דבר טוב
דבר רע
- חמישי

הו,איזה כיף לך!

יש לך כרטיס להופעה של אינקיובאס!מגניב לך! שמחה לשמוע שאתה מאושר:)

Amir Noy

New member
יאאאאאאאא

מאיפה? כמה כרטיסים בכללי יש? אם אני יקנה מחר עדיין היו כרטיסים? ~חייב כרטיס~ (מזיל דמעה...אינקובוססססס 3>)

*הההללויהה, הההללויה!!* ../images/Emo24.gif

כרטיסים?? מה? מי? איפה?!?! אני גם רוצהה! מחר אני מתכננת להציק לך לגביהם

Aqua Marine

New member
=|

למדתי היום שעה אחת כי השתחררתי
השתחררתי כי אני לא מרגישה טוב

blacknwhite

New member
...

- יש לי דייט היום בערב!
איזה כיף! (עם הבחור כנראה הכי חתיך בכיתה שלי, שהוא נורא ביישן, ומשום מה נדלק דווקא עלי... דייט שני אחרי שהראשון היה בסילבסטר (אבל לא התנשקנו...)) וחוצמזה, בוטלו לי שעתיים אחרונות אז הלכתי הביתה ב12 וחצי. שזה בערך כמו לפנות בוקר מבחינתי...
- וואו, אני ממש מקווה שהדייט ילך בסדר, אני נורא לחוצה כזה... לא ממש בגלל הדייט, אני פשוט מקווה שיהיו כרטיסים לסרט, ושיהיה סרט טוב, כאלה... קיבלתי 82 במת' (שזה דווקא טוב!) אבל מחרפנת אותי העובדה שעשיתי טעות סופר-מטומטמת שירדו לי עליה 15 (!) נק'... בחישוב מהיר, הייתי יכולה לקבל 97!!

blacknwhite

New member
../images/Emo14.gif

אוף... היה חרא. היה סרט טוב (מעבר לכל דמיון- מומלץ בחום) אבל אח"כ ישבנו בכיסאות בקניון והוא אמר לי שהוא אוהב אותי, ואני פשוט מרגישה עכשיו חרא בלי שום סיבה נראית לעין. אמרתי לו שאני לא מבטיחה כלום אבל שווה לנסות, ומזה הוא היה אמור להבין בעדינות שאני ממש לא מאוהבת, אבל... אני משום מה יושבת בבית ובוכה במקום להגיד לעצמי שזה הוא עם האייקון מהנושא. דיברתי עם ההורים שלי, שנורא התלהבו מכל העניין (אני הבכורה... הם נורא מתלהבים שאני נעשית יותר ויותר כמו בחורה טיפוסית בגילי) אבל לדבר איתם רק גרם לי להרגיש עוד יותר רע. הם אמנם אומרים שגם אינ וגם הוא עדיין ילדים (בני 14-15) וגם שאולי אני עדיין לא מבינה, ולא מוכנה, וזה נכון לגמרי, אבל זה לא גורם לי להרגיש יותר טוב, בטח לא כשהם עומדים מעלי וצוחקים וונרא נורא נהנים מהעובדה שאני בוכה. וזה סיוט. ואני מודעץת לעובדה שאין שום טעם לכתוב את זה פה, אבל עם חברות שלי אני לא אדבר (כי הן מכירות גם אותו) וההורים שלי רק עשו את הכל עוד יותר גרוע.. ואין לי זין לכתוב עכשיו בבלוג. אז אני בוכה פה במקום. החיים חרא.

אממ..

:98 בסוציו',94 בתנ"ך מורחב,מגן באנגלית 94(ואני חששתי שהיא תוריד לי את המגן,כי אני לא מכינה שיעורי בית כבר מתחילת השנה
)..ממ הייתה היום פגישה של צוות כותבי טקס הסיום ומישהי הציעה רעיון ממש מגניב,ומחר חופש..יאיי!
:גילינו היום שהבגרות בפסיכו' ממש קרובה,והמורה הודיעה לנו שנאלץ לבלות את כל חופשת פסח בבי"ס(היא חושבת שכולם חסרי חיים כמוה!)..סעמק שתמות!אני שונאת אותה!><..אה,והילדה שיושבת מאחוריי ועושה לי ולחברות שלי דווקא כל הזמן(היא ממש שונאת אותנו) מתחילה לעלות לי העצבים.כמה אפשר להתעלם מהמכשפה המרשעת הזו?><

רעיון טוב.../images/Emo45.gif

אולי אשליך עליה את הקלמר שלי.הוא די כבד.שיהיה לה זעזוע מוח
ותודה

כבוד על הציונים אשתי! ../images/Emo23.gif

ככה את תלכי ותעשי תואר בעוד שאני אשב בבית על הלייזיבוי שלי ואצפה בטלוויזיה בעודי מטפחת את כרס הבירה שלי

תודה אישה!../images/Emo23.gif

XDDDDDDDDDDDDDD וול,שמעי,החיים הטובים-טלוויזיה,בלאגנים..למה לא

dralan

New member
יום מעצבן...

טוב - למען האמת שום דבר כרגע רע - עשיתי בדיקת דם אבל איבדתי את הזימון, ככה שאני אצטרך לעמוד שוב בתור, שיעור נהיגה גרוע ודיכאון כללי ><

טםטם

זה היה פשוט יום טוב. היה פשוט ענק בבצפר, כל כך מצחיק, והחלון, והחזרות אחה"צ, ומה שקרה אח"כ XDDDD
תעודות בסוף השבוע. כן, כוחותינו מכינים את עצמם כבר מעכשיו.

למעלה