ג'קו היה היום באודישנים...

rifkin1

New member
איזה עצבים...יש מישהו מהפורום

של כוכב שאומר שג'קו לא מגיע בעצמו לטונים אז שאנשים לא יתרגשו יותר מדייי... הוא קורא לעצמו מפיק מוסיקאלי...

kapit5

New member
אוי אני מכירה אותו

הוא נהג ליכתוב ביזמנו בפורום של ג'קו בקשת-תיסלחי לי אבל סתם נאד נפוח. לא צריך להיתרגש ממנו.

rifkin1

New member
האמת היא שדאני לא מבינה בטונים

שמאטונים... אבל אולי מישהי פה כן מבינה???

Karina85

New member
אין מה להבין

הם טוענים שכשג'קו שר "טוווובבב" הוא לא מגיע לגובה... אבל זה שטויות... סבתא שלהם לא מגיע...

חח אגב סבתא, אחד שם התחפש לסבתא

קראתי קצת תגובות של מתמודדים וככה סיפרו והוא אפילו הבנתי עבר שלב בגלל הגימיק, מה זה השטויות האלו?? ותגידי לא נחמד אם הייתי מחלצת אותך היום מלימודי פסיכו' לטובת פגישה עם ג'קו ושות' ?
לא נורא העיקר תלמדי ותצליחי בעז"ה

sorry לא התכוונתי..

סתם אני ממורמרת כי בשעה ששם החבר'ה ישבו להם ביחד ועשו שירה בציבור עם השיר של ג'קו ואולי איתו עצמו אני נואלצתי לעבוד יום שלם בפרך (השפעות לימוד לפסח) ונשארתי בלי קול..יש מבינה?

Karina85

New member
יש יש...

גם אני ממורמרת, כי אני יושבת ומציבה ספרות... לא חשוב... חחח

talytal

New member
שירה בציבור עם ג'קו

נשמע נפלא... בשביל זה באמת הייתי קופצת לביקור. האמת, באופן כללי יש משהו מאוד נחמד בלשמוע אנשים שרים שירים שלו, אפילו אם במקרה הזה מדובר בחובה.

Karina85

New member
חחח נכון...

אני שמחה שאת נהנית לשמוע אחרים שרים שירים שלו

kapit5

New member
טונים שמאטונים../images/Emo6.gif

אני ממש לא מבינה בזה אני רק מבינה למה שאני שומעת. מה שאני שומעת זה ביצוע ניפלא של ג'קו אז שה"מפיק המוזיקלי" יפסיק לבלבל את יודעת את מה.... חוץ מזה לא ניראה לי סביר שג'קו ילחין שיר, אותו הוא אמור לבצע, מבלי לקחת בחשבון את יכולותיו הווקאליות.

kapit5

New member
הם קיוו לאיזה שיר בנאלי

סטייל שנה שעברה. בא ג'קו ועשה להם ב'ס מבחינת השירה

Karina85

New member
כן

גם השיר ההוא לא היה קל, אבל אין ספק שזה יותר קשה... אבל מבחינת המילים והלחן, אין מה להשוות...

למעלה