ורוב השכבה לא, אז יש לי חופש יומיים ככה סתם, מישהו רוצה להפגש? בראשית ד'-ט' (קיין והבל, המבול, היה גם שת!), איזה כמה שאלות ממלכים, שופטים, יחזקאל, איכה, לא זוכר, מלא>< המבחן הזה היה, כמו החתימה שלך, תועבה
אל תרגיש לא נעים עם זה. אתה תמיד יכול לחשוב שהוא לא היה רוצה שתשב ותסבול. צריך להצטער, צריך להתאבל, צריך להתגעגע. לא צריך לאמלל את עצמך או להרגיש לא נעים על כל חיוך. שלא תדע עוד צער
:הממ תנו לי לחשוב...כלום!אה רגע,מצאתי משהו.היום במקרה הכלתי לספריית ביה"ס עם חברה שלי שרצתה לחפש שם חומר,ומצאתי את הספר "רסיס הקריסטל"!פאק!לא האמנתי!מסתבר שקנו לנו לספרייה עוד הרבה ספרי פנטזיה.זו ממש התקדמות!חוץ מ"ההוביט" במשך כל השנים הללו לא היה ולו ספר פנטזיה גבוהה אחד בספריה!וראיתי מישהו לוקח את רוה"ד!עשה לי טוב לראות את זה
:מחר מבחן בתנ"ך מורחב,ועוד לא התחלתי ללמוד!><..ואממ כל השאר.שבוע מסריח ביותר.
אמורה להיות יותר מאוחר סופה או משהו שתמשיך מחר! D:::::::: הייתה אצלי חברה שלא ראיתי זמן מה ונורא התגעגעתי וזה היה נחמד. :] היה נהדר לישון עד 9 ולהתחיל ב10 D: וגם לחזור הביתה ברבע לשתיים במקום שתיים וחצי כי ביטלו לנו את שעת המתמטיקהעשרה D::: למדתי היום בערך 10 דקות, וגם זה לא ממש. ^_^
למדתי רק 10 דקות כי כל שאר היום עשיתי מבחן במתמטיקה.
עשיתי אותו מ10:20 עד 1 וחצי בערך. >.> זה היה אמור להיות שלושה שיעורים (כולל הפסקה וזמן מעבר, יוצא משהו כמו שעתיים וחצי) אבל הרבה ילדים נשארו גם לשיעור רביעי. גם אני נשארתי, כמעט עד הסוף שלו. XP אבל לפחות בסופו של דבר הצלחתי הכל. ^_^ (שזה גם טוב :])