דבר טוב דבר רע

darklighter

New member
לא הבנתי את המשפט../images/Emo190.gif

"השבוע הולך להיות לי רצח טוטאלי. מוות. פיטום אווזים. שחיטת אבוקדו. קשה" מצטערת לשמוע על חברה שלך
ובטוח שיש עוד הרבה שאוהבים אותך

LoveYourHate

New member
אוקי דוקי ../images/Emo13.gif

100 במת'!!!!
הציונים שלי ממש עולים ואמא שלי אמרה לי שבפעם הבאה ששני טטוס אני אוכל ללכת איתה!!! האושר מציף
אני הולכת לראות גם את אינה [היום] וגם את דנלה החיילת שלי [בשבוע הבא]
לא הלכתי ליום שדה

darklighter

New member
כל הכבוד על ה-100!../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

וכיף לך שאמא שלך מסכימה שתטוסי עם שני...

המממ

קיבלתי 86 באזרחות יאי!!!
עוד 6 משמרות ואני יכולה להרשות לעצמי להתפטר מהעבודה
עוד משהו טוב, לא ארחיב בינתיים
שמעתי מרונקע שלי
אני חזרה בארץ אחרי.. הסיבוב ההופעות הכי מושלם בעולם

etmiys

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo39.gif

הייתי בת"א היום והיה ממש כיף!
קניתי חולצה של 30 והיא ממש יפה ומגניבה! וגם החולצה הראשונה שיש לי של להקה.. זה מגניב.
קניתי MP3, תודה לאל, הגעתי לציווויליזציה...
עוד שבוע גיוס!
עוד שבוע גיוס...
לא התאמנתי בגיטרה. המורה שלי יהרוג אותי.
יום רביעי שיעור אחרון בגיטרה לפני הגיוס... שיהייה שבוא מוצלח ומשעשע!!

SIVAN95

New member
../images/Emo207.gif אני צריכה עזרה...!!

אני צריכה עזרה בעבודה שיש לי לעשות אז ככה : אני לומדת במגמת עיצוב והמורה שלי אמרה שצריך לעצב משהו שמשקף אותי משהו שאני מיתחברת אליו עכשיו אני מיתחברת למוזיקת רוק וללהקה מאוד וחשבתי אולי אני יעשה משהו על הלהקה...(30 stm) הבעיה שאני לא יודעת בידיוק מה לעשות ..ולא נישאר לי הרבה זמן עד להגשת העבושה וחשבתי אולי יש לכן כאן רעיונות שתוכלו להביא לי ...בבקשה זה מאוד חשוב לי...!! תודה :)

etmiys

New member
אני אשמח לנסות לעזור לך, אבל...

אם את יכולה לנסות לתת עוד פרטים על איך זה אמור להיות... אני מצטערת, לא למדתי עיצוב, אז אני לא כל כך מבינה... זה עמור להיות משהו כמו ציור או פיסול או משהו שמשלב אותם וכאלה? זה אמור להיות במחשב?.. אני אשמח לנסות לעזור, רק תתני יותר פרטים...

SIVAN95

New member
../images/Emo207.gif אני אפרט ...

יותר על איך צריך לעשות את העבודה... המורה שלי אמרה שצריך ליבנות מכל מיני חומרים משהו שישקף אותי שם.... היא נתנה למשל את הרעיון לעשות מובייל..או למשל ילדה מכיתה אחרת עשתה מעץ גיטרה חשמלית (היא גם אוהבת את שלושים...) היא עשתה את הצורה של הגיטרה החשמלית מעץ וצבעה ועשתה את זה מזה יפה ואמיתי כזה והיא אמרה שביגלל שהיא מיתחברת לרוק ואוהבת גם להקת רוק אז ביגלל זה היא עשתה את זה... או שביכלל המורה שלי אמרה שאפר לנסות אפשרות אחרת של עבודה : לקחת דברים כל מיני חפצים שכבר לא שימושיים וליצור מהם משהו שימושי ...להיום... כמו נגיד ילדה אחת לקחה ג'ינס שהיא לא הייתה צריכה ועשתה מימנו תיק..דברים כאלה... בעיקרון יותר רציתי לעשות על האפשרות הראשונה כי אני מאוד מאוד אוהבת את 30 stm וכל כך רציתי לעשות עבודה עלייהם ולהציג אותם מול כל הכיתה...אבל זה מסובך כל הקטע של החשיבה ... עכשיו שפירטתי יותר אם אוכל לקבל עזרה אז תודה...!

למעלה