גם לכן יש כבר רעידות מהגמילה?

InbarKiii

New member
אוקיי..זה יהיה קריפי חחחח

אני הייתי מסתפקת בלהיות חברה הכי טובה שלהם חחח

heart1soul

New member
אני היתי מסתפקת בלהיות חברה מאוד *קרובה" שלהם

מאוד מאוד מאוד קרובה if you know what i mean אין לי בעיה להיות גם חברה קרובה. מאוד קרובה של אדם

mokasosex

New member
ללכת איתם לקנות בגדים ? ../images/Emo3.gif

חחחחח אני כלכך יכולה לדמיין אתזה, כמו הבנות מסקס והעיר הגדולה חחחחחחחחחחחחחחחחח . XD רק שאני אפול על אדם כל הזמן או אפיל עליו משקאות ..

mish56

New member
גדולה

אהבתי את זה....ולגבי המעריצות הקיצוניות זה כל כך נכון,אני מבינה אותו ובכלל את כל הסלבס שדיי חוששים,אפילו אותי הן מפחידות מי יודע מה הן מסוגלות לעשות

mokasosex

New member
../images/Emo6.gif

אוי כן המעריצות האובססיביות האלה.. לא נורמליות.. החולות נפש האלה שיכולות להתעלף אם יום אחד אין להן פיסת מידע עליו, נוראיות. מה אני אגיד לך XD חחחחחחחחחח כן לקעקע זה טיפה קיצוני בשבילי, ומה יקרה שאני אתקמט האף של אדם יצא על המצח

InbarKiii

New member
חחחח אוי זה יהיה כזה כיף

ללכת איתו לקניות חחח ואני ממש רוצה שהוא יאפר אותי D: חח שהייתה לנו הופעה בחוג לפני איזה חודש..ביקשתי מחברות שלי לאפר אותי ורציתי שזה יראה כמו של אדם מהטור חחחח אבל זה לא התקרב בכלל :(

mokasosex

New member
גםאני בקשתי מהמאפרת שבאה לאפר

לבר מצווה של אחשלי, והראתי לי תמונה ... היא צחקה לי בפרצוף ואמרה מה את מפלצת ? לא נתתי לה לאפר אותי

InbarKiii

New member
מהההההההה?

כפכף עלייה דחוף. WTF בלי שום קשר לאדם וכמה שזה מתאים לעיניים המדהימות שלו.. האיפור שלו באמת יפה. הצבע..הצורה שהוא שם..מהמם! היא שפויה?!?!?!

nini18

New member
הנה קצת תמונות חדשות מאחורי הקלעים לאחר

ההופעה האחרונה.

heart1soul

New member
וואו לי תודה!! לא ראיתי אותן והורדים האלה

זה משהו!!!!:) כל כך יפה! ואל תדאגי לא שכחתי את הורד העיקרי - אדם שלנו שהוא הכי יפה בעולם:)

למעלה