גמגום וזוגיות

spidergirl

New member
לא ראיתי

שהתייחסת לדבריו המופרכים של וירטואלי, שפתח בויכוח.

b e ll

New member
גם אין סיכוי לראות.

הילדון הוירטואלי הוא טרול כאן. הוא הצליח לסכסך, לריב עם כמה ולהרגיז אחרים. מנהל הפורום מסכים להתנהלות הזו ובחר להעיר לנו שתינו שכדאי אולי לשנות את שם הפורום לפמיניסטי, וגם הוסיף שלא ראה שום פסול במה שהילדון הוירטואלי כתב.

b e ll

New member
זו היתה תגובתו מילה במילה

יצפאן אומר על זה - לא נגענו! לפי מה שקראתי virtual ידידנו התחיל מכך שכל מגמגם או מגמגמת צריך לפצות על גימגומו במשהו אחר.לנשים יותר קל לפצות ביופי ולגברים בכסף שמשמעותו בעולמנו גם כח.כן גם היום יש יותר גברים שמרויחים משכורות גבוהות מהממוצע מאשר נשים,גם אם תראו לי 1000 מקרים ספציפיים של נשים שמרוויחות מעל 20000שקל בחודש אני אראה לכם 2000 מקרים של גברים כאלו. מנהל הפורום מסכים עם כל מילה שכתב הילדון הוירטואלי שכן הוא אומר שגם אם יראו לו 1000 מיקרים של נשים שמרויחות יותר מ 20000 ש"ח לחודש הוא יראה לנו 2000 מקרים של גברים כאלו. בהודעה שזוהי תגובה משורשרת אליה כתב גם, שהוא לא מסכים עם הילדון הוירטואלי. מנהל נכבד יש לך דרך משונה מאוד להביע חוסר הסכמה
ודבר אחרון לסיום, אכן היחס בין נשים לגברים הוא 1:4 - ומה זה אומר? הלו!!! אנחנו כבר במילניום השלישי - נשים כבר קיבלו מזמן זכות הצבעה, נשים נמצאות בכל מקום והרבה פעמים הן עולות על כל הגברברים בסביבה. תראה את הנציגות שלנו כאן בפורום! כולנו כאן פייטריות, עומדות בזכות עצמנו, וכולנו מתמודדות ונלחמות במגבלות של הגימגום הרבה יותר טוב מאשר כולכם הגברים, גם אם במספרים אתם פי 4. ורק לומר לך באוזן (ושאף אחד לא ישמע) איכות עדיפה על כמות! אנחנו מעטות ומאוד איכותיות. מנהל פורום יקר, קח גם את זה לתשומת ליבך.

shuky63

New member
בל, בויכוח בפורום קימת תמיד הנקודה

בה ויכוח נוקב ככל שיהיה עובר להתחת עלבונות אישיים.בויכוח בשירשור הנוכחי הנקודה היתה: לרדידות כזו, אני לא מסוגלת להגיע. לא פלא שנשים שומרות מרחק ממך ושלא מצאת חברה. זה לא בגלל הגימגום - ברגע שמכירים אותך ומאירים דבריך, כולן בורחות כל עוד נפשן בן. בצדק רב. אתה פשוט בושה למינך. האם הציטוט מוכר לך בל? התפתח ויכוח כללי על נשים וגברים,מדוע היה צורך לעבור לפסים אישיים? עד לאותו רגע וירטואל לא ירד אישית על אף אחד בפורום.החל מהירידה האישית שלך הכל התחמם.אני חוזר בפעם המי יודע כמה:תתווכחו כמה שאתם רוצים אבל אל תגלשו לעלבונות אישיים.

b e ll

New member
בוודאי שמוכר לי. אני כתבתי זאת!

והייתי מאוד מאוד עדינה בתגובתי. ראית למה הגבתי בשירשור? אתה מסכים עם דיעות כאלה? אני לא. הבעת דיעות כאלה בסביבה שיש בה נשים משכילות, דעתניות, הישגיות, עצמאיות שנוגסות בחיים מלוא החופן היא בהחלט עלבון אישי. הוא הרי אמר שבהחלט לדעתו נשים הם עם רופס ומטומטם שמעדיף שררה, כסף וכוח ולכן לנשים מגמגמות יפות, יש סיכוי גדול יותר למצוא להן גבר גבר שיעניק להן חיי מותרות. מבחינתי זה היה יכול להיות עלבון אישי. זה אינו עלבון אישי מכוון שאני בוחרת ממה להעלב, והוא לא יצליח להעליב אותי גם אם נורא יתאמץ. לדעתך הנקודה היתה תגובתי, לדעתי הנקודה היתה הרבה הרבה קודם לכן. על מה יש להתווכח כאן? על דיעות שמקומן בחשכת ימי הביניים? למה אתה לא יצאת בקריאה לילדון הוירטואלי להפסיק עם הבעת דיעות מפגרות ולא נכונות כאלה? הילל כתב לך כמה שורות... כדאי לך לקרוא אותן. אבל האמת חייבת להאמר, אתה לא יצאת נגד תגובותיו של הילדון הזה כוון שאתה מסכים איתו. הסתכל בנציגות הנשית כאן בפורום, יש כאן אחת שמתאימה לפרופיל שהציג הילדון? נתת במה לילדון לנסות להעליב את כל הנשים כאן בפורום. שוקי, הפורום גווע. אין תכנים, אין תמיכה, כל טרול מקבל כאן במה לשפוך את כל הכעסים הלא פתורים שלו וכל התסכולים המודחקים.

gali90

New member
מנסה לא להתערב..

אבל הפך להיות פה ממש בלתי נסבל.. אני לא מבינה מה העניין כאן- למה יש צורך להשתמש בניסוחים כ"כ מעליבים כדי לא להסכים עם דברים של מישהו?? בשביל מה ליצור כאן אופוזיציה נגד שוקי? אני לא מבינה למה כל הודעה של חבר פורום זוכה לכ"כ התרגשות? - גם אם לא הסכמתי עם חלק מהדברים של וירטואל או לא יודעת מי - אז מה?? לגבי זוגיות וכל המשתמע - וירטואל או שוקי לא המציאו את הגלגל - לגבי יופי כסף וכוח.. אין מה לעשות , זה קיים גם אם נרצה או לא נרצה, השאלה איזה משקל אדם נותן למשתנה (כמו: יופי, כסף, כוח) להשפיע על בחירת בן זוג..ייתכן כי בהתחלה זה משפיע ואח"כ הרי כל אדם מחפש יותר מאשר יופי , כסף וכו'.. ברור לי שאנשים בריאים בנפשם לא יוכלו להשאר עם מישהו רק כי הוא יפה - באיזשהו שלב מחפשים עוד דברים... אני מקווה שלא פגעתי במישהו באופן אישי , אבל זה נראה לי לא כ"כ פייר כלפי שוקי. שבת שלום

spidergirl

New member
והמצחיק הוא

שבכלל דאגתי איך להתנהג בדייטים שהיא לא תשים לב שאני היפר אקטיבית, כי היא היתה מאוד לא היפר, ולא רציתי להתיש אותה כבר מההתחלה...

למעלה