דבר טוב דבר רע

אני מפחדת שהיא תמשיך את הספרים

כי הכל היה כבר מתוכנן אצלה בראש. ולפעמים כל דבר שמוסיפים גורע.. הספרים האלה פשוט מושלמים. וחלק מהשלמות זה שזה נגמר. וזהו.

Girls Not Grey

New member
=\

אבל אני לא רוצה שזה יגמר..
זה כ"כ קשה! ועצוב!=\\ בכ"א, זו רולינג. אני לא יודעת עד כמה היא יכולה להרוס לעצמה.. האשה הזו גאונה..! אם יהיה ספר נוסף, היא כבר תדע איך לכתוב אותו כמו שצריך. נראה לי. אני מקווה..

צ ש ט ש

New member
הטוב הרע והמכוער

המחנה היה נפלא ויש דיליי של אושר מאז
כלום ^_^

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום שלישי [תגיבו מכאן כי זה של היום]

סתם עוד יום משעמם בחופש
אולי הולכת לחברה היום :]
מקווה שיגיע לי הרשיון היום כבר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

אתמול פתחתי ללוסטפרופטס פורום.
אח שלי מצא מלא מקטורות שהוא קיבל ליומולדת לפני כמה חודשים והדלקנו את זה בחדר אורחים למטה.. ואז נפלה חתיכה על המיטה ואני כולי עושה על זה 'פווו' כדי לכבות אבל כמו מפגרת... זה לא אש זה הדבר הזה נווו שיש אחרכך שזה אדום חחח אז שעושים על זה רוח זה רק גדל ופתאום זה התחיל לעשות חור במזרון XDDDDDDD ואז מצאתי כוס מים על השולחן לידי והיו שם שתי טיפות ושפכתי על זה ><" הטיפשות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחח זה כזה הזוי XD

חתיכת קטורת עשתה חור במזרון של המיטה XDDDDDDDDD נוו אבל זה מבאס כי אם ההורים מגלים יהרגו אותי ואת אח שלי ><"

האהא! תתחדשי על הפורום../images/Emo23.gif../images/Emo176.gif

אולי אני אפילו אצטרף אם יהיה לי כוח להיות בעוד פורום [פעם הייתי לאיזה יום בקומונה אבל הפסקתי להגיב
] אמ, לגבי הדבר השני- כשרוןD:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תודה.

נוו נו את חייבת להצטרף ;; אני פתחתי לך שרשור יומולדת בדה יוזד חחחחחחחחחח אני בהחלט כישרון. המילה כישרון תמיד מזכירה לי - Billy Talent טחחח..

שלהלה.../images/Emo176.gif

- עבר עליי השבוע הכי כיף בעולם, יומולדת שנמשכה שבוע, הו כן, וגם מפגש אמסיאר [קצת צולע] שהיה היום.
- היומולדת נגמרה

litaf1

New member
הממ.

אני עוד מעט נוסעת לטכניון.. להרשם לעתודה.
אני הולכת להיפרד מחברה שלי שנוסעת לגרמניה היום

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif עוד פעם...חחח

אני עושה סיידליפ יום שני!!!!!
אבל אני מפחדת לעשות!!! מישהו יודע אם זה כואב????????

סקסי גררר ../images/Emo99.gif

אבל אני אף פעם לא עשיתי. אני לא יודעת מה להגיד לך ההורים לא מרשים

למעלה