גרביים-10 עובדות על גרביים- לקראת

אנימו

New member
גרביים-10 עובדות על גרביים- לקראת

החורף ובאסוציאציה לגרבי התינוקות שסרגנו אתמול....
גרביים

אנימו

New member
../images/Emo41.gifמה? לא קר לכם ברגליים? אני כבר

גרבתי הגרביים....ובנות: שימו לב לעובדה מספר 9

אנימו

New member
בת-אל: הכוונה שבלינק ששלחתי יש

10 עובדות ועובדה מספר 9 מרמזת עלינו.... ואשר לגרבצת- לקוחה מן הסתם משם המחלה "גרב" (2 קמצים) - בלועזית = אקזמה.

bimbo.

New member
אני כבר מזמן בגרביים...../images/Emo3.gif

אגב, אדם שאינו ערני לנעשה סביבו, ולמעשה קצת אדיש, אומרים עליו ש"הוא ישן בגרביים". לא יודעת למה. אני בכלל לא אדישה, אבל אוהבת לישון בגרביים (כש-
)

אנימו

New member
בימבו - אגלה לך בסוד כמוס../images/Emo6.gif

-גם אני! נוסך לי בטחון
- מדובר על הגרביים!

דרדרית

New member
ולנושא- מנקודת מבט "פרטית"....

א. אחוז הגירושין בין זוגות הגרביים אצלי בבית הוא הגבוה ביותר בעולם. מכל 7 זוגות גרביים- נשאר כזוג עד סוף העונה - זוג אחד בלבד... ב. הבעיה העיקרית שלי בבית עם גרביים ו...שתי בנות היא שהן תמיד לוקחות לי ת'גרביים שלי מהמגרה ואני לא יכולה לקחת להן וגם לא לקחת חזרה את שלי (עיין סעיף א') ג. לאחרונה הבת הקטנה שלי החליטה לאמץ את אופנת 2004 במאמר של אנימו... היא גורבת את מה שמוצאת... ואני??? <תארו לעצמכם אותי הולכת לעבודה עם גרב כתומה וגרב כחולה...> ד. משפט מרפי בדוק לענייני גרביים:...לא חשוב כמה זוגות גרביים תקנה בתחילת העונה- בסוף העונה תשאר ללא אף זוג נורמאלי... ה. משפט נוסף על אותו עקרון: לא חשוב כמה זוגות גרביים תקני לבנותייך- הן תמיד יעדיפו את הגרביים שלך ויאבדו את בני זוגן של הגרביים שלי. ו. לא חשוב כמה זוגות גרביים מאותו צבע ואותה דוגמא אקנה- בסוף - כשמחפשת את בן הזוג.. הוא "בורח" או נמצא באחד מחדרי הבנות. ז. חיפוש מתמיד ויסודי יגלה גרביים במקומות לא הגיוניים בבית... ח. ומשהו לגבי הסעיף האחרון- צורת הרגל... אצלי האצבעות מסודרות לפי הסדר ... אני מושלמת? ואם כן- מדוע אינני יכולה למצוא את בני הזוג של הגרביים שלי????

vera2

New member
דרדרית יקרה ../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

אני חושבת שהפיתרון אם יש... ליקנות מספר זוגות מאותו דוגמא. הערה רצינית: חשוב ליקנות גרביים ללא תפרים בעיקר לאנשים שסובלים מסוכרת או בצקות ברגלים. וכעת סיפור מצחיק שקרה לי עם השכן של הגרבים ,סנדלים. היה לי תור לבדיקה בקופת חולים בשעה שלוש וחצי אחה"צ בכל זאת החלטתי לנוח מאט החשכתי את החדר וקמתי בשעה היעודה. התלבשתי ונעלתי סנדלים בחושך. הגעתי לבדיקה ואני שמתי לב שהעובדים מסתכלים עלי אבל, לא ייחסתי לזה חשיבות מיוחדת.הגעתי הביתה ובעליה במדרגות ראיתי שנעלתי כל סנדל מזוג אחר. שניהם שחורים זוכרים חדר חשוך
עד היום אני צוחקת כשאני ניזכרת בזה.

אנימו

New member
ורה-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנשבעת לך שקרה לי ג"כ

"אירוע" כזה. מכיוון שה"מודל" היה דומה וחד היה בשחור והשני בשחור... התפללתי שקהל הצופים = עיוור צבעים!

אנימו

New member
בת-אל- ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני כבר במצב

שמברכת שאני יוצאת עם החולצה ולא בלעדיה

דרדרית

New member
...לא סיפרתי לכם על "פשלות" שקרו לי

בבגדים... * כבר הלכתי לביצפר בחולצה הפוכה. הבחנתי רק ברכב ו"טסתי" לשרותים להחליף... * כבר הלכתי פעמיים לביצפר כשחלק מהחולצה מגוהץ והשרוולים...לא... טסתי לחברה שגרה ליד ביצפר והיא חיכתה לי עם קרש גיהוץ למגהץ חם לתיקון הפשלה <בימבו עדה שזה נכון...> *כבר הלכתי עם זוג לא תואם של נעליים אבל הבחנתי ממש ליד.. האוטו * כבר קרה לי שהגעתי לביצפר בלי...התיק עם חומרי הלמידה <טוב שיכולתי לאלתר...> להמשיך??? אז מה זה כבר זוג סנדלים לא תואם? חחחחחחחחח

בת אל 7

New member
דרדרית היום בתקופה שלנו כשאני

רואה את המודה אין פשלות. ראיתי במתכון עם דוגמא הפוכה ותפרים שהיו עד עתה פנימיים נהפכים לחיצוניים, כמו כן הולכים טלאים וקרעים, וכל מיני צרופים משונים וגאטקאס זה גם מודרני...אם אלך עם פז"מה ברחוב...הכל התקבל הכל מודרני. ביי

דרדרית

New member
בת אל היקרה- ../images/Emo51.gifעל העידוד הנפלא

אבל תודי שזה דיי מצחיק
שמורה שעברה את גיל 50 תלך ללמד עם....חולצה הפוכה או עם נעליים לא תואמות.. נכון???

dani 123

New member
האופנתיות המצליחות אינן בנות עשרה

רק שכאן הדוגמנית היא גםבת חמישים

למעלה