דוגמא אישית:

mynameisktt

New member
דוגמא אישית:

היי, אני KTT בן 38, אני מנוסה אבל משתתף קבוע בפורום ושמח לחלוק את הידע\זווית האישית שלי.

לפני שבועיים נפרדתי מאהבה הכי גדולה שהייתה לי בחיים.

אני כבר הרבה זמן מרגיש שאני חייב לכתוב את זה, אני קורא הרבה פעמים שאנשים נמוכים\ות (לדעתם) או שמנים\ות (לדעתם) פוחדים לעשות את הצעד בגלל מבנה הגוף שלהם, אני בעצמי לא "אלן דלון", הגובה שלי ממוצע, משקל הגוף שלי מעל הממוצע וזה מעולם, אבל מעולם, לא מנע ממני להכיר נשים, הייתה לי אפילו חברה דוגמנית יפיפיה שגבוה ממני בעשרה סנטימטרים (אני 175), זה הכל מתחיל ונגמר בלהאמין בעצמך, אף נסיך\נסיכה לא ידפקו לכם על הדלת אתם חייבים לדפוק בעצמכם על הרבה דלתות ובסוף הנסיך\נסיכה שלכם תפתח לכם את הדלת, גם אם זה דורש לדפוק על מיליון דלתות, אם מישהי\מישהו דוחה אתכם אז תגידו תודה, היא פשוט לא הגורל שלכם,לא קרה כלום.

אני כל הזמן רואה אנשים כותבים, בעוד חודש,בקיץ,לא השנה, אחרי הדיאטה, בבקשה ממכם, אל תבזבזו את הזמן שלכם הנסיך\נסיכה שלכם מחכה לכם והם יקבלו אתכם כמו שאתם. למצוא אותם דורש השקעה מצידכם אז תתחילו עכשיו!

המסר שלי בא באהבה ולא מתוך ביקרות כלפי אף אחד.

למרות שנפשית אני עוד לא מוכן לזה (פרידה טריה), אני בכל מקרה פותח היום כרטיס (חדש) באתר היכרויות והולך לפנות לכמה שיותר נשים, זה מה שתמיד עשיתי בשנים האחרונות וזה תמיד הצליח!!!, אני בטוח שחלק מהנשים לא יענו וחלק מהן ידחו אותי אבל אני לא שוכח שהנסיכה שלי ממתינה לי באחת הדלתות.

*מי שמעוניינת להכיר אותי מוזמנת ליצור קשר כמובן.

בהצלחה לכולם!

iba90

New member
אתה צודק...

זה גם מה שאני מאמין בו ובתקווה לגרום לעוד אנשים להאמין בעצמם וביכולות שלהם. אני בטוח שיש פה אנשים שיש להם המון מה להציע בהרבה תחומים והחוסר אמונה בעצמם עוצר בעדם להתקדם.

am i am

New member
האם היית מוכן לתת צ'אנס לבחורה ממש ממש

שמנה / מכוערת, ורק בגלל שיש לה אופי אטרקטיבי?

mynameisktt

New member
תגובה:

לתת צ'אנס נשמע כאילו אני עושה טובה למישהי.

צריך להפריד בין מכוערת לשמנה, אין קשר בין הדברים.

הייתה לי חברה שאתה היית מגדיר כשמנה, היא הייתה אחת מהמערכות יחסים הכי ארוכות שהיו לי.

am i am

New member
אוקי, ואם לאחר ששלחת מספר הודעות באתר

הכרויות וקיבלת מספר תשובות, ויש לך את הבחירה בין דוגמנית יפיפייה לבין בחורה מכוערת ולא יפה, שתיהן מעוניינות לצאת איתך. במי תבחר?

mynameisktt

New member
תשובה:

את הדוגמנית.
חייבת להיות משיכה, זה תנאי בסיסי, אם אין משיכה אז זה לא ילך, אבל אחרי שכבר יצאת לדייט גם האופי זה פקטור חשוב שמוסיף או גורע מהמשיכה.
אבל אתה מנסה ללכת על הקיצוניות – דוגמנית לעומת מכוערת בלי שיניים.

am i am

New member
כלומר, אם החיצוניות שלה לא מושכת אותך

אז לא תיתן צ'אנס?

אם אין משיכה מינימאלית

כלומר אין בסיס לבנות ממנו משיכה חזקה יותר (בזכות אופי למשל), לדעתי זה בזבוז זמן לשני הצדדים.

LILI1234567

New member
מחזקת

אני בחורה מלאה++(אפילו שמנמנה) ומגיל 16 תמיד הייתי בקשרים רומנטיים, רוב החברות שלי שוקלת הרבההה פחות ממני ונראות מעולה אבל בד"כ פונים הרבה יותר אלי.. חפרתי על הנושא הזה פה אבל באמת עניין של גישה!

sanaya7

New member
אתה לא חושב שזה קצת לא הוגן כלפי אותן נשים?

בעצמך כתבת שאתה לא מוכן לזה נפשית.

mynameisktt

New member
תשובה:

חלק מכל התהליך זה להכריח את עצמי לצאת עם נשים, אני לא אשב בבית ואבכה, את זה כבר עשיתי שבועיים, אני גם לא צריך להסתיר שבדיוק יצאתי מקשר,הכל פתוח וגלוי, ומין הסתם צריך כמה וכמה דייטים עד שמוצאים מישהי שגם יש משיכה הדדית וגם רוצים להתקדם, ככה שזה לוקח זמן. ובזמן הזה מתגברים על הפרידה. הגיוני לא?

sanaya7

New member
אם הכול פתוח וגלוי

ולא תסתיר את זה כמו שאמרת, אז בסדר

dori78

New member
תרשה לי רגע להידחף

לדעתי, תקופת האבל וההתגברות על הפרידה זה לא משהו שצריך לעשות במקביל לחיפוש בת הזוג הבאה.

אני אשתמש באנלוגיה של מילון עם תמונות:
אם תחת הערך "זוגיות ואהבה" היתה עד עכשיו תמונה של האקסית, אי אפשר להדביק מעליה תמונה של מישהי חדשה.
גם את לוחות המודעות העירוניים מקלפים אחת לכמה זמן, אחרת זה נהיה נורא כבד...
קודם תקלף את התמונה של האקסית, תסיר את שאריות הדבק, רק אח"כ תצא למצוא לך תמונה חדשה...

ובכל מקרה שיהיה

sanaya7

New member
לגביך אני חושבת כמו דורי

קודם דאגתי לנשים אחרות
(אחוות נשים בכל זאת) לא היתי רוצה שמישהי תפתח ציפיות ותפגע ממך
אבל לגביך, נראה לי גם זה טעות לחפש עכשיו,אתה מנסה להתגבר על כאבי פרידה אבל זה לא ממש פתרון לחפש מהר אהבה חדשה, תן לעצמך זמן

dori78

New member
ואני דווקא התכוונתי לחזק את הנקודה שלך

אם להמשיך עם ענייני התמונות:
התמונה החדשה יכולה ליפול בגלל שאריות דבק שהיו שם קודם, כשאין לזה שום קשר לאיכות הדבק שהיא הביאה מהבית.

ואם נחזור למציאות:
לא מתגברים על אהבה שנגמרה בעזרת מישהי חדשה.
אם אתה עדיין מתאבל על קשר שנגמר, לא בטוח שאתה פנוי רגשית למישהי חדשה.
זה אומר שאתה עלול לפספס מישהי ממש חמודה שלא תראה כי אין לך את המשקפיים המתאימים.
או לחליפין להתחיל משהו, להגיע למסקנה שאתה עוד לא מוכן ואז לנפנף את הבחורה בלי שהיא תבין למה.
לא חראם? עליך ועליה גם יחד.

sanaya7

New member
דורי

מסכימה עם כול מילה, פשוט לא מסוגלת להתנסח כמוך

mynameisktt

New member
sanaya7&dori78

מההכרות שלי עם עצמי זה מה שאני צריך לעשות, אני לא מתכוון לפגוע באף אחת על הדרך, חוץ מזה אין באמת מתכון לאיך צריך לנהוג אחרי פרידה, צריך לעשות מה שמרגיש נכון.

sanaya7

New member
לא באנו לחנך אותך

ברור שבסוף תעשה מה שטוב לך.(או משאתה חושב שטוב לך)

למעלה