ג'קו אייזנברג שזכה בקיץ האחרון

shongold

New member
ג'קו אייזנברג שזכה בקיץ האחרון

בתוכנית כוכב נולד, עורר סערה כשהודה שסרב לשרת בצה"ל, "באתי ללשכת הגיוס עם הגטרה, ואמרתי להם: אני לא מוכן להחזיק נשק בחיים", ספר אייזנברג לאחר שזכה בתוכנית. "הבעיה היא שאני מת מפחד מזה ואני לא רוצה שזה יתקרב אלי, אני מאמין שבלי מוזיקאים לא היו שרים ביום הזיכרון על חיילים שמתו" במסגרת כתבת ענק בידיעות אחרונות , זה האיזכור היחיד שלו במסגרת מובלעת קטנה מתוך "מדריך הסלבריטי לשחרור מהיר" רבים וטובים גם בקלחת...עברי לידר סולן הדג נחש , מוקי ועוד

shongold

New member
לציון דרך - כותרת ראשית - מהפכה

בדרך לקב"ן כותרות משנה: עד היום, קצין בריאות הנפש היה הכתובת לחיילים שנמאס להם מצה"ל ובקשו להשתחרר לפני הזמן. התוצאה 17.5% מהחיילים בסדיר השתמטו ב- 2006 מהצבא - מרביתם בשל "בעיות נפשיות". החל מהחודש הבא החיילים שיפנו לקב"ן יישלחו לועדת מפקדים. מתחזים ישוחחרו בשל "התהגות רעה וחמורה", וזכויותיהם ייפגעו.

שונית 7

New member
תודה שון.האזכורים האלה לדעתי

דווקא משרתים את הקמבק של ג'קו,גם כי סוף סוף מביאים עובדות ריאליות וגם כי אפשר להחרים שורה שלמה של אמנים פופולריים ולא את כל משוחררי קב"ן .

raynp

New member
כל הכבוד

הגיע הזמן שמישהו ימנע את כל גל ההשתמטות הנוראית הזו מצה"ל. (ואיני מכוון בדבריי לג'קו) אנחנו זקוקים לחיילים בכדי שנוכל להיאר כאן!

שונית 7

New member
ריי זאת אכן תופעה רחבה אבל לא

השתמטות...כל זמן שצהל משחרר...ורצוי שתטופל..מי שלא יכול לשאת נשק או כל בעיה נפשית גם לגיטימית..מן הראוי שיעשה סוג של שירות מועיל אחר למגינה..אבל זה לא תפקיד האזרחים לקבע את הנהלים.

raynp

New member
מאוד גרוע

לפי דבריה של שון זוהי כתבת ענק ולא לטובת ג'קו שמזכירים את המשפט שאמר. מקווה שהמשפט הזה לא יעורר חזרה את כל הסערה והזעם...

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifרי שלום,מה שלומך?התגעגענו!!!

אם מכלילים את ג'קו עם שורה של אמנים מהשורה כמו עברי לידר ורבים אחרים יהיה קשה להחרים את כולם!!! סוף סוף האמת יוצאת לאור,הבעיה של אישירות היא בעיה של צהל שמשחררואין פה שום השתמטות. ואיפה היית???? יש אתר חדש לג'קו,משמיעים אותו ברדיו ומעריצים כבר מבקשים חתימות....איך ג'קו שר...יהיה טוב

raynp

New member
שלום שונית !

אני יודע על האתר ואני בדרך להתחבר. מאוד אהבתי את העיצוב ואת הפתיחה והעמוד במייספייס מרשים לא פחות. מאוד מקווה שיהיה טוב, הבעיה שמה שאמר ג'קו הוא מאוד גרוע...

שונית 7

New member
שמחה שאהבת ועוד יותר שאתה מתחבר

לגבי מה שאמר????הוא כבר שנה שותקורק כותב שירים
מה מגיע מאסר עולם לבחור צעיר שאמר או לא אמר כמה מילים שעיתונאים הוציאו ממנו במניפולציה מכוערת? תאמין לי ריי אני מבוגרת ממך בהרבה וכל משפחתי כולל אותי שירתה בצבא בתפקידים משמעותיים,ולמרות הכל לא ממהרת לשפוט אף אחד כל כך מהר ולהסחף אחרי העדר, וגם יודעת דבר או שניים על כוחה ההרסני של התקשורת,כך שאני מאוד ממליצה לכולם לא למהר לבלוע את כל מה שמאכילים אותנו,פשוט לסנן בין השורות...ועדיין אני מאמינה שג'קו יהיה אחד מהאמנים הגדולים בארצינו אם לא הגדול שבהם!

rifkin1

New member
היי שוניתוש אני מסכימה איתך ועם ריי

את צודקת ב 100% בקשר למה שאמרת על התקשורת אבל הבעייה שאנשים בולעים את כל מה שכתוב, כמו שנאמר 'סאקרים של התקשורת'... ועצם העלעתו של המשפט האומלל הזה לפי דעתי יכולה רק להזיק.

שונית 7

New member
ההפך כשמכלילים אמנים כו עברי לידר

הדג נחש ומוקי ועוד ועוד זאת כבר תופעה שמחיבת טיפול של צהל וכללים יותר ברורים אי אפשר להכליל את כולם וסוף סוף אומרים את האמת שיש בעיה והיא לא ג'קו היא המדינה שלנו והצבא שלנו שלא טיפלו בבעיה שנים ולא רק סלבריטאים משתחחרים מכיה הרבה מילדי מכרי משכבה סוציואקונומית גבוהה שעשו אותו דבר,זאת לא השתמטות אל תשכחי צהל שחרר ורק שם אפשר לשנות ןטפל בבעיה להבא.

שונית 7

New member
ואל תשכחו את כל הספורטאים

המצטיינים כולל שחר פאר הנחמדה שמביאה הרבה כבוד למדינה(ואולי גם לכיס שלה
),כמה שעות הם שירתו במשך כל השירות שלהם???

Nova5

New member
היי, ראינפ, מחכה לך באתר החדש../images/Emo13.gif

אל תשכח להזכיר ת'ניק הישן שלך, למרות שאזהה אותך בכל מצבף נראה לי... בקשר ל הנושא המיליטנטי שהוצאתם אותו מהבוידם...אם כל כך מגרד לכולם, נעשה על זה דיון ברשמי... ראינפ, לא עדיף לקפוץ לבמבלה מאשר להחיות כתבות ישנות?... דברים מתגלגלים לכיוון כזה...שאפילו טיפול נמרץ לא יעזור לנושא ""השתמטות של ג'קו". הנושא אומנם עדיין לא מת, אך פצוע די קשה, ולא כדאי לנו לעשות לו הנשמה מפה לפה. Hugs and kisses והמשך חג שמח לכולם ולמצטרף החדש במיוחד

Nova5

New member
חחחחחחח!

ריף, חייבת לספר לך משוו , כי לא היית ב"סילבר"... כשלפני המופע ראינו יחד עם כולם את "מסע בין הכוכבים" והגענו לתמונה הזאת - עשית פן, נינה? - לא, פשוט איך ששרתי איתך "נרדם", התנפח לי האגו... אמרתי:"ג'קו, גם אני מאוד השתדלתי....", כי במיוחד לקטע הזה עשיתי פונינט במקום הטלטלים הטבעיים שלי... אז מה זה התגלגלנו מצחוק! ...

talytal

New member
לא טוב ../images/Emo4.gif

לא אוהבת את זה בכלל... לא איכפת לי שמעלים את שמו יחד עם עוד מוזיקאים, זה רע שמעלים שוב את הדברים האלה, נקודה. איזכורים מהסוג הזה לא יהיו מה שיסגור את הגולל על הפרשייה, להיפך, וחבל.

שונית 7

New member
לא חושבת טלוש,אי אפשר להחרים את

כולם ההיפך,תפקידו של צהל לקבוע נהלים לשחרור,וצריך להתחיל לטפל בבעיה,ג'קו כבר לא נחשב הילד החורג אלא אחד מרבים גם מפורסמים ומוכשרים.

rifkin1

New member
כן, ודווקא לפני הוצאת האלבום...

הראיון אמנם מספטמבר אבל אנשים עדיין זוכרים את המשפט הזה שהוא אמר ועדיין זועמים. איזכור המשפט שוב יכול לפגוע לו בתדמית אני קצת חוששת שגם במכירות של הדיסק...

תודה שון..

בדיוק היום! דיברתי עם אחותי הגדולה על מה שג'קו אמר, היא שוב התפלאה לשמוע שזה האמירות שהוא אמר. ושלא היו עוד דברים, הציבור פשוט לא מודע לכך שהוא לא אמר שוב דבר בזדון. אני באופן אישי מקווה שבסרט שיעשו עליו יסבירו את זה ויבהירו את ההאשמות. זה אמנם יפתח את הנושא מחדש - אבל בתקווה יבהיר אותו.

למעלה