בוודאי שמוכר לי. אני כתבתי זאת!
והייתי מאוד מאוד עדינה בתגובתי. ראית למה הגבתי בשירשור? אתה מסכים עם דיעות כאלה? אני לא. הבעת דיעות כאלה בסביבה שיש בה נשים משכילות, דעתניות, הישגיות, עצמאיות שנוגסות בחיים מלוא החופן היא בהחלט עלבון אישי. הוא הרי אמר שבהחלט לדעתו נשים הם עם רופס ומטומטם שמעדיף שררה, כסף וכוח ולכן לנשים מגמגמות יפות, יש סיכוי גדול יותר למצוא להן גבר גבר שיעניק להן חיי מותרות. מבחינתי זה היה יכול להיות עלבון אישי. זה אינו עלבון אישי מכוון שאני בוחרת ממה להעלב, והוא לא יצליח להעליב אותי גם אם נורא יתאמץ. לדעתך הנקודה היתה תגובתי, לדעתי הנקודה היתה הרבה הרבה קודם לכן. על מה יש להתווכח כאן? על דיעות שמקומן בחשכת ימי הביניים? למה אתה לא יצאת בקריאה לילדון הוירטואלי להפסיק עם הבעת דיעות מפגרות ולא נכונות כאלה? הילל כתב לך כמה שורות... כדאי לך לקרוא אותן. אבל האמת חייבת להאמר, אתה לא יצאת נגד תגובותיו של הילדון הזה כוון שאתה מסכים איתו. הסתכל בנציגות הנשית כאן בפורום, יש כאן אחת שמתאימה לפרופיל שהציג הילדון? נתת במה לילדון לנסות להעליב את כל הנשים כאן בפורום. שוקי, הפורום גווע. אין תכנים, אין תמיכה, כל טרול מקבל כאן במה לשפוך את כל הכעסים הלא פתורים שלו וכל התסכולים המודחקים.