השבוע שהיה הוא.. קליק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך שבאים ימים של אושר, והולכים :|| שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לחיות בלי אמא אלבום השבוע שהיה.. של עידן יניב- בהופעה בבית ספר.....!? :|| משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לב זהב שאהב ועכשיו כבה לעד.." "אני נזכר בימים שהיינו מאושרים, זה לזו הבטחנו לא נפרד לעולמים.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הבכי של דוד שלי, כי הוא תמיד החזק במשפחה, והוא לבד, אין לו אחים ורוב המשפחה של נספתה בשואה, וכאב לראות אותו מפורק, הבכי הזה, איך שהוא רעד, ואני כרגיל החזקה.. :(( הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסע ליגור ואוורר את הראש, אבל אין סיכוי בעולם :(( השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יפה, ענבר, טל.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות שבוע ההבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב, להצליח בהיסטוריה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורן, ענבר, טל [כמו תמיד] , סבתא ואבא ז"ל.. :(( סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לרוני,עדי ושיר על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב גם בעולם הרכיבה יש חוקי מרפי.. כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה יהיה טוב.. מחר יום חדש, מנסה לחייך למרות כל הכאב.. שבת שלום לכוולם, ובהצלחה לכול מי שמתחרה מחר

shirli0811

New member
שבוע מטורף..התחיל טוב ונגמר כואב.:(

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, הייתי בבית משפט בב"ש, היה כ"כ מצחיק וכיף (:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תעודה טובה, טיול פיזיקה+קדם משפטים, עידדן יניב
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום דוד שלי בכה לי בין הידיים מול הקבר של סבתא ז"ל, זה כאב.. :'( התעצבתי מעט כי.. כבר עבר חודש, וזה לא פאייר, אני עדיין מחכה לה.. התעצבנתי על.. חברה שלי, על עצמי כי לא הקשבתי לסבתא ז"ל לפני חודשיים ועכשיו אני משלמת על זה בבכי.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני עוד פעם ספוג.. מורן כי אני כבר לא אראה אותך הרבה ואני אוהבת אווותך
:( בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי, וכ"כ רוצה לבכות, רוצה להשתחרר, הגעגועים לא פוסקים :(( הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. משפט מבויים, העדים פחדו ממני =D מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את נראית כמו ברבי עם הקשת" =D הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי היום חזקה, והצלחתי לחבק כ"כ הרבה אנשים מול המצבה, שיעורים די טובים (:) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמור את הדמעות מול המצבה, הן היו כ"כ בחוץ, אבל נשארתי חזקה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט בטיול הרחבה פיזיקה על החלל..!? =D המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית משפט בב"ש, מחר מקווה ללכת לאכול בנאפיס =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סוכר סבתא בתעודות..? ועדיין לא מינוס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מור, נועם, מורן [כמו תמיד] , טל
, שניס, ענבר, שחר, ענת =D התודה שלי השבוע היא ל.. עצמי, כי סופסוף הפסקתי להתעסק בחיים של אחרים והצלחתי לחייך מהלב, למרות שהחיוך כבר הלך.. :|| פינקתי את עצמי השבוע עם.. סוכר סבתא, הרבה קליק :]]] מאכל השבוע שהיה הוא.. קליק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך שבאים ימים של אושר, והולכים :|| שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לחיות בלי אמא אלבום השבוע שהיה.. של עידן יניב- בהופעה בבית ספר.....!? :|| משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לב זהב שאהב ועכשיו כבה לעד.." "אני נזכר בימים שהיינו מאושרים, זה לזו הבטחנו לא נפרד לעולמים.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הבכי של דוד שלי, כי הוא תמיד החזק במשפחה, והוא לבד, אין לו אחים ורוב המשפחה של נספתה בשואה, וכאב לראות אותו מפורק, הבכי הזה, איך שהוא רעד, ואני כרגיל החזקה.. :(( הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסע ליגור ואוורר את הראש, אבל אין סיכוי בעולם :(( השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יפה, ענבר, טל.. פנג הנשמה שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות שבוע ההבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב, להצליח בהיסטוריה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורן, ענבר, טל [כמו תמיד] , סבתא ואבא ז"ל.. :(( סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב לרוני,עדי ושיר על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב גם בעולם הרכיבה יש חוקי מרפי.. כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה יהיה טוב.. מחר יום חדש, מנסה לחייך למרות כל הכאב.. שבת שלום לכוולם, ובהצלחה לכול מי שמתחרה מחר

ש נ י ס

New member
../images/Emo201.gif

זה ישמע מוזר, אבל- אל תיהיה חזקה. תתפרקי קצת, זה רק יעזור. אוהבת

ווהו!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון! כי היה אדיר. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התגברתי על כמה מכשולים, וחזרה לי המוזה! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חוח, להפתיע את פושטקית. התעצבתי מעט כי.. הוא היה פשוט גועלי. התעצבנתי על.. ניר, כוסומו. אבל בסוף סלחתי כי .. נא, אה! התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי הוא ממש פגע בי. בכיתי מעצב/אושר כי.. אם בכיתי [אני לא זוכרת
], סביר להניח שזה היה כי כלמיני אנשים פגעו בי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום ראשון, כ"כ. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "*אני* אוהבת אותך". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברתי ועשיתי את זה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום שני וללכת כדי ללמוד שעתיים
. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באולינג + מסעדה בראשון
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המתנה לפושטקית
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יום ראשון, דפנטלי. התודה שלי השבוע היא ל.. פושטקית, שעודדה אותי הרבה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. חיבוקים של שינצי. מאכל השבוע שהיה הוא.. אההה הפרגיות בראשון
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הממ.. "נשימה עמוקה". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. You know what they do to guys like us in prison. אלבום השבוע שהיה.. TBP? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Awake and unafraid, asleep or dead." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל האדישות שלו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את העבודה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רוב [ואני מדגישה, רוב] האנשים מהחווה, והתאומושית שלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום חמישייי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שתהיה לי תעודה טובה :X. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לאדעת, אבל אני יודעת את מי לא. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נעה מתלהבת בבאולינג והיד של איילת!

favory

New member
פפשמממה!../images/Emo6.gif

היה ממש כיף תודהההה! ותודה על החולצה הכי יפההההה!
~ מצב כפית ונזכרת מה עברתי היום עם החולצה~

נעם212

New member
שבוע...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי לא קרה בו שום דבר רע והייה מצחיק עם שירוש הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע............לא יודעת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...............>.> התעצבתי מעט כי..כל השבוע הייה גרוע התעצבנתי על..אור אבל בסוף סלחתי כי ..כי אי אפשר שלא לסלוח לה התאכזבתי מ... כי...מיותר מידי אנשים בכיתי מעצב/אושר כי..כי פשוט היא אפשר יותר... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..המסיבה(זה הייה יותר מוזר ממצחיק) והכנת העוגה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את בטוח תצליחי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ................. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עבור את השבוע הזה הסרט הכי טוב שראיתי..קליק מחר המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המסיבה(?!) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנות ומסיבות הפתעה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..... התודה שלי השבוע היא ל..שיר פינקתי את עצמי השבוע עם..תות מאכל השבוע שהיה הוא..אורז אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא משהו, בכללל לא משהו שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אימפריות נופלות אלבום השבוע שהיה..לא הייה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמעט את כולו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יצא מהצב שהייה השבוע השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כמה סוסים טובים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור ט-ו-ב (יום חמישי הייה אחד השיעורים הפחות טובים בזמן האחרון)מקווה שישתפר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שיר

stary1

New member
טרלהלההה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא יודעת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אלינור באה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת.. התעצבתי מעט כי.. המגן במתמטיקה היה מתחת למה שציפיתי. התעצבנתי על.. צה"ל. אבל בסוף סלחתי כי .. זה מה יש. התאכזבתי מ... כי... צה"ל,כי הם שיחררו אותי על בעיות בריאותיות בלי להסביר לי מה ולמה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיגעתי אנשים עד טירוף. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. :X
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסוע עד לטבריה ולעמוד שם חצי יום ולהתייבש. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא קרה עדיין. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. איזה מינוס?! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שניר. התודה שלי השבוע היא ל.. עצמי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כסא חדש למחשב. מאכל השבוע שהיה הוא.. שקשוקה D: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הטירופיישן
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Phantom of the opera של Nightwish..ווירד. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אנערף. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הצו הראשון. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אכנס למוד של מבחנים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלינור קושקושD: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לעבור את הבגרות במתמטיקה ובעיקר בתנ"ך!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אצליח בבגרויות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. המורה לאנגלית :(

ווינגז

New member
לשנייה עברה לי בראש המחשבה

"אכלת את שוקה?"
מה קרה למורה לאנגלית? צומי מוסר ד"ש, שנינו מתגעגעים אל שתיכן.

stary1

New member
היא נראית כלכך מוזר בתמונה../images/Emo6.gif

המורה לאנגלית עברה ניתוח וכבר לא ראיתי אותה המון זמן =[ ד"ש גם לכם:)

למעלה