דברים שעדיף לא לדעת..

Paranoid Eyes

New member
גיא

יש לנו עיניים נשיות, אבל ממש לא פמינסטיות.. לפחות לא בהגדרה שלך לפמינזם. אין ספק שיש נשים שנהנות מזה, ובחרו בזה, בפורנו.. האמת, אני מותשת רק מלקרוא את הויכוח שלכם... גיא, מצאנו נושא שאנחנו לא מסכימים עליו :)

Dark Muse

New member
הבעיה היא

שאתן רואות בזה השפלה וביזוי וניצול, שחלק גדול מהנשים בתעשיית הפורנו בחרו לעשות את זה, וחלקן אפילו מרוויחות ממש טוב מזה. היא מתעלמת מהעובדה הזאת, ועוד קוראת לי בור וטיפש... ואם את מסכימה איתי שיש נשים שבאמת נהנות ובחרו בזה, אז איך את לא מסכימה איתי?

Paranoid Eyes

New member
כי יש נשים

אבל אני לא חושבת שהן הרוב! אתה חושב שהן הרוב! נו די בוא נריב!!!

Dark Muse

New member
אממ

למה שלתיכן יש "אבא אבן בשוט - רק בפורום 20 פלוס (100 בממיר הכתום)" בחתימה ומה זה אומר?

TalKz

New member
זה לא עינייך ממש ../images/Emo13.gif

היית רוצה שאבא שלך יכנס ויגלה שאת באתר הכרויות וילך להלשין לזה לחבר שלך? לא. אז תתעסקי בדברים שלך :] ואם יש להם בעיות עם הזוגיות את לא זאת שתפטרי אותן

אבל זהו שאם היה לי חבר, לא הייתי

באתר הכרויות! כי אז אין לי למה להכיר מישהו, יש לי כבר חבר! וחברה שלי רוצה עצה, כי היא מרגישה שהיא צריכה לעשות משהו.

Paranoid Eyes

New member
אין לך מה להתערב

למרות ש.. אם זה היה תמים לחלוטין... וסתם עוד דרך להכיר אנשים.... לא הייתי מסתירה את זה מבן זוגי. אגב, שמעתי.. אבל אני לא בטוחה.. שמבחינת רבנות.. גם בגידה באינטרנט נחשבת בגידה. זה נכון?

מורני !

New member
אני לא יודעת מבחינת רבנות

(אפילו שגם אני שמעתי על זה) אבל אני לא יודעת איך הרשמה באתר הכרויות יכולה להיחשב תמימה... הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב שיוציא אותו טוב מיזה, זה אם נגיד הם רבו והיה בינהם קטע והוא החליט להמשיך הלאה ואחר כך הם השלימו והוא שכח להוריד את זה... אבל מה הסיכוי לזה? בכל מקרה, אני לא הייתי מתערבת בינהם, ובטח לא אומרת כלום לאף אחד מהם... זה רק יכניס אותי לתוך הזוגיות שלהם ואני לא חושבת שלילדים יש מה להתערב בזוגיות של ההורים.

Paranoid Eyes

New member
צודקת

וכן, גם אני לא ממש חושבת שיש בזה משהו תמים. איזה מזל שההורים שלי לא מבינים בכלל באינטרנט... וכל דבר הם קוראים לי לבוא לעזור להם.

sniper 7

New member
non of your fuckin' buisness

אני לא מבין איך מישהו יכול לראות את עצמו כמתווך בין שני ההורים שלו. שניהם אנשים מבוגרים, ועושים את ההחלטות שלהם לבד. זה לא עניינה של הבת שלהם יותר משזה עניינו של השכן ממול.

אבל אם האבא בוגד באימא,

לא מגיע לאימא לדעת על זה?? ואם רק הבת יודעת? (נכון שכרגע זה לא הוכחות לבגידה אבל נניח...)

sniper 7

New member
""מגיע""?! מילה יפה.

ואם רק השכן ממול היה יודע, או רק הטכנאי מחשבים שבמקרה הגיע לתקן את המחשב, האם זה היה הוגן מצידו לשתף את האמא במידע? ילדים לא צריכים להתערב ביחסים בין ההורים, ומישהו כבר הזכיר את הדוגמא הזאת, שהאמא יודעת שהבת שלה בוגדת בחבר שלה והיא מספרת לחבר.

יהללל

New member
../images/Emo4.gif

"מכירים את זה שלפעמים אתם נורא אוהבים לשחק בלשים ולחקור וכאלה- אבל זה מגלים משהו שממש משנה לכם את הפרספקטיבה ובעצם אולי הייתם מעדיפים לא לדעת?" את זה את אמרת. גם אמרת שהם מסתדרים טוב, ועל פני השטח הכל בסדר. אז למה לספר לאמא שלה דברים שהיא היתה מעדיפה לא לדעת?

RVD18

New member
אני יכול רק לתאר לעצמי

את ההרגשה לגלות דבר כזה ואת הרצון לספר לאמא.... אבל עדיין, עדיף לא להתערב! זה סתם יכול ליצור בעיות ולפעמים אנחנו לא יודעים הכל ומה שנראה לנו הוא לא תמיד נכון.

מיטללל

New member
מניסיון,

אני יכולה להגיד לך שלילד (גם הוא מבוגר) אסור להתערב / להיכנס למערכת היחסים בין ההורים שלו. זה לא עוזר לאף אחד ואף מוביל לכאב ראש וכאב לב לכל המעורבים. אני חושבת שלא כדאי לה להתערב. אני באמת לא רואה איך ולמה זה יועיל. אני לא בטוחה שהיא תוכל לעמוד בתשובה של האבא ולדבר איתו על זה מבחינה עניינית, וגם ללכת "להלשין" לאמא, לא נשמע לי טוב. לא יודעת למה זה יכול להוביל. אבל אני לא מכירה אותה, אני לא יודעת איך היא תעמוד בלשמור סוד כזה, עד כמה זה יכרסם בה ויציק לה... לכן, אם היא לא יכולה להתעלם מזה, שתדבר על זה עם אביה. הכי חשוב שהיא תזכור שמערכת היחסים של הוריה לא תלויה בה, לא בכוח שלה להוביל לפרידה שלהם או להישארותם ביחד. תתמכי בה, תהיי שם לצידה. קשה להתמודד עם נושאים מכאיבים שכאלה...

למעלה