דבר טוב
דבר רע
- יום חמישי.

I'll try to never be back again

דבר טוב - סוף שבוע, ת'נק גוד, אין מבחנים עד עוד שבועיים!! דבר רע - זה היה שבוע מחורבן
איפה קארין??

I'm right here../images/Emo24.gif

גגם אצלי השבוע היה מחורבן. יהיו ימים טובים יותר

נששששששששמה

מחר את מסיימת עם מבחן בתנ"ך למחצית זו (כמו שלי היה היום) וגם את תהי שמחה כמוני!!!!:)

חחח לא רק עם תנ"ך...

אלא עם כל המקצועות,ואז יהיה שבועיים חופש ממבחנים(עד הבגרות באנגלית).בהחלט משמח^^ אגב,על איזה נושא היה המבחן שלך?

כן! גם לי! ובגלל שכבר סיימתי אנגלית

ורוב השכבה לא, אז יש לי חופש יומיים ככה סתם, מישהו רוצה להפגש? בראשית ד'-ט' (קיין והבל, המבול, היה גם שת!), איזה כמה שאלות ממלכים, שופטים, יחזקאל, איכה, לא זוכר, מלא>< המבחן הזה היה, כמו החתימה שלך, תועבה

ווי איזה כיף לך שסיימת עם אנגלית!

אני עושה מודול E אז אין מה להתכונן.גם לי יש סתם יומיים חופש
אוי,איך אני מתגעגעת לחומר הזה!
יחזקאל-חברה שלי אהבה אותו ואת חזון העצמות היבשות שלו.אני הייתי יותר בקטע של ירמיה המיוסר
חח מבחן תועבה בגלל חם ומה שעשה לנוח?
תועבה זהו שמי השני,לא קשה לנחש למה

Itay Simons

New member
...

- ההלוויה עשתה לי רע. מאוד.
- לפחות הוא כבר לא סובל. אלה גם ככה לא היו חיים. ואני יודע שאולי זה לא מכובד שאני כאן כרגע, אבל אני מעדיף לעשות דברים אחרים כדי לא לשקוע בזה.

../images/Emo24.gif

זה שאתה חושב שהוא לא סובל יותר-זו הגישה הנכונה לדעתי. תעשה מה שאתה מרגיש,העיקר שלא תשקע בזה.זה ממש לא טוב. אני ממש מצטערת בשבילך

blacknwhite

New member
מנסיון, תמיד עוזר לשקוע במשהו אחר

אל תרגיש לא נעים עם זה. אתה תמיד יכול לחשוב שהוא לא היה רוצה שתשב ותסבול. צריך להצטער, צריך להתאבל, צריך להתגעגע. לא צריך לאמלל את עצמך או להרגיש לא נעים על כל חיוך. שלא תדע עוד צער

danduuu

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo10.gif ../images/Emo201.gif

אני בטוחה שזה כואב, וזה בסדר קצת להתרחק ולא לשקוע יותר מדי בכאב. יהיה טוב ב"ה *חיבוק* אם אתה צריך מישהו לדבר איתו, או כל דבר, אני פה :)

blacknwhite

New member
טוב-רע

טוב- התחלנו ללמוד בעשר רע- מחר מבחן גדול באנגלית. בעעע לפחות אין חדשות על שום סרטן. בינתיים.

AliceQueen

New member
אני

דבר טוב - בגלל השביתה התבטלו שעתיים כימיה
דבר רע - כל היום הרגשתי לא טוב... אני חולה.

../images/Emo3.gif

:הממ תנו לי לחשוב...כלום!אה רגע,מצאתי משהו.היום במקרה הכלתי לספריית ביה"ס עם חברה שלי שרצתה לחפש שם חומר,ומצאתי את הספר "רסיס הקריסטל"!פאק!לא האמנתי!מסתבר שקנו לנו לספרייה עוד הרבה ספרי פנטזיה.זו ממש התקדמות!חוץ מ"ההוביט" במשך כל השנים הללו לא היה ולו ספר פנטזיה גבוהה אחד בספריה!וראיתי מישהו לוקח את רוה"ד!עשה לי טוב לראות את זה
:מחר מבחן בתנ"ך מורחב,ועוד לא התחלתי ללמוד!><..ואממ כל השאר.שבוע מסריח ביותר.

Amir Noy

New member
השבוע היה....חרא!

:פסדר..סוף שבועP:
:עבודות,מבחנים...איזו חראטה...=[

../images/Emo188.gif

אמורה להיות יותר מאוחר סופה או משהו שתמשיך מחר! D:::::::: הייתה אצלי חברה שלא ראיתי זמן מה ונורא התגעגעתי וזה היה נחמד. :] היה נהדר לישון עד 9 ולהתחיל ב10 D: וגם לחזור הביתה ברבע לשתיים במקום שתיים וחצי כי ביטלו לנו את שעת המתמטיקהעשרה D::: למדתי היום בערך 10 דקות, וגם זה לא ממש. ^_^
למדתי רק 10 דקות כי כל שאר היום עשיתי מבחן במתמטיקה.
עשיתי אותו מ10:20 עד 1 וחצי בערך. >.> זה היה אמור להיות שלושה שיעורים (כולל הפסקה וזמן מעבר, יוצא משהו כמו שעתיים וחצי) אבל הרבה ילדים נשארו גם לשיעור רביעי. גם אני נשארתי, כמעט עד הסוף שלו. XP אבל לפחות בסופו של דבר הצלחתי הכל. ^_^ (שזה גם טוב :])

למעלה