אל תשכחי את תנועת היד הסיבובית. למה מה קרה? אם היית שומעת אותי מקללת בכביש לא היית מאמינה שזו אני.
ד דורית41 New member 12/3/07 #104 אל תשכחי את תנועת היד הסיבובית. למה מה קרה? אם היית שומעת אותי מקללת בכביש לא היית מאמינה שזו אני.
A a d i d a s 2 1 New member 12/3/07 #111 תגידי את לא יודעת שמיםפ שקטים חודרי ם עמוק?? לא ניסית פעם עם מים??
A a d i d a s 2 1 New member 12/3/07 #117 לכי תשני על האף... עוד מבריזנית אחת ואני באה אליך עם נבוט לבן!
ד דורית41 New member 12/3/07 #114 את לא היית מאמינה אני אדגים לך בהזדמנות.אל תשכחי שאני מאצ'דוד..... רוצה קטע מצחיק?כשהבן שלי היה קטן-בערך בן 3,מישהו חתך אותי בכביש,אז סננתי כוס..... ואז שמעתי מאחורה מהכסא תינוק-"אמק".....(
את לא היית מאמינה אני אדגים לך בהזדמנות.אל תשכחי שאני מאצ'דוד..... רוצה קטע מצחיק?כשהבן שלי היה קטן-בערך בן 3,מישהו חתך אותי בכביש,אז סננתי כוס..... ואז שמעתי מאחורה מהכסא תינוק-"אמק".....(
A a d i d a s 2 1 New member 12/3/07 #115 אה ואללה מאשדוד? באיזה אות גרת?ז? זה הקטן גדול יהיה מה שנקרא, כשהוא יגדל, תזכרי מי לימד אותו ולמה הוא כמו שהוא היום!!
אה ואללה מאשדוד? באיזה אות גרת?ז? זה הקטן גדול יהיה מה שנקרא, כשהוא יגדל, תזכרי מי לימד אותו ולמה הוא כמו שהוא היום!!
ד דורית41 New member 12/3/07 #118 איזה איזור? עכשיו אני גרה באיזור ז' אבל לא באצ'דוד.חחחח למזזזזלם של האצ'דודים,דלגו להם בשמות האיזזזזוירים ישירות מו' לח'.אין ז' באצ'דוד. רק נבוטים.
איזה איזור? עכשיו אני גרה באיזור ז' אבל לא באצ'דוד.חחחח למזזזזלם של האצ'דודים,דלגו להם בשמות האיזזזזוירים ישירות מו' לח'.אין ז' באצ'דוד. רק נבוטים.
ד דורית41 New member 12/3/07 #120 זה מזכיר לי את השיר של קליינשטיין.. הארץ מתפתחת כמו.....וכו'. יאללה צ'או.
ז זואי לא יחיד New member 13/3/07 #160 אתן בענייניי זין.... אז זאקי אייזנמן בענייניי ז'ויינטים? אלוהים זה מזכיר את פורום קשת.... עוד מעט תזמיני את זאת שאומרת כשזה בא זה מה זה בא.....
אתן בענייניי זין.... אז זאקי אייזנמן בענייניי ז'ויינטים? אלוהים זה מזכיר את פורום קשת.... עוד מעט תזמיני את זאת שאומרת כשזה בא זה מה זה בא.....
A a d i d a s 2 1 New member 13/3/07 #163 נחשתה!!! אוחתיה שכחתי לדבר איתך ולשאול איך היה!!! או את מבינה עניין תסבירי בבקשה לחולית שמאז ומתמיד ה-ז' היתה שולטת... היא לא מבינה... חושבת זה מאתמול..
נחשתה!!! אוחתיה שכחתי לדבר איתך ולשאול איך היה!!! או את מבינה עניין תסבירי בבקשה לחולית שמאז ומתמיד ה-ז' היתה שולטת... היא לא מבינה... חושבת זה מאתמול..