דבר טוב
דבר רע
- חמישי

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שבת

אין מחר מתמטיקה
סופ"ש מעפן

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- לא עשיתי יום כלום. ממש ממש כלום. חו מעבודה בכימיה וכאלה, אבל הנקודה היא שישנתי ונחתי בבית כל היום, והייתי נורא צריכה את זה.
- אני מרגישה נורא מוזר, בצורה רעה כזאת. לא עצובה, לא מבואסת, לא מתוסכלת, לא כועסת, לא מודאגת, לא לחוצה, לא שומדבר אחר שאני יכולה לחשוב עליו, אבל בכל זאת לא חייכתי היום כמעט וזה נורא לא מתאים לי.

ריקנות שכזו?../images/Emo24.gif

כל כך מוכר, זה בגלל החורף המעאפן הזה. מקווה שיעבור מהר

blacknwhite

New member
נראה לי עבר כבר../images/Emo3.gif

ולראיה, אני מגיבה להמון הודעות משום מה, ומשתמשת בהרבה סמיילים... מדהים מה יום שלם של לשמוע מוזיקה (וזהו!) יכול לעשות... (full moon-sonata arctica אני לא מצליחה להפסיק לשמוע!)

../images/Emo3.gif

:משעמם לי וזה נדיר.תמיד יש לי מה לעשות.סוף סוף אין לי מה לעשות.בד"כ כשאני במצב של שעמום אני נוטה להיות מאוד נדיבה...זה גם טוב,לא?
:אבא שלי פשוט קרצייה חסרת סבלנות.לא כיף לי לנהוג כשהוא יושב לידי
..אה,ומשעמם לי

blacknwhite

New member
הי, לפחות את יכולה לנהוג...../images/Emo3.gif

לא לכולם יש את הפריבילגיה הזו...

ממממ

אני במצברוח מרומם במיוחד ולמרות השעמום שומדבר לא יכול להטריד אותי כקגע
הסיבה שאני במצברוח מרומם היא שאני חולה רצחחח
כן, כשאני חולה אני נהיית יותר מטומטמת מהרגיל, לא משנה מה יגידו לי עכשיו אני אצחק! אה, כן, ומחר אחותי נוסעת להודו לחודש...זה מעולה בשבילה אבל אני לא אראה אותה חודששש

Aqua Marine

New member
*יש להכניס נושא להודעה*

מחרהמורה שלי להיסטוריה סוף סוף מחזירה לנו מבחנים..
לא עשיתי היום כלום, ולמרות זאת לא מצאתי זמן ללכת לשחק טניס

blacknwhite

New member
אווו טניס!!

גם אני לא מצאתי זמן ללכת לשחק היום... למרות שכל היום לא עשיתי כלום!
יש לי נטייה לעשות הרבה דברים ביום אחד, ואז לא לעשות שומדבר ביום אחר כך. וזה די מעצבן. אבל נו, שטויות

נממ

יש לי מצב רוח טוב, הייתי בבית קפה עם אימא והמלצר היה יותר עסוק בלבהות בי מלהקשיב לשאלות של אימא
~מוחמאת~ וקניתי גרביים חדשות^^ (פטיש נוראי לגרביים, במיוחד לגרבי ברך:S)
מחר, 3 שעות מת', שיעור ספורט, ושיעור אנגלית. איכסססס

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif- יום ראשון../images/Emo41.gif

אללה התבטלו שעתיים ראשונות (מתמטיקה)
ראשון תמיד יום מסריח! בטוח יהיה משהו רע XD

אני מאושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר טוב
- יש היום חזרה+אני ישן בפ"ת היום ומחר כי שני ושלישי חופש!! כי אני לא לומד אנגלית ולכל השכבה יש חופש לפני הבגרות וביום של הבגרות!!! כיף! והכי חשוב, אני חייב לידידה שלי 149 שקל, כי............................................... יש לי כרטיס לאינקיובאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האאאאאאאאאאאאאאאאאאא!#*%!#*^#(*^!#*%!(!@ יש לי כרטיס לINCUBUS!!!!!!!#@%!#@%!*)#%)!*!%@* *מקפץ!!* *מאושרררררררר* אני כ"כ שמח!!!!!!!!!!!! דבר רע
- עשו לי שינוי מערכת, ויום שני אמורה להיות לי רק שעה אחת :\ מ12 עד רבע ל1:\ זה כזה מתסכל><

למעלה