דבר טוב דבר רע

etmiys

New member
טוב, אין לי ממש רעיון גמור, אבל...

מה עם לעשות משהו שקשור בדיסקים, נגיד?.. סתם הצעה- לעצב צורה מעניינת של עטיפה או קופסא לדיסק. אבל תתפרעי!.. כאילו, לא בנאלי... משהו תלת מימדי נגיד.. סתם רעיון.. אפשר גם איזשהו מובייל מדיסקים. אבל תעשי אותו ככה שממש לא יראו שזה עשוי מזה. או שתבני משהו אחר מזה, משהו שקשור ללהק... את אחד הסמלים נגיד... אני אנסה לחשוב על עוד דברים.. בהצלחה, בכל מקרה. מקווה שעזרתי לך קצת...

Keren W

New member
תראי...

אני גם במגמה דומה אצלנו קוראים לזה אומנות,ויש לי עבודה להגיש די דומה בתיאור לשלך! לי יש לעשות 3 דפים בגודל A4 עם השם שלי ובכל אחד לעשות משהו שונה שישקף אותי\מה שאני אוהבת או אווטאבר ככה שאני די תקוע באותו מצב וגמני רוצה לשלשב משהו עם מוזיקה ו30! אז ברגע שיהיו לי יותר רעיונות אני אוכל לספר לך יותר וחוצמזה שאם אין לך הגדרה מסויימת למה שאת צריכה לעשות כאילו היא לא מבקשת ממך לפסל\לצייר אז את יכולה לקחת את הרעיון עם השם כי זה משתלב טוב עם הרעיון שלהציג את מה שאת אוהבת ומתקזשרת אליו וחוצמזה שזה די מגניב לפי געתי D: ואם בא לך לדבר יותר על זהאו אם יש לך רעיונות בשבילי אז את יכולה לצרף אותי למסן:] [email protected]

my reflection

New member
נמ

בא לי לחנוק מישהו,דחוף לי.ומהר.
מתמטיקה זה כאילו איכס כאילו דה
התחלתי לשנוא אנשים יותר מדי.לא בא לי בטוב>_>
עצוב לי..סיבות משונות ומעצבנות
ציונים טובים
אני הולכת לעשות משהו מגניב בשיער ולקנות עדשות חתול חעחע

A Broken Myth

New member
../images/Emo207.gif D:

עברתי תיאוריה!$@#$??#@$%?# אני יודעת שזה דבר מטומטם להתלהב ממנו אבל אני הכי שמחה בחיים יצאתי בהרגשה חרא, ראיתי את הטופס, והייתי הבנאדם הכי שמח בחיים D: יייאי. נרגעתי
.

its only ma

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

אין לי זמן למחשבבב! מוסקו, מי כמוך יודעת ><
קיבלתי 89 בתורהD:
הלך לי בסססדר המבחן בצרפתית X_X =\
כמה לימודים!
עוד שבוע וחצי הפסיכיטון וגאד! ישלנו עוד כל כך הרבה דברים שלא הספקנו!!!
יום חמישי מבחן בתושבע ואין לי זמן ללמוד! מה אני עושה על המחשב?!?!? להת'
לילה טוב

Keren W

New member
וואי מסכנה...

אני מרחמת עליך על התושב"ע שונאת את המקצוע הזה בדם קיבלתץי בו פאקינג 70#@#%%*)()*&^%$#@!@#$%^&*)()*&^ כאילו מה מה מה מי המציא את המקצוע החסר חיים הזה??? חח בהצלחהD:

קריסטה

New member
מתוקות שלי ../images/Emo24.gif

אל תדאגו, הכל בסדר, בערך... יצאתי קצת מפרופורציות, פשוט GUYS PROBLEMS . אני מקווה שהכל יסתדר, וגם אם לא, לא קרה שום דבר נורא. סתם התבאסתי מהטעויות הדפוקות שאני עושה.

etmiys

New member
../images/Emo2.gif הוא ללא ספק..../images/Emo2.gif

רב עם הספר... הוא כנראה אמר לו משהו מעליב במיוחד, אם זה מה שיצא בסוף... מה זה הקסדה הזו??? זה נראה כמו פאה שהסתובבה... הבנאדם מוזר. ולגמרי מטורף!!! אבל ככה אנחנו אוהבים אותו...

למעלה