דבר טוב
דבר רע
- יום חמישי.

Liquid Dreams

New member
נמנמ. אולי.

לא היו לי שעתיים מתמטיקה על הבוקרD::::
חבל שזה בגלל שחשבתי שהייתה שביתה ובעצם לא הייתה.

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif- יום שישי

אני מרגיש יותר טוב. היתה לי שיחה עם כמה אנשים שעשו לי ממש טוב
ולא בא לי לכתוב את ה
, לא בא לי לחשוב על דברים רעים כרגע, היו לי מספיק אתמול ושלשום להרבה זמן..

היום יום שישי,היום יום שישי...

מחר שבת,מחר שבת,שבת מנוחה... (חזרתי לגן
)
:המבחן בתנ"ך מורחב היה חביב,וזהו!עכשיו במשך שבועיים לא יהיו מבחנים.סוף סוף אוכל להתפנות לדברים אחרים שהם לא לימודים
...אה והבנאדם הבא שעובר לידי/מדבר איתי/מתקרב אליי והוא במקרה משתמש ברושאס פשוט ייאנס על ידי באכזריות
.
:מסתבר שבכל זאת אין לי מנוחה.המורה החזירה לי את הפרוייקט בסוציו' וצריך לשנות את כל המבנה+תיקונים.אני הולכת לבלות ביום ראשון זמן איכות עם הספר של משוניס
..וסתם חרא.אבל יהיה בסדר.

נשמתי! את מרגישה יותר טוב תאומה?

אני אישית גיליתי שיש לי חופש שני הבא, ושני-שלישי אחרי זה, איזה כיף שכל מי שלומד אנגלית עושה דברים אז לי יש חופש*אושר*

המממ..

האמת שאני מרגישה קצת יותר טוב למרות השבוע המסריח שהיה לי,ולמרות שהיום ילדים מהכיתה שלי התחילו לצעוק עליי ולהתנפל(נו,מה חדש?).המצב משתפר.:) איזה כיף לך!חופש זה הדבר הכי טוב בעולם! שני-שלישי אחרי ז זה בגלל הבגרות לא?לכולם יש חופש^^ מה איתך?יש שיפור?:)

danduuu

New member
חחח הרושאס הזה מזכיר לי את חברה

טובה שלי XD החבר הקודם שלה, היה משתמש ברושאס [גם החבר הנוכחי] ומאז שהיא התחילה לדעת מזה הרושאס הזה, היא הייתה מטרידה אנשים ברחוב ומתחילה להריח אותם כאילו היא איזה כלב חחחח היא מתה על הריח הזה. וזה באמת ריח מעולה

גם אני מתה על הריח הזה../images/Emo9.gif

אני גם מסוגלת לעקוב אחרי אנשים ברחוב
היום ילד מהכיתה שלי בא לדבר איתי,ופתאום אני קולטת שהוא משתמש ברושאס.איי,כמעט אנסתי אותו><

מה זה הרושס הזה?../images/Emo12.gif

למישהו מהכיתה שלי יש בושם עם ריח ממש טוב, תמיד כשהוא באיזור אני מסניפה אותו כשהוא לא שם לב
הוא נחמד, יש לי אפילו תמונה איתו מהטיול שנתי

danduuu

New member
אני...

: היה לי רק מגן היום באנגלית, אז באתי רק לשעה ורבע :) למרות שהברד השאיר אותי בתוך הבניין ולא יכלתי לצאת עד שאבא בא לקחת אותי חח
: סתם, הרגשות חרא. מתגברים לי הכאבים בחזה ובלב ואין לי מושג ממה זה..אוף. ודרך אגב, למישהו פה, חוץ ממני ומקארין, בא על מפגש של אנשים מאיזור הצפון? כאילו מי שיש פה מהצפון מאיזור חיפה/קריות ורוצה לעשות מפגש קטן באיזה קניון או משהו, אז דברו איתי ועם קארין ונעשה מיני-מפגש כזה :)

תרגישי טוב אישה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאין לך כלום.היה לי בדיוק אותו דבר לפני כמה חודשיים-שלושה,ובסוף הסברר שזה בגלל הלחץ.רק תרגעי ותשתדלי לנוח.
אה,אנשי הצפון,בואו בהמוניכם למפגשון שאני ודנה מתכננות.אם לא,הפסד שלכם

danduuu

New member
כן כי אם לא, אני וקארין נתייחד

בשירותים הציבוריים לבדנו

למעלה