כן, היא לגמרי דרמה-קווין...
N nini18 New member 20/9/09 #128 חחח איזו חמודההההה ../images/Emo99.gif חחחחח היא מוציאה לשון למצלמה חח
I InbarKiii New member 20/9/09 #138 אויייי מה זה הדבר המתוק הזהההה צ'וצ'ה קטנה חח ואני יעלה תמונה של הכלבה של דודים שלי בפסח, עם כיפה חחח מתה עלייה
אויייי מה זה הדבר המתוק הזהההה צ'וצ'ה קטנה חח ואני יעלה תמונה של הכלבה של דודים שלי בפסח, עם כיפה חחח מתה עלייה
M mokasosex New member 20/9/09 #141 אוי איזה חמודה ../images/Emo6.gif באמת שכלבה מקסימה שבטח נורא כיף להתכרבל איתה בלילה . הייתי מלטפת אותה, אבל ברגע שהיא הייתה מתחילה לסובב אליי את הראש או לנבוח הייתי רצה או מתעלפת.
אוי איזה חמודה ../images/Emo6.gif באמת שכלבה מקסימה שבטח נורא כיף להתכרבל איתה בלילה . הייתי מלטפת אותה, אבל ברגע שהיא הייתה מתחילה לסובב אליי את הראש או לנבוח הייתי רצה או מתעלפת.
M mayarel New member 20/9/09 #105 גם לי יש כלבונת חמודה קטנה-צפצף שאם כבר קרב נשיכות את בטוח מנצחת...
N nini18 New member 20/9/09 #109 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif תשימי תמונה שלה אוי אני כל כך אוהבת כלבים למרות שעדיין אין לי, אבל יהיה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif תשימי תמונה שלה אוי אני כל כך אוהבת כלבים למרות שעדיין אין לי, אבל יהיה.
M mayarel New member 20/9/09 #152 צפצף ../images/Emo107.gif הופיעה על מפתן ביתנו במצב קשה.. ומייד התאהבנו בחמודונת הקטנה אם כי לקח כמה שבועות עד שהיא התאוששה. ממש מזל שאחותי ראתה אותה אחרת היא לא היתה שורדת. הינה הבת שלי חונקת אותה מאהבה
צפצף ../images/Emo107.gif הופיעה על מפתן ביתנו במצב קשה.. ומייד התאהבנו בחמודונת הקטנה אם כי לקח כמה שבועות עד שהיא התאוששה. ממש מזל שאחותי ראתה אותה אחרת היא לא היתה שורדת. הינה הבת שלי חונקת אותה מאהבה
H heart1soul New member 20/9/09 #172 אויי איזה תמונה חמודות!!! וכל הכבוד על ההצלה... בדר"כ הכלבים האלה הם הכי נאמנים
M mokasosex New member 20/9/09 #183 איזה מבט שובה לב ../images/Emo23.gif תמונה כלכך יפה וחמודה.. ישלך לבת שלך חיוך אחד המקסימים!
M mokasosex New member 20/9/09 #124 אני פה במיעוט .. כולם אוהבים כלבים או שבבעלותם כלבים .. תבינו אני לא רוצה לפגוע בהם, פשוט אם אני אראה אותם אני אעבור לצד השני של המדרכה מחשש לפגיעה, במיוחד קטנים .
אני פה במיעוט .. כולם אוהבים כלבים או שבבעלותם כלבים .. תבינו אני לא רוצה לפגוע בהם, פשוט אם אני אראה אותם אני אעבור לצד השני של המדרכה מחשש לפגיעה, במיוחד קטנים .
N nini18 New member 20/9/09 #134 ../images/Emo88.gif../images/Emo26.gif../images/Emo67.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif
M mokasosex New member 20/9/09 #140 שהם יפגעו בי לא אני בהם .. אני לא יכולה לפגוע בבע"ח, לראות כלב פצוע שובר לי את הלב. אני אוהבת כלבים, באמת, אבל מרחוק, כשהם לא מסכנים אותי.
שהם יפגעו בי לא אני בהם .. אני לא יכולה לפגוע בבע"ח, לראות כלב פצוע שובר לי את הלב. אני אוהבת כלבים, באמת, אבל מרחוק, כשהם לא מסכנים אותי.
R Rider on a storm New member 20/9/09 #144 גם אני מזדהה איתך! בתמונות או מרחוק זה סבבה וחמוד אבל כשיש מולי כלב אני ממש מפחדת שיקפוץ עליי או משהו חח אני ממש פחדנית..
גם אני מזדהה איתך! בתמונות או מרחוק זה סבבה וחמוד אבל כשיש מולי כלב אני ממש מפחדת שיקפוץ עליי או משהו חח אני ממש פחדנית..
I InbarKiii New member 20/9/09 #149 חחחח גם אני מפחדת מזה אבל בסך הכל..אין מצב שאני לא יתקרב וילטף כי הם הדבר הכי מתוק בעולם במיוחד כלבים קטניםםםםםםם..הדבר הכי מתוק שיש בעולם
חחחח גם אני מפחדת מזה אבל בסך הכל..אין מצב שאני לא יתקרב וילטף כי הם הדבר הכי מתוק בעולם במיוחד כלבים קטניםםםםםםם..הדבר הכי מתוק שיש בעולם
N nini18 New member 20/9/09 #161 אויש בנות במילה אחת .... א כ ז ב ה ........ טוב אבל אני אוהבת בכל זאת