דה יוזד החזירו לי הודעה במייספייסססס!

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif ג'פההההה ../images/Emo99.gif

אהמ... כן
תגיד....... הוא כזה סקסי גם במציאות???

AvLaViGnE

New member
הממ במציאות הוא...

הסלבס הכי נחמד שהכרתי אולי פרט לסולן של פאפא רוץ הוא היה איתי ממש נחמד והבטיח לי שהוא ידאג לי לכרטיסים ובלה בלה בלה פגשתי אותו בטעות באמצע הרחוב ולמרות שבהתחלה התחרפנתי מהתרגשות הוא היה הכי נחמד ועזר לי להירגע וזה (כי איבדתי תאנגלית שלי לכמה דקות מרוב התרגשות)

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אהאהאהאהאהאהאהאה

הוא כאזה סקסי *_* גמני רוצה ;;;;;;;;

furfur23

New member
../images/Emo108.gifרוצה כיף?שקל?בוטן?בגדים לחג?../images/Emo69.gif

מה?מההה??

fuck the fakers

New member
אז ככה אני לא בפורום

אבל אותי את האמת אתה לא כזה מעצבן קח את הזמן ותמשיך להתלהב מזה שראית אותם .......... תהנה אבל פדיחות לישראל יש לך כתב באנגלית ממש זוועה (ואני לא אומרת בציניות) שלא יחשבו שכל הישראלים חושבים ככה ולכל שאר האנשים בפורום הוא העלה את התמונות מיליון פעמים ואף אחד לא שם לב לזה????!!

הו יקירי, אתה כלכך מקנא.../images/Emo101.gif

כי היא התכתבה איתם במייספייס, ואתה.. וול, אתה סתם הזדיינת איתם. אעה. לוזר D:

AvLaViGnE

New member
חחחח אני לא מקנא חמודה

אני השגתי את כל מה שרציתי איתם :) וחוץ מזה אם כבר היא התכתבה עם דן שבכלל לא התייחסתי אליו. הוא סתם זמני בשבילי אני רוצה את ברנדון חזרה !!!! ואם אני רוצה להתכתב איתם אני יכול להתתכתב עם ג'פה כל יום.. אבל אז הוא ירגיש שאני מתעלק עליו כי אני לא באמת חבר שלו. אני מתכתב איתו רק על דברים עיניניים בלבד אני לא ישלח לו הודעות מפגרות כמו שהאנשים פה היו שולחים כגון.. יו ג'פה אתם כל כך מגניבים חי חי.... כי אז הוא יחשוב שאני עוד מעריץ אידיוט... בשביל להתחבר אליהם אתה צריך להיות חבר שלהם לא מעריץ.. ואני אומר כאלה דברים מנסיון. ברגע שאתה מראה שאתה מעריץ אתה בחיים לא תוכל להתחבר איתם ברמה האישית. הא ועוד משהו... אתה צריך להיות מעל גיל 21 ... :)

Super Pumpkin

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

לא כול כך הבנתי מה אתה רוצה? כיאלו מה אתה חושב שאתה לא מעריץ? נוו שיהיה..

AvLaViGnE

New member
אין ספק שאני מעריץ...

אבל כשאתה נמצא ליד "סלבס" כאלו אתה מנסה להדחיק את זה כדי שבמקום שיחשבו שאתה סתם אידיוט שמבקש חתימה ותמונה אז אתה נותן להם להם תהרגשה שאתה לא כזה מתלהב מהם ויותר מעריך אותם כזה לא להתנהג כמו שאתם הייתם מתנהגים בקיצר נתתי להם תהרגשה שאני קול גי כזה. לא ירדתי על הבירכיים סתם אמרתי היי... יש לכם אחלה מוזיקה ובלה בלה באתי מישראל ממש אוהבים אותכם פה.. ואיך אתם משיגים לי כרטיס חינם כדי שאני לא אצתרך לשלם 50 יורו :) וכמובן בק סטייג' אפטר פארטי מוצרים חינם וכהנה וכהנה.. ועובדה שהשגתי :) בוז לכל הקנאים זה בשבילכם :) תמשיכו לאכול את עצמכם ולהוציא תיסכול בנסיונות העלבה זה רק מדרבן אותי ועושה אותי שמח יותר ונותן לי סיבה לפרסם עוד תמונות חח :) תמונה הבאה זה אני ברט וקווין ראו הוזהרתם :) חי חי חי חי

חחחח XDDD

וואוו תהיה לי בריא אתה ממש מצחיק אותי חחחחח אני אף פעם לא מצליחה להבין מה את רוצה חחחח....

AvLaViGnE

New member
של ברט

הוא חתם לי :) יש לי אפילו תמונה של זה נראה לי באמצע הרחוב חתם לי כמו מלך:)

הזויה13

New member
XDDDDDDDDDD../images/Emo103.gif

ולתגובה שהוא כתב לך, דבר ראשון- אתה צודק. דבר שני- כולנו יודעים את זה. דבר שלישי- אנחנו באמת מצטערים שאנחנו מתחת לגיל 21, נולדנו באיחור.

למעלה