דוגמא אישית:

mynameisktt

New member
תשובה:

בו נעשה את זה מעניין, רשמתי לך כבר תשובה ואז פתאום עלה לי רעיון, אני שומר בצד את התשובה ובהמשך אני ארשום אותה.

יש מצב שאתה כותב פה טקסט כאילו פתחת כרטיס באתר הכרויות? ואז אני וכל אחד פה נביע את דעתנו על הטקסט ונשפר אותו עד שיהיה מושלם, זה טוב לך וטוב לכולנו.

הולך?

iba90

New member
קונה את הרעיון שלך

אני אפתח שרשור מיוחד בימים הקרובים עם הרעיון הזה!
נשמע אחלה

Ca1n

New member
אין לי משהו מיוחד

אני מניח שרשמתי יותר מידי דברים על לימודים בפירוט (זה נאמר אמנם בציניות) אבל יכול להיות זה גורם לי להישמע כמו uber dork.
מצד שני, לרוב אלו שאני פונה אליהן בכלל לא נכנסות לי לפרופיל ואני אף פעם לא מתחיל שיחה בדברים באנליים (כמו "היי מאמי", "היי נשמה" ושיט דומה).
אני תמיד בוחר משהו בפרופיל שלהן שאני מעלה וזה עובד לי לפעמים .
יש כאלו שעונות והשיחה נמשכת עד שאני מבקש פייסבוק ואז הן מפסיקות קשר (כאילו הן נותנות לי את הפייסבוק, אני שולח בקשת חברות ובזה זה נגמר).
אחרות מדברות ואז פשוט נעלמות (ואני לא מציק להן . הן לא עונות לי פעם אחת אז אני לא אשלח הודעה נוספת כי הבנתי את הרמז).
הרוב פשוט לא נכנסות .
ודווקא יש לי תמונת פרופיל נחמדה (לדעתי לפחות).

mynameisktt

New member
תגובה:

היי Ca1n,

קודם כל מה המטרה שלך? אתה רוצה להכיר למטרת חתונה או מטרה אחרת? כי אתה צריך להתאים את הטקסט והתמונה בהתאם.

חשוב גם לבחור את האתר הנכון. כל אתר מכיל סוגים שונים של אנשים.

אני הייתי ממליץ לך על תמונה אחת בלבד אבל שהיא תיהיה ממש טובה, אם אתה לא פוטוגני אז תחפש בגוגל צלם שיודע את העבודה, לא אלה שעושים תמונת פספורט, כאלה שמתפרנסים מצילומי אופנה, בדרך כלל צלם כזה יכול גם לשפר בפוטושופ כמה דברים (העלמת חצקון לדוגמא) ועדיין להשאר נאמן למקור וזה לא עולה הרבה. כמובן תגיד לו איזה מסר אתה רוצה להעביר בתמונה.

לגבי הטקסט, מה שחשוב זה בתור התחלה זה לא לרשום דברים קריפים (מוזרים), אם יש לך את אוסף הג'וקים הכי גדול בארץ (אני בכוונה מקצין) או שאתה חובב עטלפים ורודים פשוט תחכה לספר את זה בהמשך (בטח לא בדייט הראשון).

אתה בן 26 לפי הפרופיל, אם אתה מתכוון לצאת עם מישהי בת 21 אז רוב הסיכוי שחתונה זה לא בתוכניות שלה הקרובות, אבל מישהי בת 26 מחפשת קשר שיוביל לחתונה, מישהי בת 35 אולי תרצה כבר חתן וילדים... אתה מתחיל להבין למה אני מתכוון...צריך להתאים את הטקסט לפי מה שאתה מחפש.

בנוסף, גם בטקסט שאתה כותב אתה חייב שיבינו שיש לך מטרה ברורה, אתה בטוח בעצמך, ויודע מה אתה רוצה.

אישה רוצה לדעת לאן אתה לוקח אותה בעתיד, לכן כל מיני משפטים כמו:"רוצה לטוס איתך כמה שנים סביב העולם", "רוצה לפתוח מסעדה ביוון", "חולם לגור באוהל במדבר", "חי את הרגע" וכו' זה ממש לא מומלץ.

אתה תיתקל הרבה במבזבזי זמן, כאלו שכמו שכבר נתקלת מנסות לאסוף אין סוף גברים שינפחו להן את האגו (או את הפייסבוק), אם היא מתכתבת איתך אז מצויין אתה כבר מתקדם ואם יש דממה בצד שני אז תשלח מסר משהו בסגנון "מאד אהבתי את התמונה שלך, {תרשום איזה מחמאה},רוצה להמשיך בטלפון?"

תפנה לכל מי שמוצאת חן בעיניך ותן גם צ'אנס לאלה שאתה חושב שהן רק בסדר בעיניך, אתה תופתע שאולי שם נמצאת אהבה שלך, הכי חשוב זה לפנות לכמות ענקית של נשים, ככה זה עובד.

בהצלחה.

למעלה