גמגום וזוגיות

spidergirl

New member
אני חוששת שלא

בואי נחזור למטבח ונשאיר את הפורום לשוקי ווירטואלי הגברים. אני אשטוף כלים היום, בא לי נורא.

spidergirl

New member
נורא רציתי לשטוף כלים

אבל אז בא גבר עם שטר של מאה שקל, והסתנוורתי מהכוח שלו.

b e ll

New member
וואאווו, שגעון...

אותי מסנוור נורא שקל אחד. אם הוא מחובר ליד מסוקסת אז בכלל אני מיד נופלת שדודה ומאבדת את כושר ההחלטה שלי... אאוץ'

shoshyyy

New member
אני לא מבינה ....

אתה בעצם אומר שכל הנשים תלויים באזהשהו גבר ? ומה הקשר למשפחות חד הוריות ?

spidergirl

New member
תשמע,

זה לא אני, זה אתה. ואני לא יודעת עם איזה בחורות אתה יוצא אבל מכירה היטב את החברות הסטרייטיות שלי (ואני לא שונה מהן מבחינת קריירה, אבל שלא תגיד שאצל לסביות זה אחרת): 1. כולן עובדות במשרה מלאה, לא בשכר מינימום ולא בעבודה פקידותית, מפרנסות את עצמן והרבה פעמים עוברות את שכרו של בן הזוג. תומך כלכלי? חחחח....אני מאמינה שאי אפשר לקבל כסף בלי תמורה ולא חפצה בכספו של איש. אוהבת כסף וכוח, אבל רק אם הם שלי. אלה היו כמה נקודות על האופי הנשי. 2. הנוהג שהגבר צריך לשלם הוא מנהג ערבי במקורו, שהרבה גברים דווקא לא השתחררו ממנו. וכמובן - זה לא קורה יותר!!! חצי חצי או פעם הגבר פעם האישה. 3. אני עצמאית כלכלית מגיל 20, ולא כי זרקו אותי מהבית או שההורים שלי עניים. להפך. יכולתי להשאר בבית וההורים היו מממנים לי הכל, כולל לימודים ורכב. לא רציתי ולא מצטערת על כך. גם היום כשהם מציעים כסף, אני לא לוקחת. 4. קפיטליזם פרושו ההיפך מהעליקות שאתה מציג. 5. הגבר אחראי לדאוג רק לצרכיהם של הילדים עד גיל 18(מזונות). סכום זה מועבר לאישה כי הילדים גדלים אצלה בדרך כלל. אם הזוג מתגרש או לא נישא מעולם, הגבר לא חייב דבר. 6. מה יותר פשוט מהסכם ממון? ברגע שזוג נישא, רכושם הופך להיות משותף, אלא אם נחתם הסכם ממון. אז גם כספה של האישה הופך להיות רכושו של הגבר. 7. זוגיות זו שותפות. בלי "בעל" (איזו מילה סמלית לתפיסה ארכאית) ואישה קטנה שמוצצת את דמו של בעלה. ואני באמת לא יודעת איפה אתה חי, אבל אנחנו בטח לא חיים באותו מקום.

mico24

New member
אולי אסור להכליל הכללות כאלה על

כלל הנשים, אולי היה צורך בנוסח מתון יותר, אבל בהחלט יש משהו בדבריו של VIRTUAL! אלה כמובן לא באו משום מקום, אלא באים מרגשי התסכול העמוקים, הבדידות, וחוסר האונים, שהוא חש בעולם התחרותי והמטורף הזה. אני בהחלט יכול להזדהות בתוך תוכי עם חלק מהדברים, למרות שאני לא אתן להם ביטוי פומבי.

spidergirl

New member
כסף וכוח?

אתה חושב שמזיז לי בכלל המצב הכלכלי של מי שאני יוצאת איתה או הקריירה שלה? חשוב שתראה טוב, חשוב שתהיה ברמה, חשוב שתהיה וורבלית, בלי קשר לגמגום. גם גבר יכול לחשוב שהגמגום של האישה זה סוג של פיגור, ומי אמר שהוא נעלם? מי אמר שהגמגום של הגבר לא נעלם? מי אמר שהגמגום של גבר שנראה טוב ומושך, לא הופך להיות בעיה שמשקלה אפסי? אתה בטוח שזה הגמגום שמרחיק ממך בחורות?

RobinhooDw

New member
אולי יותר נכון לאמר

שהגמגום מרחיק אותנו [הגברים] מהבחורות, בגלל הפחדים והחששות שהגמגום הביא אלינו...

לפי דעתי אין קשר בין נשים וגברים

בענין הדאגה , זה תלוי באופי של האדם עימו אתה נפגש. למשל אני הלכתי כל הזמן בתחושה שהגמגום שלי יתפס נורא אצל הגברים - זה פשוט שיגע אותי , רק היום אני מבינה כמה טעיתי.

shuky63

New member
להחליף את שם הפורום ל פמיניסטיות

והכל יהיה בסדר. מה התחממתם נשות הפורום היקרות? לפי מה שקראתי virtual ידידנו התחיל מכך שכל מגמגם או מגמגמת צריך לפצות על גימגומו במשהו אחר.לנשים יותר קל לפצות ביופי ולגברים בכסף שמשמעותו בעולמנו גם כח.כן גם היום יש יותר גברים שמרויחים משכורות גבוהות מהממוצע מאשר נשים,גם אם תראו לי 1000 מקרים ספציפיים של נשים שמרוויחות מעל 20000שקל בחודש אני אראה לכם 2000 מקרים של גברים כאלו. אפשר לחלוק על הגישה אבל לא להתחמם. תזכרו שבין המגמגמים אנחנו הגברים עדיין הרוב

hilgol

New member
חברים ניפרדים משוקי

א.לנשים מגמגמות יותר קל לפצות ביופי???? !!!!!! ב. ממוצע ההשתכרות של גברים מגמגמים גבוה מזה של נשים רהוטות????!!!! ג. האם העובדה שרוב מספרי מחזיק בדיעה מסויימת מוכיחה את נכונותה ? ומי בכלל אומר שרוב הגברים המגמגמים חושבים כמוך? בקיצור,לא רק שאלו קביעות תלושות, תמוהות ומגוכחות - אלא שלפרסם אותן בפורום שבו נוטלות חלק בל וספיידר-גרל , זה מעשה התאבדות שיעי. ברגע שהקשת "שלח" לתגובה, הפכת לשהיד. להתראות בעולם הבא.

דור6

New member
חברה,שכחתם למה הפורום- לאנשים

מגמגמים כמוני וכמוכם.אני לא מבין מה ניתפסתן/תם לגישות הפמיניסטיות/שובניסטיות-זה פשוט ילדותי.אני חושב שיש קשר בין זה שגברים מגמגמים יהיו מה שנקרא עם יותר בטחון אם יהיה יותר כסף להם כי הם ירגישו שלפחות אם לא ירצו אותם בגלל קסם הדיבור שלא קיים אצלם אז לפחות בשביל הכסף.זה כמו שבחורות(בלי קשר לגימגום) שהן יפהפיות בד"כ לא תמיד (כדי שלא יקפצו עלי)יותר מתנשאות ויותר קשות להשגה למה?כי יש תחום אחד שמה שנקרא הן מתעלות על שאר הבנות הרגילות ולכן כולם רוצים אותןוזה מעורר בהן ביטחון עצמי מופרז אם גבר מגמגם הרבה אבל נראה ממש טוב אז אותו דבר הוא כאילו בשביל כל בחורה יותר שווה להשגה וזה יעורר בו ביטחון רב כי הוא ירגיש הנה אני שווה משהו.ובהקשר למשפט שנאמר פה על זה שנשים נמשכות לכסף וכוח אז אני אגיד כך:אמנם לא כל הנשין זהות וחלקן מעניין גם דברים אחרים אבל בד"כ הבחורות אצלנו בבסיס נידלקות עליך אם יש לך אוטו חדש וכסף לדוגמא:יש לי חבר שהוא לא מגמגם לא כלום ולא הבחור הכי יפה בארץ אבל מה כשהוא בא לבחורות עם הגולף החדשה מיותר לציין שבודדות הבחורות שלא רוצות אותו(אולי אלה הבודדות שכסף לא מעניין אותן)אז ככה שיש בחורות שנימשכות לכסף וכאלה שלא-ושוב תרשו לי לציין שבשעה שאני כותב אני מרגיש שכל העניין של הוויכוח ביניכם מטומטם.

hanhan003

New member
הגברים הם הרוב../images/Emo35.gif

האם יש סטטיסטיקה לגבי אחוזי הגברים המגמגמים לעומת הנשים? האם יש סיבה לכך? בטח יש מחקר בנושא. האמת שאני חשבתי שנשים לא יכולות לגמגם עד שהגעתי לקורס בהדסה. חג שמח

spidergirl

New member
מה התממת מנהל הפורום היקר?

הטענה היא נגד ההכללות המעוותות של וירטואלי, לא על זה שגם היום יש פער בהכנסות בין גברים לנשים. לנשים קל לפצות ביופי ולגברים בכסף? לא בהכרח. דעותיו של וירטואלי רחוקות מלהסתכם בשתי השורות התמימות שלך. ואז מה אם אתם רוב? זה אומר שצריך לשתוק? נ.ב. להזכירך,כדי להפריך הכללה צריך לתת רק דוגמא נגדית אחת.

spidergirl

New member
ואם אתה מסכים עם וירטואלי

וקביעותיו, זה עגום, פשוט עגום.

shuky63

New member
אני לא מסכים עם וירטואלי,אני רק נגד

התחממות הפורום.אני תמיד אומר שגם לקטול אפשר בנועם.

למעלה