גם כן שלמות....

lovetwins

New member
אנורקסיה

או כל ה"א אחרת מוגדרת כמחלת נפש! וישנן בנות שמתאשבזות במוסד לחולי נפש בשל מצבן...

SummerSpirit

New member
תבדילי

אני דווקא מסכימה עם Ipecac0. נכון שמרי-קייט לא אחראית לבנות שמחקות אותה עד להרעבה עצמית וזאת בטח לא אשמה שהן עושות את זה, אבל בגדול- הן מתנערות באחריות. כמה פעמים שתיהן אמרו בראיונות שהן לא רוצות להיות מודל לחיקוי ושהן עושות מה שטוב להן וזאת לא בעיה שלהן שמעריצים מעתיקים אותו. זאת צביעות לשמה. הן מבססות את כל האמפריה שלהן על מעריצים, על בנות שרוצות להיות כמוהן ומחפשות רק איך להתלבש ולהתנהג כמוהן ואז הן באות ואומרות שהן לא מודל לחיקוי? גם אם הן לא רוצות בזה, הן מודל לחיקוי וזה מה שעושה להן את המיליונים בבנק. חברה של BaTaTa KaRa יכלה באותה מידה להעריץ את קייט מוס ולהכנס לאנורקסיה. אם הנטיה הזאת היתה טמועה בה, היא היתה מתיישמת באיזשהו שלב. יכול להיות שההערצה למרי-קייט רק נתנה לזה במה. היה לכן נוח להגיד שבחורות יצאו מאנורקסיה כי גם מרי-קייט יצאה נכון? בשורה התחתונה: יש למרי-קייט ואשלי השפעה עצומה על מעריצות וזה שהן מתנערות ממנה זה חוסר אחריות וצביעות.

olsen cool

New member
לא מסכימה בכלל

ההתנערות מהאחריות כמו שאת אומרת היא ממש לא צביאות,תחשבי על זה ככה,יש בערך כמה מיליונים של בנות(אוקיי אז קצת הגזמתי אבל יש הרבה)שהן משמשות להן מודל לחיקוי והן עצמן לא יכולות להיות אחראיות לכמות עצומה כזאת. אז את רוצה לחקות אותן,יאללה אבל יש גבול לכל תעלול במיוחד אם את יודעת שהוא יכול להזיק לך ולגוף שלך. אני נורא מתפלאת על הבנות האלה שנכנסות לאנורקסיה רק בגלל שמושא ההערצה נכנס לזה,דווקא זה צריך להיות ההיפך-לשמש כאזהרה כמה מסוכן זה יכול להיות.

SummerSpirit

New member
אני שוב אומרת

אין ספק שזאת לא אשמתן של מרי-קייט ואשלי שמעריצות נכנסות לאנורקסיה בגללן או מתחילות לעשן. אני מדברת על האחראיות שלהן כלפיי העניין. אף אחד לא מדבר על זה שהן יעשו חישובים של לא לעשן כי אולי המעריצות יעשו את זה גם. אני מדברת על העובדה שמצד אחד הן מבססות את עצמן על הערצה של מליוני בנות ומצד שני הן אומרות שהן לא רוצות להיות מודל לחיקוי. זה לא הולך ככה.

cinderellaaa

New member
לא מסכימה איתך

סאמר ספיריט... אז זה שהן יכריזו שהן כן רוצות להיות מודל לחיקוי יעזור במשהו? הקו ייצור הענק שהתאומות מפתחות אולי נושא את שמן ואת התמונות שלהן, אבל אלו לא בגדים שהתאומות לובשות, ואני בטוחה שכל מעריצה שקונה את הפריטים של התאומות לא חושבת שהיא נראית כמוהן. אני מניחה שהתאומות התכוונו שהן לא רוצות שיחקו אותן (אם זה בלבוש היומיומי ואם זה בעישון ואם זה באנורקסיה). ונניח שהן כן צבועות כמו שאת טוענת, וכן הכוונה של כל פס הייצור שלהן היא חיקוי של התאומות, אני בטוחה שהן התכוונו לחיקוי של התדמית שלהן, ולא התכוונו לחיקוי מוחלט של התנהגות. זה ברור שהן יטענו ככה אחריי שהן מעשנות בציבור ואחרי המחלה של מרי קייט. גם אם אני הייתי נכנסת לאנורקסיה, לא הייתי מצהירה שאני רוצה להיות מודל לחיקוי.

rahelm

New member
מרי קייט לא אשמה שהיא נהיתה אנורקטי

היא חלתה בדיוק כמו חברה שלך ומה לעשות שאותה מחכים אנשים אבל היא בנאדם בפני עצמה ... קוראים לה דברים .. וזה שאנשים לא יודעים איפה לעשות את הגבול שלהם בהערצה זה אשמתם .. חצי מהמפורסמים מעשנים סמים וצעירים שמעריצים אותם אין מה לעשות בנאדם שלא יודע גבולות נכנס לזה גם בעצמו. לחברה שלך החלמה מהירה !

blink me1

New member
בדיוק מה שעבר לי בראש..

אפשר לחשוב שמרי קייט אנורקסית כי טוב לה ככה. בלי קשר לזה שאם הן ירצו או לא הן מודל לחיקוי, ובלי קשר לזה שלמרות הכל מי שמוכן להידמות לאדם בצורה כזו בין אם הוא מפורסם או לא זו בעיה אישית אצלו, בחרתן דוגמא די טיפשית... להאשים אותן שהן "עשו" משו לחברה שלך זה ממש מטופש. ה"מעשה" ביפני עצמו זהו לא מעשה מבחירה של מרי קייט.. היא קורבן בעצמה. אז...

למעלה