גם לכן יש כבר רעידות מהגמילה?

מירבי ת

New member
אוי סליחה , הנה התמונה ועוד משהו...

הנה תמונת המאה. ובמסיבת טוויטר של קריס , הוא רשם שהרעיון ללבוש את הג'קט של אדם היה שלו , ובשאלה אחרת הוא רשם את האלבום של אדם כאחד מ-4 האלבומים שהוא הולך לרכוש השנה. חמוד.

nini18

New member
הוא רשם גם את ג'ייסון קסטרו ../images/Emo5.gif

למה? (סליחה מהמעריצים)

InbarKiii

New member
חחח דווקא אהבתי תסינגל שהוא הוציא

הוא לא נשמע כמו עצמו אבל שיר חמוד :) וAWWWWWW אני רוצה לראות את קריסי הולך לחנות לקנות את הדיסק של אדם
למרות שאדם אמר שהוא יביא לו את הדיסק בחינם

ר ו ח ל י

New member
קשה ביותר ../images/Emo10.gif

אבל סוף סוף הוא זוכה לחופש ומנוחה ובעיקר זמן איכות עם דרייק.

nini18

New member
לא מענין אותי מה הוא זוכה, מענין אותי מה

אנחנו זוכות. תמונות.
חח

ר ו ח ל י

New member
נו בסדר זה לא סותר :]

אפשר לזכות לתמונות הכי טובות שלו כשהוא בזמן איכות עם דרייק. רק חבל שהמעריצים והצלמי פאפרצי ממש גרועים במקרה שלו ולא מצליחים לתפוס תמונות.

nini18

New member
אין מצב שלא הצליחו אני לא מאמינה.

לדעתי זה או ששיקרו, והם לא באמת התנשקו. או שמתוך כבוד או לא יודעת מה הם לא מפרסמים. כי איך יכול להיות כל כך הרבה אנשים היו שם ואפילו לא תמונה אחת קטנטנה, אפילו מהגב לא חייב מקדימה??? וכן צודקת לרא סותר חח

nini18

New member
מזה רעידות חבל על הזמן חחח

עבדתי לילה, חזרתי, אין כלום. הלכתי לישון, קמתי, אין כלום... אני צריכה אדם עכשיו.

InbarKiii

New member
אמרו מזמןןןןן שדרייק אולי יהודי..

אז......אולי באמת?
או שסתם בגלל הבויפרנד המתוק שלו?

heart1soul

New member
מה יכול להיות שגם דרייק יהודי??

אוי זה כזה מדהים הם חייבים להתחתן חחח ממש משפחה יהודית למופת אדם דרייק ושמשון .. חסר עוד כמה ילדים שהם יאמצו ופשוט מושלם!

mokasosex

New member
לא צריך לאמץ ..

אני מוכנה לשאת את ילדיו של אדם ברחמי (בעוד כמה שנים כמובן אני לא רוצה שאמא שלי תחטוף התקף לב)

heart1soul

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!!:)

למרות שאני בטוחה שהוא יקבל הרבה הרבה הרבה הצעות כאלה אם נשים מקעקעות את שמו ופרצופו על גופיהן, נראה לי שהן לא יתנגדו לשאת את ילדיו חחח

mokasosex

New member
אבל הוא מפחד מהמעריצות המשגעות האלה

הוא אמר שיש מעריצים שההערצה שלהם זה overwhelming * איך שלא כותבים את זה. אני בסה"כ מישהי שמעריכה אותו ותומכת בזכויות המשפחות החד מיניות ולכן מעוניינת לעזור לו להביא ילדים לעולם.. גם הייתי ילדה קטנה שהוא התפרסם ככה שאני לא מטורפת עליו * יה רייט XD*

heart1soul

New member
כן כן את תמימה לחלוטין...:)

ואכן הנשים שמקעקעות את הפרצוף שלו על הגוף שלהן זה קצת מפחיד

mokasosex

New member
מה אני לא?! *פאפי פייס*

הנשים האלה מטרידות ביותר .. הן הסטוקריות לעתיד שיגרמו לו לאבד את דעתו או משהו..

למעלה