גם לכן יש כבר רעידות מהגמילה?

חחחחחח שמשון הכלבון היהודון ../images/Emo3.gif

כן איך הוא הגיע לשם הזה?? אולי אדם הציע
חחח

mayarel

New member
אני לא סומכת על עצמי כי זה בטח מהגעגועים

אבל שיער ככה או בהיר או אם רואים נמשים וכדומה זה יכול להיות עניין של זוויות לשמש ועוצמת חשיפה של התמונה... לא יודעת למה יש משהו בכתפיים וביד. טוב זה בטח החום.

לא לא נראה לי שזה אדם באמת יש לו

פיטמות קטנות יותר..רואים בשער של הרולינג סטון שלא צינזרו החולערות.. טוב בינתיים אני אדמיין שזה אדם חחח

mokasosex

New member
דיי דרייק חמודי כזה וגם הכלב מדהים

ואני אישית ישלי סלידה מכלבים אבל הכלב הזה כלכך חמוד .. מממ לא נראלי שזה אדם, הפטמות של אדם יותר קטנות והוא היה מרביץ למי שהיה מעלה תמונות שלו בלי חולצה.. למרות שיש כמה נקד' דמיון בין הגוף הזה לגוף של אדם, כמו הצורה של הפה הצוואר והידיים.. זה לא גוף כזה נורא ..

nini18

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

סלידה מכלבים?????

mokasosex

New member
אממ כן.. ישלי טראומת ילדות

שני כלבים נשכו אותי ומאז זה ככה.. כלבים שאני מכירה יש לי פחות בעיה איתם ומכלבים גדולים אני בכלל לא מפחדת. לא לצחוק אבל פודלים ופינצ'רים הכי מפחדים אותי \:

nini18

New member
פינצרים מובן הם חמודים אך רעים

אבל פודלים ???????? הכי חמודים שיש.

mokasosex

New member
למה כולם אומרים לי אתזה? ../images/Emo122.gif

פינצ'ר ופודל נשכו אותי , קצת סימפטיה .. זה תמיד גורם לאנשים להתפקע מצחוק, זה לא כזה מצחיק ..

nini18

New member
חחחחחח זה באמת מצחיק.

אותי גם נשך פינצ'ר אבל אין לי טראומה חח אני אוהבת אותם, אני פשוט לא אאמץ אחד כזה. אם פודל נשך אותך, סורי אבל בטח עשית לו משהו. חחח הוא כזה כלב חמוד.

mokasosex

New member
זה היה הפודל של דוד שלי

ופשוט נכנסתי אליהם הביתה הוא רץ אליי ורחרח אותי, התחלתי לבכות מלחץ והוא נשך אותייייי !! אני לא פחדנית באופן כללי ואוהבת מאוד בע"ח, פשוט הכלבים הקטנים האלה יכולים להגיח משוםמקום לנבוח ולנשוך .. אותי זה מלחיץ :S

magenta73

New member
אני יכולה להציע את הקטנה שלי,

טריירית קטנה שחורה ומדובללת, למען שלום בית וריפוי בעיסוק (האמת היא שטראומות נפתרות גם ע"י "זריקת" הסובל מטראומה לעבר מה שמפחיד אותו בכדי לגלות שהשד לא כזה גרוע). היא הכי הרבה תלקק אותך. רוצה?

nini18

New member
חחח תראי לה את התמונה שלה. איך אפשר

לרעוד מדבר כזה חמוד??

magenta73

New member
הנה שתיים מצחיקות מהתספורת שעשו לה

(או כפי שנאמר: פיפי מציגה- היום הכי גרוע בחיי)

magenta73

New member
אני רטובה!!!!!!!!!!!!!!!

היא נראת כמו חרג'וק כשהיא רטובה, זה קורע מצחוק...

nini18

New member
אוי איזה פרצוף מסכן היא עושה חחחחחחחח../images/Emo6.gif

חמודה

למעלה