דגמי XIAOMI שיקבלו את ממשק MIUI 14.

רוב הזמן נח

Well-known member
קניתי שניים, פתחתי בוטלואדר, התקנתי את CrDroid עם אנדרואיד 13, מקליט שיחות וחוסם פרסומות. נסו ותיוושעו :)
תביא טלפון של מקום שאפשר להביא את הסלולרי שיעשו לו unlock bootloader. אני מוכן לשלם גם 200 שקל לדבר הזה.
האנשים בחנויות הסלולרי בישראל לא יודעים מה זה בכלל.

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, המחשב שיש לך, הוא עם מעבד מסוג Intel או AMD? ה-MiUnlock עובד עם Intel בלבד.

סתם חיפשתי בגוגל: במעבדה הזאת מטפלים בפתיחת בוטלואדר
יש לי Intel. אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שהמכשיר מזוהה כשהוא מחובר למחשב וכשמשתמשים בתוכנה לפתיחה שלו היא גם מזהה אותו. הניתוק הוא רק בשלב שהוא עובר לפסט בוט בחלק האחרון של התהליך. מה הבעיה עם הפסט בוט שמונעת זיהוי של המכשיר? זאת לא בעיה מוכרת שכבר מצאו לה פתרון?

הניתוק הוא רק בשלב שהוא עובר לפסט בוט בחלק האחרון של התהליך. מה הבעיה עם הפסט בוט שמונעת זיהוי של המכשיר? זאת לא בעיה מוכרת שכבר מצאו לה פתרון?
מספר שאלות:

1. האם ביצעת את כל השלבים המתוארים כאן, כולל הסעיפים האלה?
Screenshot_2023-08-02_08-13-02.png

2. אחרי שביצעת את השלבים הנ"ל, תוריד את Minimal ADB and Fastboot למחשב, תפתח את קובץ ה-zip שירד, תחלץ את הקבצים לתיקייה נפרדת. יהיו בה תוכנות כגון adb.exe ו-fastboot.exe

3. תחבר את הסמארטפון במצב רגיל למחשב.

4. תפעיל את CMD, תגיע דרכו את התיקייה שאל תוכה חילצת את הקבצים.

5. תכתוב בתוך ה-CMD
adb devices

האם על המסך של המכשיר שלך הופיעה הודעה כגון זאת?
Untitled.png

אם היא לא הופיעה, סימן שלא ביצעת את השלבים המתוארים בצילום המסך הראשון (usb debugging וכו').

אם ההודעה כן הופיע, תסמן V ב-Always allow. ב-CMD אמורה לצוץ שורה כגון

Screenshot_2023-08-02_08-38-10.png

6. עכשיו, מבלי לנתק את הכבל, תעביר את הסמארטפון למצב של fastboot. בתוך CMD תכתוב
fastboot devices

האם קיבלת הודעה הדומה לזו שבסעיף הקודם?

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
בעיקרון, התהליך מתחלק ל-3 שלבים:
1. פתיחת הבוטלואדר
2. הפלשת ריקברי
3. התקנת רום מקוסטם

שני הסעיפים האחרונים שונים ממכשיר למכשיר (הריקברי והרום שונים). יש פורומים ב-XDA, עם הוראות מפורטות. למשל, אם יש לך Redmi Note 7, מגגלים "Xiaomi Redmi Note 7 ROMs, Kernels, Recoveries", מוצאים שרשור כגון זה וזה וקוראים את ההוראות.

מידע נוסף נמצא באתרים של רומים נפוצים (PE, Evolution ועוד)

תיאורטית, ייתכנו סיכונים כאלה ואחרים: אפשר לטעות, לפרמט את המחיצה הלא נכונה/להתקין ריקברי שלא מתאים לדגם וכו', אבל שוב, אם קוראים את ההוראות ועוקבים אחריהם, הסיכוי לנזק בלתי הפיך למכשיר הוא קטן.

מספר שאלות:

1. האם ביצעת את כל השלבים המתוארים כאן, כולל הסעיפים האלה?
צפה בקובץ המצורף 84964

2. אחרי שביצעת את השלבים הנ"ל, תוריד את Minimal ADB and Fastboot למחשב, תפתח את קובץ ה-zip שירד, תחלץ את הקבצים לתיקייה נפרדת. יהיו בה תוכנות כגון adb.exe ו-fastboot.exe

3. תחבר את הסמארטפון במצב רגיל למחשב.

4. תפעיל את CMD, תגיע דרכו את התיקייה שאל תוכה חילצת את הקבצים.

5. תכתוב בתוך ה-CMD
adb devices

האם על המסך של המכשיר שלך הופיעה הודעה כגון זאת?
צפה בקובץ המצורף 84965

אם היא לא הופיעה, סימן שלא ביצעת את השלבים המתוארים בצילום המסך הראשון (usb debugging וכו').

אם ההודעה כן הופיע, תסמן V ב-Always allow. ב-CMD אמורה לצוץ שורה כגון

צפה בקובץ המצורף 84967

6. עכשיו, מבלי לנתק את הכבל, תעביר את הסמארטפון למצב של fastboot. בתוך CMD תכתוב
fastboot devices

האם קיבלת הודעה הדומה לזו שבסעיף הקודם?
בפקודה הראשונה היה לי את החלון ואישרתי. בפקודה השניה לא קרה כלום.

רוב הזמן נח

Well-known member
כלומר, צלילי כזה של ניתוק של התקן USB, עם הודעה בתחתית המסך?
צרפתי צילום מסך

צרפתי צילום מסך
הייתי ממליץ ללכת בדרך האלימינציה:

1. לקחת מכשיר שיאומי אחר, לחבר למחשב ולבדוק אם הוא מזוהה ב-fastboot. אם כן, אכן קיימת בעיה מסתורית כלשהו עם המכשיר הספציפי הזה שלך.
2. אם המכשיר השני אף הוא מוצג כמנותק, להחליף כבלים/שקעי USB/מחשב/גרסה של MiUnlock

רוב הזמן נח

Well-known member

1. לקחת מכשיר שיאומי אחר, לחבר למחשב ולבדוק אם הוא מזוהה ב-fastboot. אם כן, אכן קיימת בעיה מסתורית כלשהו עם המכשיר הספציפי הזה שלך.
2. אם המכשיר השני אף הוא מוצג כמנותק, להחליף כבלים/שקעי USB/מחשב/גרסה של MiUnlock
ניסיתי להחליף שקעים וכבל. זה לא עוזר. ואין לי כרגע מכשיר שיאומי אחר לבדוק.

רוב הזמן נח

Well-known member

בעיה מסתורית שהדפוקים בשיאומי שמו לדגם 11S.

אם הייתי יודע, הייתי מעדיף לשלם עוד 1000 שקל ולקנות מכשיר של חברה אחרת.

SHERME

Well-known member
אגב, המחשב שיש לך, הוא עם מעבד מסוג Intel או AMD? ה-MiUnlock עובד עם Intel בלבד.

סתם חיפשתי בגוגל: במעבדה הזאת מטפלים בפתיחת בוטלואדר
הנה עוד חנות שמתעסקת עם טלפונים של שיאומי
יש להם סניפים בכמה ערים בישראל שמשם הם שולחים את הטלפון למעבדה המרכזית בגדרה הלוך ושוב

למעלה