ג'קו אייזנברג שזכה בקיץ האחרון

שונית 7

New member
גם אני אבל אני יכולה להבין את הרוגז

שמעורר כל אזכור שלו מהסוג הזה בייחוד שאי דיוקים של העיתונות בכלל ובמקרה שלו בכלל חוגגים:העובדות לא שוחרר ע"י קב"ן,ולא סרבן או פציפיסט כמו שכתבו בכמה מקומות בהתחלה,האמת הפשוטה שהיה לזה קשר למות האיו הטרגי .אבל למה לקלקל סיפור "טוב" עם האמת. בכל אופן אל תשכחו שכבר לא כותבים כמעט את שאר הדברים המגעילים שהוזכרו בכתבה וגם זו לטובה, גם אני בפירוש מרגישה שינוי מגמה וכבר ממש אין טעם להתעצבן בגלל כל "עיתונאי קטן"

דורית41

New member
הבנתן בדיוק את כוונתי

התעצבנתי לא בגלל שהזכירו את שמו,(ויתכן שאם הייתי עתונאית,גם אני הייתי מזכירה סלבריטאים הוא אחד מהם, ומזל שאני לא עתונאית!!!!!)-אלא בגלל הנחות היסוד שהן אולי נכונות ואולי לא,ואני לא חושבת שיש להם את המידע הזה, אבל נעזוב את זה.....כתבות כאלה עוד יצוצו מדי פעם כי עתונאים צריכים רייטינג ואם יכתבו על שלמה מראש העין שהשתחרר על סעיף 21 (שם בדוי כמובן!!!!)-אז הכתבה תמשוך פחות עיניים.

שונית 7

New member
דורית קבלי../images/Emo24.gifממני .כבר התרגזנו

מספיק וכבר קיבלנוקצת חיסון לדעתי,נראה לי שהגל העכור די עבר יהיו מדי פעם איזכורים כאלה אבל השד לא נורא, ואל תשכחי שאי דיוקים ועוולות מסוג הזה נעשים ע"י עיתונאים לא רק לג'קו אבל אנחנו מטבע הדברים מתרגשים ומתרגזים יותר כשהדבר נוגע בו.

למעלה