דברים שעדיף לא לדעת..

דברים שעדיף לא לדעת..

מכירים את זה שלפעמים אתם נורא אוהבים לשחק בלשים ולחקור וכאלה- אבל זה מגלים משהו שממש משנה לכם את הפרספקטיבה ובעצם אולי הייתם מעדיפים לא לדעת? אז זה קרה לחברה שלי... היא גילתה שאבא שלה נרשם לאתר היכרויות באינטרנט... והיא לא יודעת אם לשאול אותו למה הוא עשה את זה, או ללכת לספר לאימא שלה, או לא לעשות כלום בכלל... מצד אחד זה לא בסדר וההורים שלה נשואים, והם מסתדרים והיא חשבה שהכל בסדר ביניהם וזה, מצד שני היא גם לא רוצה שהם יריבו ויתגרשו או לא יודעת מה.. מה אתם מציעים לה? אני ממש מתלבטת, והיא גם נקרעת... תודה

Dark Muse

New member
שתי אפשרויות

1) לדבר עם אבא על זה, לשאול מה ומו, אולי הוא סתם משעמם לו 2) להשאיר את זה כפי שזה, ולראות מה קורה, כי אולי בעצם, סתם משעמם לו
אני לא חושב שהתערבות תעשה בהכרח טוב.

מזה סתם משעמם לו?!

את/ה רואה את עצמך בנישואים, ואני לא מדברת על שנה שנתיים אלא קצת יותר מ20 שנה, מתחיל להכיר נשים/גברים באתר הכרויות?! אני לא רואה את עצמי, ולא הייתי רוצה שהבעל שלי יעשה דבר כזה!!

Dark Muse

New member
אחרי 20 שנה תבואי ותדברי איתי...

ואם לא נלך רחוק, אם חבר שלך יראה פורנו את תחשבי שהוא לא חושק בך ומעדיף לאונן מול הפורנו מאשר להיות איתך? אני די סבור שמשעמם לו, והוא מנסה דברים חדשים. אין פה שום בגידה או משהו רע בלהכיר אנשים חדשים באינטרנט באתר הכרויות, לדעתי.

האמת שאני אתעצבן אם חבר שלי

יראה פורנו כי זה סרטים שמבזים את האישה, הם לא משקפים מציאות כי אין שם שום דבר מעבר למין עצמו, ואם הוא רואה אותם הרבה אז יש בזה משהו חולני.

Dark Muse

New member
אה כן מבזים את האישה?

אז איך בכל זאת הנשים האלו עושות את זה, ומרוויחות על זה יותר מאשר את אי פעם תראי?

זה שהן מרוויחות על זה

הרבה כסף אומר פשוט שיש לזה ביקוש בציבור:-\ את הכסף שיהיה או לא יהיה לי אני ארצה להרוויח בכבוד ובמשהו שאני אתגאה בו. זה שהן עושות את זה- לא אומר שהן עושות את זה מבחירה ורצון חופשי. גם לא כל הרווחים בהכרח הולכים אליהן- יש סרסורים וכו' כל הזונות/נערות ליווי רוצות לעסוק בזה? יש נשים שמכריחים אותם, כן..אותו דבר בדיוק..

מורני !

New member
לא, לאו דווקא

הכסף הגדול מגיע ליצרנית בטח לא לנשים שמשחקות, וכן יש ביקוש לזה.. .בואי נחשוב שניה מי הצרכנים הגדולים של הפורנו - כן, גברים. אז שוב - זה גברים שעושים המון כסף מגברים אחרים שנהנים מיזה.

מורני !

New member
נשים לא עושות פורנו

ואיזה סכומים אתה בדיוק חושב שהן מרוויחות מיזה? גברים עושים פורנו, הן אלו שמביימים, מצלמים, קובעים את הבנות... הנשים בפורום לרוב הן כלי בובה. חבל, פשוט חבל להגיד משהו שהוא כל כך לא נכון בכזו נחרצות. ולפני שאתה חוטף קריז ואומר כמה שאני מזיינת את השכל, יש לי מספיק סטטיסטקות ומאמרים בנושא בבית, אם תתעקש אני מוכנה לשלוף כמה.

Dark Muse

New member
גם יותר גברים מביימים טלנובלות

מה הקשר? העובדה היא שחברות הפורנו הגדולות שבהן משחקות השחקניות הגדולות, השחקניות מרוויחות יפה מאוד, ואני די בטוח שלשחקניות מוערכות לא בדיוק משחקים בה בתור בובה. גם בחברות כוח אדם מנצלים אנשים, אין פה שום דבר שונה. פשוט כמה פמינסטיות כואב להן לראות את האישה מבוזה בסרט כחול, שמה לעשות, לרוב המקרים זה מה שמשוחק שם. אבל זאת הבעיה, שזה משוחק.

מורני !

New member
אתה ממשיך...

לדבר על דברים שאתה בכלל לא מבין בהם... לא רוצה להיות בוטה, אבל לראות פורנו לא הופך אותך למומחה בעניין... לעומת זאת אם קצת תקרא על הנושא, תקרא ראיונות שנעשו עם "כוכבות" הפורונו המפורסמות.. אתה קצת תבין את מסת ההתעללות שהנשים האלו עוברות.. למה זה קשור לפמניסטיות? אני לא פמניסטית... אני אפילו לא קשורה לזה. אני פשוט בחורה שמתעניינת בנושא, וכמו כל נושא שאני מתענינת בו - אני קוראת ומחפשת חומר אקדמי בנושא. אגב - הבעיה היא, שזה לא משוחק. הבעיה היא שהרבה פעמים זה פשוט אמיתי. רוצה להתעקש? אני מוכנה להקליד לך כמה ציטוטים מהשחקניות שהתראיינו למאמר שקראתי.. תאמין לי, הן לא נהנו מיזה.

Dark Muse

New member
את לא בוטה, אבל את גם לא מראה חוכמה

איך לעזאזל צפייה בפורנו, היתה מגבשת לי דעה לגבי המצב הפיננסי של הכוכבות שמשחקות שם?! תחשבי קצת בהגיון, גם אני קראתי וראיתי, ואת יכולה להביא פה ציטוטים עד מחר, זה לא ישנה עובדה אחת, שמפורנו אפשר להרוויח המון כסף, והרבה נשים עושות זאת. ניצול וכאב יש בכל מקום, לא רק בפורנו.

מורני !

New member
אני דווקא מאוד חושבת בהיגיון

תודה רבה. אני לא סותרת את העובדה שיש ה-מ-ו-ן כסף בפורונו, אבל זה לא מגיע לנשים העובדות. זה מגיע ליצרנים - שהם גברים! מבין?

Dark Muse

New member
מותק ככה זה בכל דבר

אלוהים... גם במוזיקה, גם בהוליווד, המרוויחים הגדולים לא יהיו השחקנים, הם יהיו החברות הגדולות. מבינה?

מורני !

New member
אני מבינה, וכמו שאני רואה

סוף סוף גם אתה מבין שהכסף לא אצל הכוכבות אלא אצל היצרנים. העיקר שיש הסכמה.

Dark Muse

New member
אין שום הסכמה

זה שסרט של טום קרוז מכניס 200 מליון דולר, וטום קרוז מקבל "רק" 30 מליון, זה לא אומר שהוא לא מרוויח כסף טוב. מבינה את ההקבלה? אני מניח שעם הידע שלך כביכול את יודעת בדיוק כמה כסף מגלגלת תעשיית הפורנו, אז כן המרוויחים הגדולים יהיו החברות הגדולות, אבל הרווח האישי שכוכבות פורנו עושות הוא משהו שאני מאחל לך להרוויח בחיים.

למעלה