מזל טוב!!! על הטסט לאנורא על מתמטיקה!! יהיה טוב
D danduuu New member 16/7/07 #20 טוב תפוז השתגע סופית../images/Emo12.gifתראו מה הולך בשרשור שום דבר לא קשור לכלום זה דברים שהיו משורשרים לדברים אחרים בכלל וגם אני הגבתי וזה לא העלה לי את ההודעה נו טוב. הלך חרא במת'...שוב נכשלתי עברתי טסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
טוב תפוז השתגע סופית../images/Emo12.gifתראו מה הולך בשרשור שום דבר לא קשור לכלום זה דברים שהיו משורשרים לדברים אחרים בכלל וגם אני הגבתי וזה לא העלה לי את ההודעה נו טוב. הלך חרא במת'...שוב נכשלתי עברתי טסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
B BuddhaForScarlett New member 16/7/07 #22 אני רוצה עוד פעם! ../images/Emo9.gif דבר טוב- תראו מה חברה שלי קנתה לי בארה"ב >> עכשיו יש לי שני תיקים וחולצה אחת. אח של ידיד שלי נפטר היום
אני רוצה עוד פעם! ../images/Emo9.gif דבר טוב- תראו מה חברה שלי קנתה לי בארה"ב >> עכשיו יש לי שני תיקים וחולצה אחת. אח של ידיד שלי נפטר היום
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #29 פאק, הם מהממים! ../images/Emo99.gif תחדשי! ועצובה בשבילך ובשבילו..
S shaharyy New member 18/7/07 #43 ../images/Emo85.gif יאווו זה כזה יאפפההה!!!! וסורי על אח של ידיד שלך .. =[
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #30 'ני../images/Emo70.gif עוד פחות משבוע הארי החדש יווצצצאאאאאאא!! נורא חם בימים האלו..
B BuddhaForScarlett New member 17/7/07 #31 ../images/Emo45.gif גמאני מחכההההההה.. האחרון ../images/Emo7.gif
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #32 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif איך אני יחיה עם זה שלא יהיו עוד מהספרים המדהימים האלה?! אבל קראתי שבבריטניה מקווים להגיע למיליון חתימות, כדי שהיא תכתוב ספר שמיני ויכול להיות שזה יעזור הלוואי..
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif איך אני יחיה עם זה שלא יהיו עוד מהספרים המדהימים האלה?! אבל קראתי שבבריטניה מקווים להגיע למיליון חתימות, כדי שהיא תכתוב ספר שמיני ויכול להיות שזה יעזור הלוואי..
ה הסמיילית New member 17/7/07 #33 אבל אם היא סיימה את הסיפור (העלילה) בספר השביעי, היא לא יכולה להמשיך.
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #35 סתכלי.. היה כתוב: "ילדים בבריטניה מקווים לאסוף מיליון חתימות על עצומה שתקרא לרולינג להוציא ספרים נוספים בסידרה. גורם מטעמה של הסופרת אמר השבוע כי אינה שוללת את האפשרות שתכתוב ספר נוסף בסידרה, ה8 במספר" זה היה במעריב.. *הלואיהלואיהלואיהלואי*=|
סתכלי.. היה כתוב: "ילדים בבריטניה מקווים לאסוף מיליון חתימות על עצומה שתקרא לרולינג להוציא ספרים נוספים בסידרה. גורם מטעמה של הסופרת אמר השבוע כי אינה שוללת את האפשרות שתכתוב ספר נוסף בסידרה, ה8 במספר" זה היה במעריב.. *הלואיהלואיהלואיהלואי*=|
ה הסמיילית New member 17/7/07 #36 הממ.. אבל אז היא תצטרך לתכנן את השביעי כך שיהיה אפשר להמשיך אותו בצורה חלקה בספר שמיני. כי אם היא לא ממשיכה, היא צריכה לסיים יפה את השביעי. לזה התכוונתי.
הממ.. אבל אז היא תצטרך לתכנן את השביעי כך שיהיה אפשר להמשיך אותו בצורה חלקה בספר שמיני. כי אם היא לא ממשיכה, היא צריכה לסיים יפה את השביעי. לזה התכוונתי.
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #37 כה הבנתי..=] צודקת. אינלי מושג מה היא תעשה (אם בכלל תעשה..) >< אולי היא תכתוב ספר על מה שקרה לאחר כמה שנים, או ספר עם עלילה לפני שהארי נולד.. או משו בסיגנון
כה הבנתי..=] צודקת. אינלי מושג מה היא תעשה (אם בכלל תעשה..) >< אולי היא תכתוב ספר על מה שקרה לאחר כמה שנים, או ספר עם עלילה לפני שהארי נולד.. או משו בסיגנון