חולצה הפוכה, היית יכולה להיות להיט ב"ביצפר" וכול התלמידות היו רצות לשרותים להפוך את החולצה חולצה מגוהצת חלקית היה יכול גם כך לההפך ללהיט מה עוד וזה גם חוסך בזמן העבודה בגיהוץ. נעלים לא תואמות זה כבר לא חריג ולכן היה מתקבל בהבנה
חולצת כפתורים שחצי בתוך המכנסיים וחצי מחוץ להם. הרבה דובר בו - וזו כנראה היתה כוונתו. חוץ מזה - החצי שהיה בחוץ הסתיר קצת את הכרס - כך הוא תפס 2 ציפורים במכה אחת
לי - ויסלחו לי כולם אם זה קצת בוטה. בבית ספר עממי - היה לנו מנהל שמדי פעם היה מעביר לנו שיעור. היה נכנס לכיתה - לא עומד מאחורי השולחן - לא יושב על הכסא - אלא שם את הכסא מקדימה - עומד על רגל אחת - ואת הרגל השניה שם על הכסא -ואז, כן - למנהל הייתה רשות להופיע עם מכנס קצר - ומדוע עשה את האקט הזה ואיזה סיפוק זה נתן לו מול ילדות קטנטנות - אשאיר זאת לדמיונכם. פויה, איזה ראש כחול היה לנו הקטנות. אפי
יום אחד בא יוסיל'ה לאימא ואומר לה (בטון בכייני) "אמא, אני לא רוצה ללכת לבית הספר" שואלת אמא: "למה, יוסיל'ה?" עונה לה יוסי: "יש לי 2 סיבות: 1. אני לא אוהב את המורים, 2 : התלמידים לא אוהבים אותי!" אומרת אמא: "יוסיל'ה, אתה חייב ללכת היום לבית הספר, וגם לי יש 2 סיבות טובות: 1 - אתה בן 42, ו-2 אתה המנהל!!!"
פעם עליתי על אוטובוס, ולא הבנתי מדוע הנוסעים והנהג לוטשים בי עיניים ומחייכים. רק כאשר ירדתי (וזה היה בתחנה הסופית), הציע לי הנהג להביט על עצמי. ואז גיליתי, לבושתי, ששכחתי להוריד את הסינור....
עסק עם ילדי פלא, אפי אצלינו לא לימדו מורים (חבל, חה חה חה) רק מורות, בית ספר דתי. בימבו אולי חשבו שאת עובדת באיזה מטבח!!!!!! חה חה חה!!!! איזה קטעים של פיספוסים!!!!מצחיק!!!!!
ובנפש אם הצוות שאמור להנחות הדרך רוצה להדמות לצאן מרעיתו ומאמץ הסממנים החיצוניים ולדאבוננו גם הערכיים של דור שאמור לשאת עיניו למחנכיו. לפעמים התוצאה פאטטית.