ג'קו הערב בגיא פינס!!!!

rifkin1

New member
מצטערת שון, אבל רן דאנקר

לא ממש הטעם שלי. כלומר הוא יפה ומתוק אבל אבל חסר חספוס לחלוטין שזה ממעיט בערכו בעניי (ולא יעזרו לו הזיפים שהוא מגדל) . הוא פשוט הטעם של אמי והסיבה שבגללה היא לא חטפה מידי את השלט והעבירה חזרה למושחתים מסוג אחר...

hela19

New member
מקסים אמיתי, מברך את ישראלה...

הכתבת, התמקדה בעיקר בג'קו, כאשר ברקע נשמע, אני מאבד אותך, ולציטוט" לארוע הגיעו, רבים מבוגרי כוכב נולד..מאיה רוטמן, ומישל, ובעיקר הרבה ג'קו אייזנברג, ואז ראיון קצר עם ג'קו, שהגיע בלווית חברתו הילה, בג'קט וחולצה, ונראה מהמם כמו תמיד, ג'קו מברך את ישראלה, להרבה ילדים קטני, עם תנועת יד ממיסה.." היום זה לא פוסק, השטף של ג'קו, ואני לחלוטין, צפיתי בגיא פינס, במקרה...כי אני בבית... נראה לי שאפשר להוריד בvod/ ערב טוב לכולם.. כאן הילה המדווחת...

talytal

New member
שאלה להערכת הסיכויים

שיעלו את זה לרשת- זו הייתה כתבה ממש, או במסגרת המבזקים הקצרים שפותחים את התכנית? (אם עדיין יש כאלה, אני ביס כבר כמה שנים, אז אולי שינו...).

rifkin1

New member
במסגרת המבזק

דיברו על טקס העמ"י או מה שזה לא יהיה... ואז עברו לסיקור החתונה של ישראלה ומשם ובר מצווה של רהב..או איך שלא קוראים לו...

דורית41

New member
גם אני ממאוכזבי יס...

עכשיו כשאני חושבת על זה...יתכן שגם ב-Y בעשר היה סיקור ופשוט לא ידענו...

talytal

New member
אני אראה היום

אבל באמת לא ראיתי בימים האחרונים... מצד שני, יש בסופשבוע שידורים חוזרים של כל השבוע, אז זה לא אבוד. האמת, שמאוד מתבקש ש-Y בעשר יסקרו את החתונה. כידוע לכולנו, הם שייכים לטדי הפקות.

דורית41

New member
נכן,בגלל הקישור לטדי,

הגיוני שהיה סיקור של החתונה,ומאוד הגיוני שגם הם ראיינו את ג'קו. אני מניחה שזה שודר בתחילת השבוע.

rifkin1

New member
דווקא ממש לא באסה

ואת תביני אחרי שתצפי בקטע. הראו את הצעת הנשואין ואז עברו לחתונה עצמה, והכתבה ממש הבליטה את ג'קו והוא היחיד שרואיין ואפשר לראות שהוא כבר ממש לא חושש ממיקרופון ושהדיבור השטוף בכריזמה ובבדיחות חזר במלואו. מה שכן שמתי לב שתמיד שלכל האירועים זו אותה חבורה ג'קו, מישל, מאיה, זהבית ורפאל... איפה כל השאר???

L e e e e e

New member
היה שם עוד מישו?!

איזה רועעע מ'אכפת לי... מאיה מתארחת היום ומחר בהופעות של דני ליטני
ריספקט!!

talytal

New member
באמת ריספקט. ועוד עם שירים מקוריים!

איי, מתי כבר נשמע שירים מקוריים מג'קו... אה, באפריל, לא?

L e e e e e

New member
לדעתי הרבה קודם...

אם הדיסק יוצא באפריל-מאי, יהיו לפני זה הופעות עם השירים המקוריים...

rifkin1

New member
הנה אחת שעושה את דרכה

כמוסיקאית אמיתית ולא כסלברטאית, מגיע לה. אבל מה עם ג'קו, למה אף אחד לא מזמין אותו לשיר בשום מקום? ואני לא מדברת על מועדונים אני מדברת על שיתוף פעולה עם זמרים או השתתפות בכל מני אירועים שבהם מופייעים כל מני זמרים כמו שקרה עם שאר הכוכבים הנולדים... טוב, כנראה שעדייין מענישים אותו בעולם המוסיקה עקב מה שקרה...

דורית41

New member
היא מופיעה במועדון שבלול?

מקום ממש חמוד להופעות.זה מועדון ג'אז בעיקרון

דורית41

New member
ואם גולשים לרגע להופעות שהן לא של .

...ג'קו, אז ראיתי בעיתון שיציאת חרום מופיעים מחר ברחובות.לידיעת תושבות השפלה.

talytal

New member
מתוקיזה, התכוונתי שבאסה בגלל שאני

לא אוכל לראות את זה... בוודאי שקיבלתי את הרושם שהכתבה הייתה חיובית.

למעלה