פשוט ידעתי.. חבל, אם הייתי פנויה בבוקר הייתי אפילו קופצת לנווה עופר ,גם מכירה גם את המתנ"ס הזה ..הייתי בו במסגרת עבודה..אבל יש לי כמה השערות למעשיו שם. טוב,בנתיים בטלוויזיה בראיון עם טמיר החזירו אותנו קצת אחורה ליום לפני הזכייה כשהיא עוד לא ידעה איזה כוכב גדול עומד להיוולד לה למחרת..
מהביקור שלו בנוה עופר - בתכניות של פיתחת העונה. האמת, עוד דבר חשוב - אני מקוה שהוא קיבל שם את הכבוד וההערכה הראויים לו! מקוה שהוא חזר הביתה מלא וגדוש בהנאה ופרגונים!!
אני מבינה שזה שיר לא קל, אבל נראה כאילו חלק מהאנשים לא מבינים את משמעות המילה "אודישן".... אתר קשת מלא בממורמרים - על השיר, על השופטים, על האודישנים, על העולם, בקיצור.
מתוקה!!.חוץ מזה השיר הזה בהחלט יעשה את הסינון הנדרש ןמציב רף גבוה למתמודדים.מי שלא ידע להעריך אותו בזמן אמת.הגיע הזמן!! ראיתי אפילו משהי שסיפרה שהיא יודעת שהמשחק מכור ונבחרו כבר כל המתמודדים והרשימה סגורה
לקרוא יותר פרטים ולא מצאתי משהו מיוחד חוץ ממירמור על השיר ועל המערכת ושהכל חרה... טלי, כמה שאת צודקת, זה ברור שחלק מהנבחנים לא מבינים מה זה אודישן אלא באים בשביל החויה והקירבה לעולם הזוהר..