דה זראסאי גרופ אג"ח ג' - מלכודת או הזדמנות? - עדכון - הדירקטוריון מאשר אי תשלום ריבית כדרך מו"מ
השקעות בכל סוגי ניירות הערך בדגש על VIX ומניות ואגח בישראל ובחו"ל
מה גורם לך לחשוב שתשלומי קרן+ריבית לאגח ג במאי לא ישולמו?כצפוי, עכשיו מתחילות האסיפות.
יום שני, 17:00, דיון לגבי היכולת של אגח ג' להצליח לחלץ לפחות את התשלום בחודש מאי. יתכן שמחזיקי ה' יתנגדו לכך.
דה זראסאי גרופ- זימון אסיפת אג"ח ג ל-24.3.25-דיון בק"ע הדיווח החברה מיום 18.3.25, דיון ודיווח מאת הנאמן בק"ע הריבית שבמחלוקת | מאיה - אתר הבורסה
תכין את עצמך לצרות והתירוצים שיספרו היום. בכ"ז יש לנו קצת נסיון, וכאשר מתגלה ג'וק במטבח בד"כ מגיעה אחריו עוד סידרה של ג'וקים.מה גורם לך לחשוב שתשלומי קרן+ריבית לאגח ג במאי לא ישולמו?
אני מתרשם שישולמו וגם פרעון ה באוגוסט יתבצע.
ראה דוח תזרים ברבעון 3.
אמרנו או לא אמרנו שיגיעו עוד ג'וקים אחרי הראשון?תכין את עצמך לצרות והתירוצים שיספרו היום. בכ"ז יש לנו קצת נסיון, וכאשר מתגלה ג'וק במטבח בד"כ מגיעה אחריו עוד סידרה של ג'וקים.
איזה שישיה ואיזה נעליים? האגח הולך לרדת ל 40אמרנו או לא אמרנו שיגיעו עוד ג'וקים אחרי הראשון?
אז הנה, אגח ג' חוטף היצע גדול בירידה של שישיה![]()
קיבלת 39 אפילואיזה שישיה ואיזה נעליים? האגח הולך לרדת ל 40![]()
הרושם שלי דווקא היה חיובי - יחסית לאגח של 40 אגורות כן?קיבלת 39 אפילו
אני חייב להגיד גם שיצאתי מזועזע מהאסיפה היום, החברה הזאת בונה על ניסים.
לדעתי גם יש עילות לפרעון מיידי ב2 הסדרות
גם גולדמן הבטיח שיבוא שותף.הרושם שלי דווקא היה חיובי - יחסית לאגח של 40 אגורות כן?
לדבריהם יש מו"מ עם הכנסת קונה לנכסים ועם פנטזיות אולי אפילו יגיעו לפארי. אולי. נניח שבכ"ז ימכרו במכירת חיסול ועדיין מ 40 אגורות יש סיכוי להרוויח.
מה שכן זה לא אגח של -A בשעה שאגחי דסק"ש משעממים מקבלים BBB. לכן בהנחה שכל הקרנות הסולידיות תאלצנה לשפוך סחורה נראה לי שיש לנו כאן קנדידט זבל מעניין לשנת 2025.
השער ירד עכשיו אפילו מתחת לשיא פניקת הקורונה במרץ 2020. זה מריח מעניין, אך מודה שעדיין לא מכיר אותם מספיק טוב.
לפי פאנדר יכול להיות שהמצב פחות נורא משסברתי ולא כל הקרנות תהיינה מחויבות להעיף את הזבל הזה בעוד כמה ימים.הקרנות שתאלצנה להעיף סחורה בכל מחיר אחרי הורדת הדירוג לזבל:
אלה קרנות הנאמנות הישראליות שהסתבכו בהשקעה בחברה האמריקאית הצוללת | כלכליסט
מתי בדיוק צפוי ההיצע?בעוד כמה ימים
הווליום הגבוה בימים האחרונים נבע לדעתי גם מקרנות שכבר התכוננו להורדת הדירוג המתבקשת.מתי בדיוק צפוי ההיצע?
האם רק אחרי הורדת הדירוג או לפני?
יש פה קאצ' - מה יגיע קודם הודעה על הורדת דירוג או הודעת החברה ששילמה הכל למלווה הבכיר (במסגרת 10 הימים שמותר להם).
התאוריה שלך לא עומדת במבחן.הווליום הגבוה בימים האחרונים נבע לדעתי גם מקרנות שכבר התכוננו להורדת הדירוג המתבקשת.
מדובר בסידרה של מיליארד שקל, כך שיש הרבה סחורה שצריך להפטר ממנה (אם כי כרגע כל הסידרה מתומחרת ב 400 מלשח).
לכן כנראה כל מי מאיתנו שיסכים להכניס לתיק את אגח הזבל הזה בקידומת 3X יצליח לקבל את מבוקשו.
התהייה שלי אם נגיע גם לקידומת 2X ואולי אפילו 1X .
הרהר שוב.התאוריה שלך לא עומדת במבחן.
גם היום לאחר שפורסמה הורדת הדירוג ל BB שזה דרוג של השקעה ספקולטיבית אין מכירות משמעותיות באגח ג.
המחזור כרגע דליל ונזכיר מדובר בסידרה גדולה של 902M ע.נ.
הסחירות היום באגח כבר עברה את ה 2.3 מלשח. גם ככלל זה די גבוה לאגח קונצרני ובוודאי לאגח זבל.הרהר שוב.
כבר עכשיו, בתחילת היום, ישנו מחזור של מיליון וחצי ש"ח בנייר, כשבימים האחרונים זה הגיע אף ל 9 מלשח.
סכום זה הוא מתוך היקף סידרה נוכחי של כ 400 מלשח, כלומר אנחנו מדברים על קצב תחלופה של אחוז שניים מהסידרה מדי יום.
לדעתי זה קצב גבוה, שניתן להסבירו בדיוק כתוצאה מהחלפת זהות השחקנים - שחקנים סולידיים יוצאים ומחליפים אותם שחקני זבל כמונו.
בע.נ, נכון לשעת הכתיבה, נפח מסחר של 6M מתוך סידרה של 900M.הסחירות היום באגח כבר עברה את ה 2.3 מלשח. גם ככלל זה די גבוה לאגח קונצרני ובוודאי לאגח זבל.
להערכתי זה ימשך עוד תקופה, עד שהקרנות הסולידיות תסיימנה להפטר מהאחזקה.
זה עוד ייקח זמן ולכן כל חובבי הזבל בישראל נקראים לתת כתף ולסייע לעלמה הסולידית במצוקה להפטר מהזבל הזה מהפורטפוליו
מה לעשות? רק אתה ואני זה לא מספיק כדי לקלוט טנדרים על טנדרים של סחורהיש הרבה סחורה לשפוך.
אתה מבין שבן שושן מקלל מתחת לשפם את הנייר הזה שדפק לו את החודשית אם לא השנתית של הקרן, כן?בע.נ, נכון לשעת הכתיבה, נפח מסחר של 6M מתוך סידרה של 900M.
זה פחות מ 1% ביום בו הורד הדרוג לספקולטיבי.
היינו מצפים (לפחות אני) שנספור היום נפח של כמה אחוזים בריאים.
למה אין מכירות בהיקפים משמעותיים?
כנראה שהמוסדים מבינים שלאגח סיכויי תקומה טובים, כפי שצוטט אתמול בן שושן בכלכליסט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.