דוגמא אישית:

Reyn

New member
מצד שני, אם נמנעים מקשרים עד סוף ההתגברות,

גם עלולים לפספס הזדמנות למשהו טוב שנקרתה בדרכנו בתזמון לא-משלם.
אין לי עמדה לכאן או לכאן, סתם מציג נקודה נגדית לדיון.

dori78

New member
נקודה מעניינת

אני אסייג:
לא אמרתי להמנע מקשרים לגמרי.
אבל גם לא "להסתער" קדימה רק לשם ההסתערות.
כמו בכל דבר - רצוי להפעיל שיקול דעת.

Reyn

New member
תודה על ההסבר..

אז עכשיו אתה מבין למה המונח לא מתאים כאן.

sanaya7

New member
למה אתה נדחף לפוסט של mynameisktt

צא בחוץ!

helix2

New member
ivgy1980 מזכיר לי אדם שהכרתי פעם בלימודים

גם הוא, כמו איבגי, היה בעל ביטחון עצמי גבוה מאוד. אמנם הוא לא היה בחור יפה (שחיף, שפה דלה), מעין קותי כזה, אבל אם היה רואה בחורה, לא היתה לו שום בעיה פשוט ללכת אליה ולהגיד לה בפרצוף "אפשר את הטלפון שלך?" או "את נראית לי חמודה. אפשר את הטלפון שלך?" או דברים בסגנון. וברוב המקרים הוא קיבל את מבוקשו. אין לי מושג אם הוא אכן התקשר או עשה משהו, למרות שאהב להתרברב באוזניי שהוא שכב עם כולן (לא שהאמנתי לו). אני לעומת זאת, מעולם לא הרגשתי בנוח פשוט ללכת למישהי ולנסות את זה. תמיד הרגיש לי לא מכובד, זול, ומאוד מוריד מערכה של הבחורה.
הנה עוד סיבה למה אני עדיין בתול.

sanaya7

New member
רוב הבחורות שמכבדות את עצמם

לא כ"כ קופצות על בחורים מסוג שציינת, אז אל תקנא בו

זה... לא כל כך נכון

אולי שום דבר לא מתפתח.. אבל גם בנות ש"מכבדות את עצמן" (מה זה אומר בכלל? סגפניות שלא מחפשות הנאה בחיים אלא רק עבודה ורצינות?) עוברות תקופות - בחלק הן זורמות יותר ובחלק פחות. כשאתה בצד השני אתה כמובן לא יכול לדעת מה הקפריזות, אבל אני בהחלט מכיר מקרים של אנשים שנפלו על מישהי איכותית בדיוק בזמן שבו היא לבד ומוכנה לזרום סתם בשביל הקטע, למרות שהיה ברור שאין לדבר הזה עתיד.

אולי הוא לא יצליח לקיים איתן מערכת יחסים רצינית והן ינפנפו אותו, אבל הוא מתקדם עד שהוא יפגוש מישהי שמתאימה לו, בזמן שמי שלא מנסה יכול לחלוף על פני MISSESS RIGHT ולא לדעת אפילו מה הוא פיספס...

Ca1n

New member
שמע חבר, עודדת אותי

אם כבר עובד לך באתרי הכרויות , איזה טיפים יש לך כדי שהפרופיל יהיה יותר אטרקטיבי?
כי נאמר לי שבגלל שיש לי תמונה אחת רק בפרופיל הרבה ידחו אותי בגלל זה (לא יודע מה הקשר).

sanaya7

New member
לא ידחו אותך בגלל שיש לך רק תמונה אחד

מה שיותר חשוב שתכתב על עצמך משהו מעורר עניין, שיגרום לרצות להכיר אותך מקרוב.

אני אף פעם לא הייתי באתר היכרויות, אבל..

אני זוכר שהיה לי כלל בימי הICQ העליזים (כן, כשהמטרה היה "לגעת בציצים" של מישהי בת גילי, כלומר בת 14-15) - עד שאתה לא רואה 3 תמונות שנלקחו בשלושה אירועים שונים, אי אפשר להאמין שמה שיש שם מייצג את המציאות.

ואצלי עוד היו את הגורמים הבאים:
*לאנשים לא היו כל כך הרבה תמונות כמו היום (לפחות לא דיגיטליות), אז לא היה מבחר גדול לבחור ממנו.
*פוטושופ היה אז בגרסה 4 או משהו
ורק מומחים השתמשו בו.
*מי שדיברתי איתן (גם אחרי זה, נניח בגיל 17-18) לא חיפשו להסתיר את הגיל שלהן, להפך - הן רצו להיראות אם כבר יותר בוגרות, אז לא היה את החשש שהיא שולחת לי תמונה מפני 5-8 שנים (מהבת מצווה?) שלא רלוונטית לאיך שהיא נראית היום.

כל הסיכונים האלה כן קיימים אצלך בתמונה, מה שמגביר את החשש מהצד השני שיצאה לך תמונה אחת טובה ואתה עף עליה.. כמה תמונות (וכמה = 3...) עוזרות להבין איך הבנאדם נראה ולא רק ברגע אחד מסויים, אז אולי זה הגורם, למרות ששוב לא הייתי באתרי היכרויות אז קשה לי להגיד לפי מה מחליטים, ועוד יותר לפי מה בנות מחליטות...

sanaya7

New member
אז לי יש נסיון

באתרי הכרויות ואני בחורה

אז לי ממש לא אכפת אם יש לבן אדם תמונה אחד או שלוש, אולי זה יעזור להחליט אם יש 3, אבל בדרך כלל זה דווקא לא לטובה. היו מקרים שפרופיל שמשך אותי מהסתכלות בתמונה, אח"כ דחיתי אותו
אחרי שהסתכלתי על עוד תמונות. אז זה לא מה שקובע.

כאמור אני לא יודע אז כמובן שיש יותר משקל

לדברים שאת כותבת.. אני רק מעלה ספקולציות.

mynameisktt

New member
תמונה אחת וזהו.

לדעתי עדיף תמונה אחת בדיוק מהסיבה שכמה תמונות עשויות לשנות את הדעה.

למעלה