גם כן שלמות....

lovetwins

New member
מוזר לחשוב שאני כתבתי את מה שכתבתי

אף פעם לא כתבתי דברים מהסוג הזה... טוב שיהיה...

BaTaTa KaRa

New member
הסברים:

* לילדה החמודה שכתבה שחברה שלי מטומטמת, אני מאחלת שתידע כמה זה קשה מכל נקודת מבט שתיסתכלי על הסיפור הזה. וכמה שאני מאחלת לך שתידרסי כרגע. ואם את חושבת שאת יכול להעליב אנשים ככה בלי לקחת דברים בחשבון אז זה מאוד חבל..אני מקווה שהבנת על מה את מדברת: החברה הכי טובה שלי עומדת למות!! במילים הכי פשוטות שיכולתי להגיד...מקווה שהבנת.. *אני דיסלקתית ..ביגלל זה כל הששגיאות כתיב.. *זכותה להאריץ אותם וכל אחד אחר באיזה גיל שהיא רוצה ואף אחד לא יעביר עליה ביקורת. * יודעות מה..אולי זה לא האחריות של התאומות. אבל רק תיזהרו על עצמכם..באמת..תדעו לאיזה עולם אתם ניכנסות. *לילדה שמיתאשפזת...אין לי מה להגיד לך חוץ משתצאי מיזה כמה שיותר מהר ותזכרי שיש למה לחזור... תודה על ההקשבה מכולם...

olsen cool

New member
תראי משהו

כתבתי את מה שכתבתי מעצבנות,כי את ישר באת והאשמת את התאומות על משהו שבכלל לא אשמתן אז אני מצטערת אם התקפתי אותך כי לא התכוונתי לעשות את זה. אני רק רוצה שתוציאי מהראש את הדימוי שזאת אשמתן של התאומות,זה כואב לשמוע אבל זאת באמת רק האחריות של החברה שלך ואם היא באמת תרצה היא תוכל לצאת מזה כי מרי קייט יצאה מזה(לפחות באופן פיזי). אני מאחלת לחברה שלך החלמה מהירה ושוב סליחה על התוקפנות זה לא היה בכוונה.

BaTaTa KaRa

New member
לא לא חמודה..חח

לא היתקבנתי אליך...אותך דבקא הבנתי...זה מיתקבן ל:הגקט של עליזה1...סורי על האי הבנה...

olsen cool

New member
קוראים לה מיכל

ואני בטוחה שגם היא אמרה את זה מאותה סיבה,גם היא התעצבנה היא ממש לא התכוונה לזה שחברה שלך מטומטמת. אז בבקשה,אני פשוט לא אוהבת שמאחלים לאנשים שיידרסו

ושוב..

התכוונתי שהיא מעריצה אותן בצורה עיוורת ומטומטמת לא שהיא מטומטמת. וגם אל אמרתי שלא תעריץ אותן כי אני בעצמי מעריצה אותן אני יודעת שזו מחלה קשה ומאיפה לך שאין לי נקודת מבט להסתכל עליה?? שאני לא מכירה אף אחת אנורקסית?? הכנסת לי די הרבה מילים לפה! ולדעתי הן ממש לא אחראיות לזה שחברה שלך אנורקסית!

Ipecac0

New member
וואי התגובות שלכן מה זה לא במקום

הילדה באה ומספרת לכן סיפור מהלב, פוגע וקשה וככה אתן עונות?! כי זה הדימוי העצמי העלוב שלה?! תנסו להתנהג קצת בכבוד!! אז קודם כל, נכון, האחיות אולסן לא גרמו לה לאנורקסיה באופן ישיר אבל בהחלט באופן עקיף ואתן יודעות שזה נכון! תסתכלו קצת מבעד להערצה ותנסו, רק תנסו, להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית. הן מפורסמות. והן יודעות כמה כוח יש להן וכמה השפעה יש להן על המעריצות ואפילו שהן ישקיעו בלעשות קמפיינים על כמה שזה רע- זה עדיין לא ימנע מהרבה בנות להפוך לאנורקסיות, כי ככה זה הערצה, והיא מגיעה לרמות שכאלו. אז אל תגיבו לה כאילו חברה שלה איזה סוג של מטורפת ותנסו להראות טיפה הבנה. שוב, אני לא אומרת שהן אחראיות לאנורקסיה והאנורקסיה היא מחלה שבאה מגורמים שונים ונפשיים, אבל באופן עקיף- הן חלק מזה, הדימוי שלהן והאופן בו מעריצות מסתכלות עליהן. תגלו קצת הבנה, אנורקסיה זו מחלה נוראית ואני לא יכולה לאר לעצמי אפילו מה חברתה עוברת עכשיו אז תנסו לגלות טיפה הבנה ואפילו אם אתן לא מסכימות איתה- לדבר בכבוד כי היא לא באה לכן בכוונות זדוניות.

BaTaTa KaRa

New member
אוקיי

תודה לכל המבינות..באמת..ולכל המתקיפות..מיצתערת על מה שאמרתי ואני מקווה שאתם יכולות להבין באיזה מצב אני עומדת...וביכלל באיזה מצב חברה שלי עומדת... פשוט, חמודות...אני ממש לא רוצה שזה יקרה לעוד אנשים...תישמרו על עצמכם, בבקשה..

Ipecac0

New member
החלמה מהירה לחברה שלך

ואני מקווה שהכל לבסוף יסתדר

olsen cool

New member
אממ

אני בטוחה שאף אחד כאן לא הגיבה מרוע לב,זה פשוט הכעיס כאן כמה בנות שהיא מאשימה אותן. אני עדיין לא חושבת שהן אשמות ואפילו לא באופן עקיף,את צריכה להיות ממש חסרת ביטחון כדי לרדת לרמה שבא תחקי מפורסם שאת מעריצה כשאותו מפורסם הגיע למחלה כמו אנורקסיה. ודווקא בגלל שהיא הגיעה למצב כזה זה עוד יותר הפחיד אותי להרזות ככה,תראו איך היא ניראתה זה ממש לא נורמלי. וכן היא לא באה לכאן בכוונות זדוניות אלא רק להזהיר מהמחלה ותאמיני לי שאחרי שאני רואה מישהו שהוא עור ועצמות אני לא צריכה לחשוב פעמיים אם כדאי לי להיות ככה.

Ipecac0

New member
סבבה, שמחה שהבנת אותי

העיקר שהפנמתן את מה שהיא אמרה ושהבנתן שהיא באה מכוונות טובות

cinderellaaa

New member
אויייששש שטויותתתתתתת

קודם כל אני באמת מאחלת לחברה שלך החלמה מהירה, ולך בתור חברה אני מציעה להיות שם בשבילה, תמיכה זה חלק חשוב ומשפיע ואני מכירה את זה מקרוב עם עבר של אחותי בנושא. מבחינתי, התאומות לא אחראיות לכך לא בעופן ישיר ואף לא עקיף! מחלת האנורקסיה מוכרת בעולם והיא מוכרת לרוב אצל דוגמניות. אם בן אדם מחליט להכינס לתוך העולם של האנורקסיה, הוא היה עושה זאת בכל מקרה. ברור שגורם החיקוי ומה שמקובל בחברה משפיע, אבל כמו שהיא חיקתה את מרי קייט היא באותו אופן הייתה יכולה לחקות כל דוגמנית אחרת. התאומות גם מעשנות, האם חברה שלך תתחיל לעשן בגללן? נניח והן היו משתמשות בסמים (נניח!!!) האם גם חברה שלך הייתה נכנסת לעסקי הסמים? אולי מרי קייט הייתה מן מודל לחיקוי אבל אם בן אדם מוכן ללכת כ"כ רחוק אז אני מאמינה שזו בעיה נפשיתה- ולזה אין כל קשר לתאומות. וכמו שאמרתי בעניין הסיגריות, אלו חיים פרטיים של התאומות וברשותן לעשות מה שהן רוצות בחייהן. אני בטוחה שהן יודעות שבנות רבות מחקות אותן אבל זה לא פייר שהן יתנו לכך להשפיע על חייהן ולוותר על דברים שהן אוהבות ורוצות לעשות. וכמו שאמרתי אנורקסיה היא מחלה נפשית שמרי קייט נקלעה לתוכה, אני בטוחה שהיא לא הייתה רוצה שבנות אחרות יקלעו אליה אבל זו מחלה נפשית! זהוו. יום טוב [=

למעלה