דבר טוב
דבר רע
- חמישי

Itay Simons

New member
דבר טוב ../images/Emo45.gif דבר רע ../images/Emo31.gif- חמישי

- לפחות הבצפר נגמר להיום.
- מחר השלמות בערבית :(((((

הממ..

:היה די כיף בבי"ס היום,והיה אפילו יותר מצחיק מהרגיל בשיעורים.
:צביעות.אני מתעבת אנשים שמתנהגים בצביעות,זה מחליא אותי,אבל מה כבר אפשר לעשות?

AliceQueen

New member
אני

היה מצחיק היום בבי"ס
שונאת אנשים שמנסים להתערב לי בחיים... + מחר מבחן בביולוגיה אז צריך ללמוד ואין כוח...

Liquid Dreams

New member
P:

חברה הייתה אצלי והיה ממש קורעXD
טוב, בכללי לא היה לי יום משהו בביצפר..

blacknwhite

New member
../images/Emo9.gif

- וואו, רשימה ארוכה. הייתי סופסוף בשני אימונים רצופים בטניס! שניים השבוע! כמו שצריך! הגיע הזמן באמת... ובלי קשר, אחותי הקטנה קיבלה פרס על היותה מצטיינת בטניס, ואני נורא נורא גאה בה, ומבקשת להזכיר לכולם שלי יש את אותם גנים!
חוצמזה, היה די כיף בבצפר היום, עד כמה שבצפר יכול להיות כיף, הצלחתי להוציא 80 בספורט בתעודה- או זה לפחות מה שהמורה אמרה לי (וזה הרבה בשבילי... זה רק בגלל שאני עדיין טורחת לנסות
) ובקיצור, אני במצברוח ממש טוב היום! רק תסתכלו על האורך של הרשימה הזאת... זה הדבר הכי טוב!
אחרי כמה ימים די חרא, היה אחלה יום. החיים טובים, חבר'ה!
- הממ... קשה, קשה... אולי זה שאני, אגואיסטית שכמוני, מקנאת קצת באחותי... ויש לי טונה דברים לעשות ואין לי זמן לעשות אותם. אני מכינה עצומה להוספת השעה ה-25 ליממה. מי מצטרף?

Aqua Marine

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היה היו יום קצר (4 שעות), וחברה שלי ואני העברנו פעולה שהלכה ממש טוב
עבודה ענקית ומעצבנת ואומנותית באנגלית :S

A Hilit

New member
אוע לי דווקא יש משו ../images/Emo9.gif

- סוף סוף הצלחתי ליצור קשר עם חברה שלי שלא דיברתי איתה כבר כמעט שנה! ועכשיו יש לי את הפלאפון שלה ^^
- חח כי זה גם וגם, מחר משחק גמר של הבנות בכדורעף ומתחילת התחרות לקחתי את כל העניין הזה ממש רציני אז [נייט]וויש מי לאק
זה גם יהיה על חשבון שיעור שלם אז הלחץ אפילו גבוה יותר..
ממ יש לי נטייה לחשוב שמרוב כל הסוכר שאני טוחנת ביום עוד תהיה לי סוכרת והיום ממש נלחצתי בכל פעם שהכנסתי משו מתוק לפה..שיגעתי את חברות שלי שיש לי סוכרת ואני בטוחה שיש לי
*היפוכונדר*, אני מכונת סוכר אנושית.. גאד! שיעור ביולוגיה דופק לי ת'שכל חזק!
בסוף עוד יכרתו לי איברים אם אני אמשיך עם הסוכר הזה..

../images/Emo187.gif

סוףשבוע מגיע! ^^ וקיבלנו היום את המבחנים של הטכניון בגאומטריה שעשינו בשבוע שעבר וקיבלתי 88, זה לא מעולה אבל גם לא נמוך מדי. ^^" (פאק, כמה מטומטמת הייתי שחפפתי משולשים שווי צלעות שמחוברים לשתי צלעות נגדיות במלבן ><) אה, היה בוחן בהיסטוריה והוא היה ממש קל. ^^" ובסוף השיעור שאלתי את המורֶה, רק כדי לוודא באופן מוחלט, שהפינים נכללו לפי האידאולוגיה הנאצית עם הנורדים ולא עם הסלאבים משום מה (הרי רוסיה שלטה עליהם ;[) והם אכן נכללו בגזע הנורדי. D: כמובן. D:
יש לי מחר הכתבה בערבית על מילים שאני לא יודעת. כדאי לעבור עליהן. >_> ודי מאוחר ואפילו עוד לא התקלחתי. ;[ ווא עוד משהו, אנחנו נצטלם לספרמחזור בקבוצות ואפשר קבוצות של 3-5 ילדים. עכשיו, יש לי שני חברים שאנחנו תמיד ביחד בכיתה (כל החברים שלנו מפוזרים בשכבה, דאמט >_<) ואנחנו רוצים להיות קבוצה, אבל יש בכיתה ילדה שהייתה או עדיין חברה של ילדה אחרת שעברה כיתה ופעם הייתה איתנו ועכשיו הזאתי נדבקת אלינו ואנחנו בכלל לא אוהבים אותה. אבל מצפים שנצרף אותה לקבוצת הצילום שלנו! >< אז אמרנו שלא, אבל עכשיו בטח יעשו לנו עם זה צרות ויכריחו אותנו לצרף אותה. |: איכסה, אני שונאת אותה, לא רוצה שהיא תהיה איתנו. |: בלעכס, אני מברברת שטויות. אני אשתוק.

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif- שישי

- סופ"ש :]
- היה היום בצפר ><

Liquid Dreams

New member
:|

הביאו מלא עוגות היום לשתי ילדות שיש להן יומולדת מחר.
פיטמו אותי איתן. ~שמנה~

blacknwhite

New member
אני...

- היה עוד חזרה להצגה... ומדהים שם! ואני מתחילה להכיר משם אנשים, אז אפילו עוד יותר כיף... וחברה שלי מודה לי כל כך הרבה על זה ששיכנעתי אותה להשאר. אין לכם מושג בכלל כמה שאני מודה לעצמי שהלכתי לאודישן הראשון. ואני בכלל רציתי להבריז משיעור! אוח... בחיי, זה הדבר הכי טוב שקרה לי השנה. ממש.
- סבתא שלי מתחילה כימותרפיה שבוע הבא. אני יודעת שזה טוב להתחיל כמה שיותר מהר והכל, אבל זה חרא. זה מרגיש חרא.

ornit4

New member
אני

(כן, לא הייתי כאן הרבה זמן וזה) טוב- מחר יומולדת למויה!$!Q&^@^& ומחר איימי לי בת 25 וחודש :] וכמובן סופ"ש, אבל אח"כ יומראשון המגעיל (וזה הדבר הרע)

למעלה