דבר טוב
דבר רע
- יום חמישי.

danduuu

New member
כן לא קניון טוב, פשוט היחיד שכולם

יוכלו להגיע אליו. הקריון יותר טוב, אבל אין להם גישה מהמרכז, זה סיפור. והגראנד בכלל, לא הייתי שם בערך 3 שנים כי אין לי איך להגיע לשם

LadySilkworm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תרגישי טוב אשתי

../images/Emo187.gif

סוף שבוע!!! ויורד גשם והחלון שלי מלא בטיפות, איי איזה כיף
(למרות שקצת קר לי. נו, מילא.)
אני רעבה. אני אלך באמת לחפש את ההורים שלי ולבקש אוכל...

נממ

קיבלתי 100 על העבודה בקולנוע, מחר חברות באות אליי, סיימתי לקרוא כבר את ה3 ספרי מנגה של לאבלס שתורגמו לאנגלית וזה כל כך מוסיף על האנימה, התאוריות שלי מתבררות כנכונות^^ בפברואר יצא הרביעי ~מחכה~
מזג אוויר שמבטל תוכניות להיום
, אולי קיבלתי הערכה על העבודה במת' אבל אני עצלנית ואין לי כוח להמשיך אותה, יום ראשון מבחן בלשון ואני בקושי יודעת משהו.

danduuu

New member
כל הכבוד על ה100!גאה בך!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

חרשנית אחת
לא היה לי מאה נראה לי מאיזה כיתה ז' XDD אני מרגישה טיפשה לעומת האנשים פה

תודה מותק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אבל זאת רק עבודה, והגשתי אותה באיחור:S רוב האנשים קיבלו 75, לא יודעת למה הוא נתן לי ציון כל כך גבוה, לא השקעתי עד כדי כך, כולה 2 עמודים

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- אממ... אולי ש... האמת שאני לא מצליחה לחשוב על כלום. עצוב. לפחות המבחן באנגלית הלך טוב.
- גם אין כלום. היה יום יבש, משעמם, ומבאס. טוב, זה הדבר הרע.

בלאט

דבר טוב - יש היום משחק של מכבי^^ דבר רע - קמתי עם חום וכל המשפחה של הארוס של אחותי מגיעים היום, אין לי כוח לזה!

המממ..

:מאז שקמתי,ההורים שלי לא מפסיקים להצחיק אותי.אחרי חודש שלא נהגתי,סוף כל סוף נהגתי היום(וגם חניתי טוב^^),וסוף סוף סיימתי לקרוא את חרב האופל
:קר לי!
..ומחר בדיקת דם ואני לא רוצה,כי תמיד כאאני עושה בדיקת דם זה נהיה כחול ואני נראית כמו ילדה מוכה.ולא בא לי ללכת לביצפר מחר:(

../images/Emo187.gif

הגשם, וזה שלא היה היום בי"ס
מחר בי"ס ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~; אבוי, אתמול כתבתי שהיה לי המבחן האחרון למחצית, אבל שכחתי שיש לי עוד מבחן באנגלית ב15. (בלעכס, גם עבודות מרובות וגם שני מבחנים במקום אחד ><)

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- יום שבת היום! כל היום הייתי בבית והתפדלעתי. הכי כיף. ואם אני לא טועה- עבר שבוע בדיוק מההודעה הראשונה שלי פה בפורום. אני עדיין לא ממש עשיתי הרבה- אבל יש לי עוד הרבה זמן לנסות
- מחר ביה"ס! ויש לי טונה חומר ללמוד לכימיה שבקושי התחלתי ואני לא מבינה בכלל. אל תאמינו למה שמספרים לכם- אוניברסיטה פתוחה זה די חרא. במיוחד כימיה. אפילו לא מרשים לנו לפוצץ כלום!

Liquid Dreams

New member
נמ.

אממ.. כלום.
אממ.. אני חולה ומחר אני אמורה לשיר ואני לא יכולה לשיר><

למעלה