ג'קו היה היום באודישנים...

talytal

New member
ג'קו היה היום באודישנים...

כרגע אין לי מידע על מה בדיוק הוא עשה שם, אבל הנה, יש לנו עוד סיבה לצפות לעונה הקרובה של כוכב נולד...

talytal

New member
אווו, יש לי מקורות חשאיים מאוד ../images/Emo8.gif

סתם, סתם, פשוט שאלתי אנשים בפורום הרשמי שהיו שם היום...

שונית 7

New member
חשבתי על רב סרן שמועתי ,לא ספרו

גם מה הוא עשה שם? למשל הדגים להם איך צריך לשיר כמו שצריך???
ואני באמת מקווה שיש לך או יהיו לך מקורות סודיים ביותר

שונית 7

New member
סורי המחשב שלי השתגע היום../images/Emo6.gif אני

עושה בד"כ העתק למסרים וגם אני קיבלתי לעצמי 6 אותו דבר!!!

הייתה לי הרגשה שהוא יהיה שם..

פשוט ידעתי.. חבל, אם הייתי פנויה בבוקר הייתי אפילו קופצת לנווה עופר ,גם מכירה גם את המתנ"ס הזה ..הייתי בו במסגרת עבודה..אבל יש לי כמה השערות למעשיו שם. טוב,בנתיים בטלוויזיה בראיון עם טמיר החזירו אותנו קצת אחורה ליום לפני הזכייה כשהיא עוד לא ידעה איזה כוכב גדול עומד להיוולד לה למחרת..
עכשיו היא כבר בטח יודעת!!

talytal

New member
אין בעד מה, מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

תכלס, חשבתי על זה, ולא נראה לי שהייתי הולכת בכל מקרה... אבל כן מעניין אותי לדעת מה הוא עשה שם ומה מזה אנחנו נראה בסופו של דבר.

Karina85

New member
גם אותי זה מעניין...

שו מקורות חשאיים??? או מקור ששמו מתחיל ב-ג'?

reviital

New member
בדיוק! מה שמענין זה מה אנחנו נראה

מהביקור שלו בנוה עופר - בתכניות של פיתחת העונה. האמת, עוד דבר חשוב - אני מקוה שהוא קיבל שם את הכבוד וההערכה הראויים לו! מקוה שהוא חזר הביתה מלא וגדוש בהנאה ופרגונים!!

שונית 7

New member
למועמדים בטוח אין ברירה רק לתת לו

כבוד!הם בוכים שקשה לשיר את השיר המיוחד שלו.איך שגלגל מתהפך....

talytal

New member
יווו, כמה שאנשים בוכים על השיר הזה!

אני מבינה שזה שיר לא קל, אבל נראה כאילו חלק מהאנשים לא מבינים את משמעות המילה "אודישן".... אתר קשת מלא בממורמרים - על השיר, על השופטים, על האודישנים, על העולם, בקיצור.

שונית 7

New member
טלוש כבר אמרתי הנקמה מתוקה

מתוקה!!.חוץ מזה השיר הזה בהחלט יעשה את הסינון הנדרש ןמציב רף גבוה למתמודדים.מי שלא ידע להעריך אותו בזמן אמת.הגיע הזמן!! ראיתי אפילו משהי שסיפרה שהיא יודעת שהמשחק מכור ונבחרו כבר כל המתמודדים והרשימה סגורה

reviital

New member
כן.. נכנסתי גם לפורום שם כדי לנסות

לקרוא יותר פרטים ולא מצאתי משהו מיוחד חוץ ממירמור על השיר ועל המערכת ושהכל חרה... טלי, כמה שאת צודקת, זה ברור שחלק מהנבחנים לא מבינים מה זה אודישן אלא באים בשביל החויה והקירבה לעולם הזוהר..

למעלה