ג'קו הערב בגיא פינס!!!!

אני יכולה להקליט רק איך להעלות?

בעיה שאני לא הכי מתמצאת בדברים הטכניים האלו.. אחרת כבר מזמן הייתי מעלה כמה דברים נחמדים.. לגבי התמונה זה מהוודאו שהם מסתפרים,ג'קו עם קשת לבנה..looking good אם תוכלי תעלי את.. תודה

talytal

New member
אני אחפש את התמונה

קשת לבנה, הא?
לגביי הקטע מגיא פינס - בתכלס ברגע שיש את זה על קלטת או על DVD, אני יכולה להעלות את זה לרשת. צריך בשביל זה או DVD מקליט או כרטיס טלוויזיה במחשב, ולי יש את הראשון, אז... בשביל הקטע הקטן הזה לא נראה לי שזה שווה את המאמץ, אבל אם יש לך עוד דברים שאין ברשת ואת יכולה לשים על קלטת, אז אולי יהיה שווה לנסות להעביר אליי שאני אעלה הכל. מבחינתי, בכיף...

יש לי רעיון.. לא יודעת אם יצליח..

אני אנסה להקליט איכשהו אולי באיכות לא משהו..אנסה בש.ח ב11 לגבי שאר הקטעים- בעצם הכל כבר העלו וראיתם אבל בזמנו רציתי מאוד להעלות לקומונה למשל את הקטע שג'קו עושה פן שכולם חיפשו ולא הצלחתי.. מזל שיש פה כמה מוכשרות..ונזכרתי, הייתה גם אחת פומיקי אם אני לא טועה ,היא תמיד העלתה קטעים בקלות..צריכים מומחיות כאלו כאן

talytal

New member
הבעיה הרצינית היא עם דברים שמשודרים

רק בהוט. כי לי יש יכולת להעלות, אבל אני לא יכולה להעלות דברים שאין לי... כל מה שהיה ב-Y בעשר, למשל, הגיע לכאן. ואת הדברים מהוט שהעליתי, העליתי באמת בזכות נפלאות כמו פומיקי ומגושקה, ששלחו אליי דיסקים... חבל ששתיהן לא כותבות בזמן האחרון.
ואני מעבירה עכשיו את התמונה. עוד שנייה תגיע.

talytal

New member
ובונוס למתמידים... ../images/Emo6.gif

"אם הקצוות יכלו לדבר"...

talytal

New member
אממ... האמת שאין לי מושג ../images/Emo12.gif

אני פשוט לא משתמשת בתוכנה הזו... יש לי משהו אחר. צריך לברר עם מישהו שמכיר את התוכנה איך עושים את זה שם.

rifkin1

New member
כן, השאלה היא האם הם יקדמו

אותו בתור סלב או בתור מוסיקאי... נראה שמי שושה את הדרך הנכונה כרגע היא מאיה והיא לא מיוצגת ע"י טדי.

שונית 7

New member
הייתי מתה שג'קו יופיע עם דני ליטני

או מתי כספי למשל(ד"א ראיתי בארכיון עכבר העיר שהייתה מתוכננת הופעה כזו) אבל אין מה לעשות קרה מה שקרה ומוכרכים לקדם אותו דרך יחסי ציבור.כשיצא הדיסק אני מאמינה שהכל יראה אחרת

talytal

New member
אני מתה בעיקר שג'קו יופיע. נקודה.

דווקא לא בוער לי בכלל לראות אותו בשיתופי פעולה כרגע. הרבה יותר דחוף לי לשמוע אותו מבצע חומר מקורי שלו, ולראות את התגובה הציבורית ואת הדרך שייקבלו אותו כשהוא ייצטרך תמיכה מהתקשורת, ובעיקר מהרדיו. מה לעשות, אחרי כל מה שהיה הדרך בטח לא תהיה חלקה ונטולת מכשולים. אבל בינתיים הכל נראה כאילו דברים מתקדמים לכיוון הנכון.

rifkin1

New member
לא יודעת...כנראה אני צריכה

לאכול משהו ולישון. שיתחיל כבר מרחק נגיעה...

למעלה