תשמע,
זה לא אני, זה אתה. ואני לא יודעת עם איזה בחורות אתה יוצא אבל מכירה היטב את החברות הסטרייטיות שלי (ואני לא שונה מהן מבחינת קריירה, אבל שלא תגיד שאצל לסביות זה אחרת): 1. כולן עובדות במשרה מלאה, לא בשכר מינימום ולא בעבודה פקידותית, מפרנסות את עצמן והרבה פעמים עוברות את שכרו של בן הזוג. תומך כלכלי? חחחח....אני מאמינה שאי אפשר לקבל כסף בלי תמורה ולא חפצה בכספו של איש. אוהבת כסף וכוח, אבל רק אם הם שלי. אלה היו כמה נקודות על האופי הנשי. 2. הנוהג שהגבר צריך לשלם הוא מנהג ערבי במקורו, שהרבה גברים דווקא לא השתחררו ממנו. וכמובן - זה לא קורה יותר!!! חצי חצי או פעם הגבר פעם האישה. 3. אני עצמאית כלכלית מגיל 20, ולא כי זרקו אותי מהבית או שההורים שלי עניים. להפך. יכולתי להשאר בבית וההורים היו מממנים לי הכל, כולל לימודים ורכב. לא רציתי ולא מצטערת על כך. גם היום כשהם מציעים כסף, אני לא לוקחת. 4. קפיטליזם פרושו ההיפך מהעליקות שאתה מציג. 5. הגבר אחראי לדאוג רק לצרכיהם של הילדים עד גיל 18(מזונות). סכום זה מועבר לאישה כי הילדים גדלים אצלה בדרך כלל. אם הזוג מתגרש או לא נישא מעולם, הגבר לא חייב דבר. 6. מה יותר פשוט מהסכם ממון? ברגע שזוג נישא, רכושם הופך להיות משותף, אלא אם נחתם הסכם ממון. אז גם כספה של האישה הופך להיות רכושו של הגבר. 7. זוגיות זו שותפות. בלי "בעל" (איזו מילה סמלית לתפיסה ארכאית) ואישה קטנה שמוצצת את דמו של בעלה. ואני באמת לא יודעת איפה אתה חי, אבל אנחנו בטח לא חיים באותו מקום.