דה יוזד החזירו לי הודעה במייספייסססס!

AvLaViGnE

New member
נועם הכירי זה הפורום

כולם קנאים כי אני ראיתי ופגשתי אותם לייב והם אפילו הזמינו אותי לבק סטייג ועוד דיי הרבה דברים מגניבים אז במקום לפרגן הם מעדיפים להכחיש ולנסות לא להאמין בכוח :) והם יודעים מה קורה כשאני מתעצבן... אני מתחיל להעלות תמונות שלי עם דה יוזד ואז הם בכלל מתחרפנים... וכן יש לי תאי מייל של ג'פה :) הוא בן אדם גם לו יש מייל שהוא חולק עם אנשים אחרים... לא צריך להיות איזה סופרמן כדי לקבל תמייל שלו...סך הכל להתחבר איתו קצת עכשיו אם מישהו פה עוד פעם מתחיל לדבר שטויות אני נשבע שאני מעלה לפה את כל התמונות שיש לי איתם שוב :) ואז לא יהיה לנועם ספק מי משקר ומי לא :)

AvLaViGnE

New member
כמו שאמרתי חח :)

כולם פה קנאים אז הם מתחילים לפלוט שטויות. ודברים לא חכמים שבעצם תואמים את המוח הקטן שיש לאנשים האלו :) אתם פשוט קנאים שלא יודעים לפרגן אני יודע שזה קשה לראות מישהו ישראלי בפורום הזה כל כך קרוב אליהם:) תתמודדו :)

מוח קטן?

אין לי בעיה עם זה שפגשת אותם, באמת, אבל למה להציק עם זה? במה זה תורם לך? היה לך כיף? יופי. לנו היה יותר כיף אם היית מפסיק להתלהב מזה ><

just orka

New member
יווווו שיגעת אותי !../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

לא טוב לך? לך מפה. שאלום! אנחנו לא נתגעגע זה בטוח.

הזויה13

New member
אף אחד לא מכריח אותך להגיב כאן,../images/Emo103.gif

אבל באמת שאין לי שום בעייה עם זה שפגשת אותך, להפך, מקווה שהיה לך כיף ושאתה שומר על קשר איתם.

די!!!!1111111111111111111../images/Emo205.gif

כן שושו, כולם מקנאים בך, אתה מלך ובבית, הקמתי מסגד קטן עם תמונות שלך ושל ברט וג'פה רק בשביל לסגוד לך.

AvLaViGnE

New member
חחח כמו שאמרתי חח

תמונה אחת והם מתחילים להתחרפן מעצבים.. אם אני מוסיף עוד כמה תמונות השרשור הזה הופך לשירשור נאצה שנגרמה מקנאות...אז אל תנסו אותי

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif תקשיב, חמודי.

אנחנו לא מגיבים לך בגלל התמונות המהממות שלך עם אהובי ליבך, לא!! אנחנו מגיבים כי הצורה שבה אתה מדבר ופונה ומתייחס לכולם היא גועלית. דווקא ממך, האדם ה"בוגר" ביותר בפורום היינו מצפים ליותר. תודה רבה ואמן תמות

Rose131

New member
../images/Emo18.gif. די.

אני לא רוצה יותר לראות שום תגובות פוגעניות משני הצדדים. הבא שמקלל מקבל מסר אזהרה. הפורום לא נועד לאיחולי מוות, תודה. אם יש לכם מה להגיד, תגידו את זה בצורה יפה. זה פועל לגבי כל גולש.

למעלה