דוגמא לאיוולת המדע- אלרגיה

Feanor75

New member
דוגמא לאיוולת המדע- אלרגיה

חרגתי מהתזונה הרגילה שלי ואכלתי קצת מזון תעשייתי כמו שוקולד, בתוך כמה שעות הופיעו לי הסימפטומים הישנים של המון נזלת וליחה. לפני כמה שנים לפני שעברתי לתזונה בריאה סבלתי מזה המון, הייתי אוכל כמו ישראלי ממוצע- בשר, הרבה מוצרי חלב וג'אנק פוד. הרופאים איבחנו אצלי אלרגיה לאבקנים "קדחת השחת" וכן אלרגיה לקרדיט האבק. לפי ההנחיות כדי להימנע מהאלרגיה הייתי אמור לעשות סידרה שלמה של פעולות מונעות כמו סטריליות של החדר, אולי אפילו רכישה של ציוד יקר מאוד. אבל אז למזלי הבנתי שהכל שקר גדול, הסימפטומים האלה כולם נבעו ממה שהכנסתי לפה, בעיקר מהחלב. הפסקתי עם בשר ומוצרי חלב וראה זה פלא! ה"אלרגיה" נעלמה כמעט לחלוטין, מיד.
כן, זהו המדע שלנו, זה מה שקורה למדע מסכן שמסתמך על תצפיות במקום להבין את הדברים בבסיסם, את הגורמים. זה לא יאומן שאנשים רציניים הולכים ולומדים באוניברסיטה, לומדים 7 שנים רפואה ואפילו לא יודעים מהי מחלה! והציבור מטומטם אפילו יותר, בולע כל מה שאומרים לו מבלי לבדוק. ממשיך לצרוך רעלים ולפרנס תעשייה שלמה של מזון ותרופות. אפילו עכשיו רוב הציבור חושב שחלב טוב לסידן, הוא לא מבין שחלב רע מאוד לסידן. ויש עוד אינספור דוגמאות, קצרה היריעה כרגע.

בפורום זה טחנו עד דק את נושא קרדית האבק...

אתה מוזמן לדפדף לאחור, יש אינסוף דיונים בנושא.

אגב, שמת לב: קרדית האבק ב-ת' ולא ב-ט'.

Feanor75

New member
ומה היו המסקנות?

תודה על תיקון השגיאה, אני מתנצל בפני קרדית שכבודה נרמס

שאלוהים הוא המצאה אנושית

kaner91

New member
ואיך מבררים

את ה'דברים בבסיסים'? גם ע"י ראייה 'רוחית' מסתורית?

Feanor75

New member
זה כל כך פשוט שלא צריך שום ראיה מיוחדת לזה

אנחנו מדברים רק על המישור הפיזי

דוגמאות לגאונות המדע

MRI
רנטגן
אולטרסאונד
מיקרוסקופ אלקטרונים
מטוסים
מכשיר אדים קרים
מחשב
אינטרנט
קוצב לב
רוצה עוד כמה?

אם חס וחלילה תלך לרופא עם בעיה, והוא יפנה אותך ל-MRI, תגיד לו שאתה לא מאמין במדע?
בהצלחה עם זה...

Feanor75

New member
גאונות?

לא בטוח...
כל הדוגמאות שהבאת הן בעיקר פיצוי לנזקי המדע, לא אמורות להיות הרבה מחלות. תראה אצל בעלי החיים.
אפילו בבעיות כמו שהזכרת יש לי סיכוי טוב יותר להירפא בשיטות הטבעיות. חוץ מזה כמו שאמרתי כבר, יש נזקים שהמדע יצר שנעזרים בו גם כדי לתקן אותם.

לא הזכרתי אף בעיה

הזכרתי שיטות אבחון, טיפול אחד ובעיקר כל מיני דברים שעושים לך ולכל העולם המערבי את החיים יותר טובים.
אצל בעלי חיים לא רואים הרבה מחלות כי מי שחולה מת מאוד מהר.
אתה רוצה שזה יהיה המצב בבני אדם?
אתה יודע שפעם אנשים היו מתים משריטות?
אתה יודע שפעם מרבית התינוקות לא הגיעו לבגרות?
מגפות השמידו עמים שלמים בעולם, ואתה לא מעריך את המדע שהוציא את המין האנושי מכל זה.
זה לא שכל האנשים היו יותר בריאים בעבר, אלא שהבריאים היו יותר בריאים מהיום, בגלל שכל אדם טיפה חולה היה מת די מהר.
אם אתה מאוד רוצה למות משריטה בגיל 30, לך על זה.
אל תתן לרופאים להפריע לך עם כל נזקי המדע האלה...

Feanor75

New member
ראה תגובתי לDEATHCASTER "מהי מחלה"

וכן את תגובתי למשתמש שקרא לעצמו SHEFF2K1 כינוי שמקורו לא מובן

ראיתי ונהניתי

עובדות מדעיות נהוג לגבות בראיות או לפחות במאמרים המגובים בראיות.
אשמח אם תוכל לגבות את דבריך, לפני שאתה מכריז הכרזות משונות מסוג "חיות בר לא חולות".
ראיתי גם שבשרשור ההוא כבר נתנו לך דוגמאות למחלות של חיות.
בקיצור, אתה מדבר שטויות (כמה מפתיע).
תזונה נכונה היא בהחלט דבר חשוב, אבל היא לא תרופה לשום דבר. במקרה הטוב היא יכולה למנוע בעיות הנובעות מתזונה לקויה.
אם יש לך פצע שהזדהם, שום תזונה לא תעזור לך.
אבל אני רק מבקש שתהיה כנה עם עצמך, ואם חס ושלום תיפצע או תיפגע, תאכל שיבולת שועל ותשתה מיץ נבט חיטה במקום ללכת לרופא.

Feanor75

New member
כן כן

אין לי אפילו מאיפה להתחיל לדבר איתך, כי אתה מצוי בעיוורון
אין בכלל דבר כזה תרופה, הגוף מרפה את עצמו רק צריך לתת לו את התנאים, זה הכל. אולי למרפאים רוחניים יש באמת תרופות אבל זה משהו אחר. מה שאתה מכיר כתרופה זה רק סמים מזיקים שמפסיקים סימפטומים ומשאירים את הבעיות בגוף והן רק מחמירות.
אני לא חולה כבר די הרבה זמן כמו שסיפרתי, ואם אהיה חולה אתן לגוף לרפא את עצמו בצום או מנוחה, כמו שהוא מבקש.

deathcaster

New member
שאלה

ואם כן תהיה חולה וצום ומנוחה לא יעזרו... מה תעשה אז?

הרי זה שאינך חולה זמן רב, לא אומר שתמשיך כך כל ימי חייך.

גם אני לא חולה זמן רב... למעשה (אם מתעלמים מאיזה יומיים שפעת שבה אני מטפל כמוך... במנוחה ומשתדל להימנע מתרופות) אני כבר בריא לגמרי למעלה מ30 שנה וגם לפני זה היה מדובר במחלות ילדות.
והפלא ופלא, אני לא שומר על תזונה נכונה (למרות שאני משתדל...אבל חוטא פה ושם) אני לא עושה פעילות גופנית. אשתי כועסת עליי שאני לא ישן מספיק, אבל אני טיפוס מאוד רגוע ומרגיע... וכעס זה לא דבר שתראה אצלי כמעט לעולם.

אז איך אתה מסביר את זה?

Feanor75

New member
רק אם תדרוש אני אסביר את זה

בינתיים מעדיף להימנע מכך

למעלה