ג'קו הערב בגיא פינס!!!!

talytal

New member
בבקשה תגידו לי שמישהי תוכל להעלות

את זה!
על החתום - לקוחת יס...

Karina85

New member
טליטל...

מה קורה יפתי??? אני יכולה לנסות להסריט את זה עם המצלמה הדיגיטלית אם זה ממש חשוב לך

talytal

New member
איזה מתוקיזה... ../images/Emo24.gif

עזבי קארינוש, זה הרבה טירחה על קטע קטנטן (ממה שהבנתי)... אבל תודה ענקית על ההצעה!

קניה 1

New member
אמממ קצר ומאכזב...

החתונה של ישראלה, ג'קו בחולצת גאנס החומה, ג'ינס וג'קט שחור, יחד עם הילה. שאלו אותו מה הוא מאחל לישראלה והוא אמר משהו כמו: הרבה שנים מאושרות, הרבה ילדים קטנים וגם מוסיקה טובה....וזהו!

rifkin1

New member
וסוף סוף הראו את הילה

בברור ולא מהצד והיא נראית ממש טוב לדעתי... מקווה שמראה הקילר שהוא אימץ לעצמו במועדון הזאפה היה אירוע חד פעמי...

talytal

New member
הממ... טוב, גם זה משהו

אני מניחה שהסיכוי שהם יעלו את זה לאתר הוא אפסי... אבל אם זה היה כל כך קצר, אז לא נורא.

hela19

New member
כל הכתבה התמקדה בג'קו../images/Emo187.gif

אמנם זו הייתה החתונה של ישראלה, אבל הכל התמקד בג'קו...

rifkin1

New member
איזה חמוד הוא היה

ישראלה נראתה מדהים בשמלת הכלה שלה הראו את המוזמנים מכוכב: מישל, מאיה, זהבית וכמובן את ג'קו שהגיע עם הילה וגם היחיד שרואיין לכתבה ואיחל לזוג המקסים בדרך הכריזמטית שלו המון אושר וילדים קטנים וחמודים...

shongold

New member
תודה קניה וואי בדיוק נכנסתי לפורום

ואני רואה את הודעתך..זינקתי כנשוכת נחש..אל הטלויזיה ..אחד הדמויות..שמסתובבות בביתי שאל אותי משהו..ואני בשלי ..לא מתייחסת בכלל, אחרי שראה על מה מדובר..הביא אותה..באנחה קלה..נו זאת השריטה הישנה. ולענין ג'קו והילה - בחתונה ואין אפילו מילה אחת שלילית שמתחברת אליו כשהוא מוזכר..! פעם ראשונה - חברות!!!! ושוב תודה רבה לך קניה - והחלמה מהירה!

rifkin1

New member
תשמעי שון, את הרגת אותי עכשיו מצחוק

תיארת בערך את מה שעבר עליי... אמי היתה באמצע צפייה בחדשות אבל למזלי הרב העברתי בדיוק בקטע של רן דאנקר החביב והיא שכחה לגמרי את אולמרט וחבריו ותמיד כשמישהו מתחתן אז זה מעניין אז היא נשארה לצפות איתי בהמשך...

shongold

New member
../images/Emo6.gif אה..הבנתי את ואמא בענין

דנקר..איך דורות מתמזגים להם...ואיך לעזאזל היא יכלה לנטוש..ככה בקלילות שכזאת את המעלף שלנו..אולמרט..נשגב מבינתי..כן וחתונות זה בהחלט ענין שמאחד..משפחות.

למעלה