ג'קו היה היום באודישנים...

Karina85

New member
זה נשמע לי כמו...

"אוי אוי אוי, השיר קשה מדי!!!"
אני כבר אמרתי, הקטע הקשה זה המהר והנסגר...

נראה לי מעניין..

רק בגלל שזה יחסית קרוב ואני מכירה את המקום סתם עלתה לי מחשבה לקפוץ שם, לספוג את האווירה ובדרך לראות אנשים מוכרים
, ומן הסתם שהיו שם יותר מוכרים ממה שאנחנו משערות.. ואחד שהיינו שמחות במיוחד לראות..
טוב ,נחכה ונראה מה יילד יום..

ת'אמת..אם ההיתי יודעת מראש

יש מצב שההיתי קופצת..
ואולי ההיתי זוכה להופעה פרטית..חח

דורית41

New member
היה לי ברור שהוא יהיה שם...

אני זוכרת שגם בעונות קודמות הזוכים (למשל נינט) "קופצים" לאודישנים.

שונית 7

New member
יש לך השערות גם מה הוא עשה שם

בדיוק?אם כן אז שתפי...שתפי
האם זה בקטע של יחסי ציבור? אולי צולם אפילו?

דורית41

New member
שונית-

ההשערה שלי- מה שהביא אותי למסקנה שסביר להניח שהוא הגיע הוא- כאמור,זה מה שקרה בעונות קודמות. צרפי את העובדה שזה שיר שלו, וצרפי את העובדה שהגיע הזמן שהוא יחזור לתודעה לעשיה,ולתמונה. סביר להניח שהוא הגיע לשמוע איך שרים את השיר,להצטלם לתכנית (זה ברור!),להיות נוכח בכמה אודישנים. דרך אגב,למרות שגם אני עובדת בת"א פסלתי אפשרות על הסף להגיע לשם-כי הייתי מגיעה ,ואז מה? אז הייתי רואה את ג'קו,את צביקה הדר,ויופי לי....

talytal

New member
אה, אין לי ספק שהוא צולם...

חצי ממה שהולך בימי אודישנים האלה זה כדי שיהיה מה להראות בפרקים הראשונים בעונה... ולא היו שולחים לשם את ג'קו בלי לתעד את זה. השאלה מה מזה נראה בסוף היא כבר שונה, ותלויה בכל מיני גורמים. אני די מקווה שהם לא צילמו אותו בשביל קליפ חדש לשיר אודישנים, כי אני עדיין מחכה לקליפ רציני יותר, איתו ועם מאיה...

kapit5

New member
היי בננות-קפצתי לשניה

אוף-כל כך הרבה התרחשוניות-קשה לי לעקוב
טליטל-ראיתי אותך באמבטיה.אין אפילו בסיס להשוואה בין הקליפ שלך לזה של קשת. ומה פתאום הם שמו את התמונה של נינט?
ליי- תודה על כל הקישורים.

talytal

New member
היי כפיתוש! ../images/Emo24.gif

וואו, הם חייבים לשנות את השם של האתר שיתוף וידאו שלהם... "טליטל - ראיתי אותך באמבטיה" נשמע כל כך wrong כשלא מתחשבים בהקשר...
ומסכימה לגמרי לגביי הקליפ. מקווה שזה גם כן רק פיתרון זמני.

rifkin1

New member
אני משערת שהוא הלך לצלם שם את הקליפ

כמו שעשו עם סעדו...

שונית 7

New member
חיב להיות קליפ עם מאיה!נראה לי שזה

גם תואם את האינטרסים של "טדי" שניהם חתומים על דיסק ושניהם זכו במקומות ראשון ושני.לדעתי לא יכול להיות אחרת.

rifkin1

New member
תגידו, איפה היה כתוב שמאיה

תקליט איתו גרסה מחודשת???? כלומר, אני הכי מקווה שזה נכון כי אין על ג'קו ומאיה כזה מגיע לדואטים. אבל לא ראיתי שום איזכור,כתבה,מאמר או משהו שרמז שמאיה תקליט איתו גירסה

למעלה