שמתן לב שההודעה של ג'קוש כבר לא נעוצה? דווקא היה לי נחמד לראות אותה שוב כל פעם שלחצתי על "רענן"
ד דורית41 New member 12/3/07 #68 שמתן לב שההודעה של ג'קוש כבר לא נעוצה? דווקא היה לי נחמד לראות אותה שוב כל פעם שלחצתי על "רענן"
ד דורית41 New member 12/3/07 #98 באמת יופי. באמת יופי. כי נתקע לי המחשב אז שלחתי פעמיים. " " " " " " "
ד דורית41 New member 12/3/07 #70 שמתן לב שההודעה של ג'קוש כבר לא נעוצה? דווקא היה לי נחמד לראות אותה שוב כל פעם שלחצתי על "רענן"
K kapit5 New member 12/3/07 #79 ../images/Emo152.gifהיי- מישהי מוכנה להסביר לי מה הקטע של ירדנה היפה????? עוד פיצול?משהו שקשור לדיויד ברוזה.......??????
../images/Emo152.gifהיי- מישהי מוכנה להסביר לי מה הקטע של ירדנה היפה????? עוד פיצול?משהו שקשור לדיויד ברוזה.......??????
A a d i d a s 2 1 New member 12/3/07 #81 חחחחחחחחח איזה ברוזה בראשלך??? היום החלטתי שקליינשטין בונבון.. פרוזאק פרוזאק... ירדנה היפה היא חברה של הנשיח את לא יודעת?
חחחחחחחחח איזה ברוזה בראשלך??? היום החלטתי שקליינשטין בונבון.. פרוזאק פרוזאק... ירדנה היפה היא חברה של הנשיח את לא יודעת?
A a d i d a s 2 1 New member 12/3/07 #103 לך המאלץ שמייעץ!! מי לא הבינה מי זו אחרי שכתבתי את השורה הזו?? הסברים בגוף העלילה!!
K kapit5 New member 12/3/07 #86 ../images/Emo2.gif איו לי מושג על מה אתן מדברות מתחננת לתרגום בגוף הסרט. אני הבנתי רק שיש לה פיצול אשיות לגבי ג'קו.
../images/Emo2.gif איו לי מושג על מה אתן מדברות מתחננת לתרגום בגוף הסרט. אני הבנתי רק שיש לה פיצול אשיות לגבי ג'קו.
ד דורית41 New member 12/3/07 #102 איזה יודעת. זה רק השערות חסרות ביסוס. ירדנה היפה היא אחות של מ. כוערת, שכנה של מ.שועממת, וחברה של מ.ה את רוצה מחיינו.
איזה יודעת. זה רק השערות חסרות ביסוס. ירדנה היפה היא אחות של מ. כוערת, שכנה של מ.שועממת, וחברה של מ.ה את רוצה מחיינו.
K kapit5 New member 12/3/07 #108 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה מוצלח. אוף חייבת לזוז לאסוף את הגוזלים הביתה. ניפגש מאוחר יותר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה מוצלח. אוף חייבת לזוז לאסוף את הגוזלים הביתה. ניפגש מאוחר יותר
K kapit5 New member 12/3/07 #89 ../images/Emo24.gifהיי ריבקה-ברוכה הבאה כולן כאן מיתקבלות בברכה. תנאי קבלה לפורום-חיבה יתרה לאיזה אחד זקי אייזנמן. ראש פתוח והרבה חוש הומור.
../images/Emo24.gifהיי ריבקה-ברוכה הבאה כולן כאן מיתקבלות בברכה. תנאי קבלה לפורום-חיבה יתרה לאיזה אחד זקי אייזנמן. ראש פתוח והרבה חוש הומור.