דבריה של המפקחת הארצית על אימוץ בין ארצי

fannyd

New member
מה זה קשור לפוטין?

סעיף האוסר על אימוץ ע"י חד מיניים היה בחוק עוד לפניו. אשם מי שלקח לעצמו החופש לצפצף על הסעיף הזה וכל מי שסייע בידיו. הזלזול הזה בחוקים של מדינה זרה תמיד היה פצצה מתקתקת שכולם נהנו להתעלם ממנה בזכות הרצון לצאת פוליטיקלי קורקט. בישראל החגיגה הזאת של העלמת מידע לא הייתה אפשרית מלכתחילה כי גורמים מקצועיים היו חוששים לשתף פעולה. ברור שההודעה של המפקחת מטרתה היחידה היא כסת"ח. רוסיה מעולם לא הייתה ועודנה לא נגד אימהות יחידניות. דווקא בסוגיה הזאת אי אפשר להאשים אותה. ההוראות החדשות באו לאכוף איסור אימוץ ע"י חד מיניים.

tuttifrutti

New member
מסכימה איתך טליה

כ"כ עצוב שיחידניות מתקשות לאמץ יותר ויותר לאמץ ילד
עירית שיק אמרה לי פעם ששבעים אחוז מהלקוחות של טף הן חד הוריות.
אז אל יאוש!!!!
רק שלושים אחוז הם זוגות (לא המצאה שלי אלה מילים של עירית עצמה).
כך שמי שתתעקש תהפוך לאם. לא כל המחוזות ברוסיה נסגרו.
צריך אולי להוכיח יותר שאתן לא לסביות -כי פה הנקודה האפלה. הרוסית לא רוצים למסור לאימוץ ללסביות.
שזה גם אבסורד. אבל אפשר לעכוף את זה.
כפי שהיום עוקפים את הנקודה הזו.

אם מדברים על מדינות אחרות, אז לדוגמא בשוודיה מחכים בתור לאימוץ שנים רבות 46 חודשים בשנת 2012 (טוב זה גם עולה שליש ממה שאני שילמתי וגם מקבלים החזרים מהמדינה כך שנרשמים לאימוץ בגיל צעיר לפחות בעשור מאשר בארץ.) ואי אפשר לאמץ אחרי גיל 42. ובטח שלא חד הוריות, הן מספר מועט של המאמצות. (אבל מאמצים מאות ילדים בשנה מחו"ל ולא כפי שבארץ רק 100. והאוכלוסיה של שתי המדינות בערך באותו גודל.

לאורך כל ההסתוריה נשים גידלו את ילדן לבד או בעיקר באחריותן. אז אולי מוסד הנישואין הומצא כדי להכריח את הגברים לקחת אחראיות ולעזור לפרנס את צאצאיהם. וזה טוב.
אבל לא בגלל שזה הייה אי פעם משהו שכל גבר רצה והתאמץ לעשות.
אז עכשיו הכל התהפך וכאילו שנשים שכחו איך מגדלים ילדים לבד?!
אבסורד!!! חבל שכך העולם נוהג כלפי נשים

ממש עצוב שכך העולם רואה נשים שלא התחתנו.
וחבל שכך הנשים, שהן הרוב העובדות בעמותות וגם הרוב המטפל בנושא הטיפול בילדים נטושים במדינות מוצאן חושבות על הכח הנשי.

fannyd

New member
חוקים במדינה אחרת הם עניינה של החברה שם

אזרחי אותה מדינה אמורים להחליט מה בעיניהם אבסורד ומה לא. זאת זכותם. מי שמבקש לקיים קשר למטרה כלשהי עם מדינה אחרת, על אחת כמה וכמה אימוץ ילדים, אמור לציית לחוקי אותה מדינה. ההצעה להתחכם עם הרשויות שם היא הצעה רעה. כדי לבטל את רוע הגזירה על הרשויות בישראל לערוב לרוסיה שחוק האימוץ הרוסי על סעיפיו יכובד במלואו ע"י אזרחים ישראליים.

riki23

New member
בדיוק

מסכימה עם כל מלה, גם לי לא רורה האפליה הזאת כלפי יחידניות במיוחד בשירוץ למען הילד בארץ, פשוט בושה.

למעלה