דוגמניות וחלוקות ב-
אנשים

Kamelot - Ghost Opera

ובכן, אני כבנאדם שלא אוהב את קאמלוט בצורה אובססיבית כמו ענבר, אלא מחבב את הדיסק The Black Halo וגם את Epica.. ובכן, סיפרו לי לפני כמה ימים שהחדש שלהם נמצא אי שם בפקיסטן, אז ביקשתי שליחה. ובכן, דיסק ענק, ענק!!!! ואני עוד בנאדם שלא מת עליהם, אז כל מעריצי קאמלוט, היו מוכנים - הדיסק החדש שלהם פשוט נפלא, המון הנאה!

קמלוט../images/Emo99.gif

בדיוק היום נכנסתי לאתר הרשמי שלהם וראיתי שהאלבום החדש יצא. אני לא יכולה לחכות לשמוע אותו כבר:]

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רק כדי להוכיח שזה שלי, ענבר, לא גנבתי את זה מאיתי אלא הוא למד את זה ממני! אז תראי את ההודעה למעלה. בכל מקרה, היום, בערב ככה, תבואו, נמאס לי!

Super Alonit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיום בצ'אט- ענבר מתפשטת!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תעמולה, מה

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיום בצ'אט|ספוילר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מישהו עומד להירצח! מי זה יהיה? +ניתן להזמין בונוס בVOD של ענבר מתפשטת למעוניינים :) אלונה, ככה עושים את זה

Super Alonit

New member
חה, אתה חובבן.../images/Emo6.gif

איומים לרצח בפורום הזה זה עניין רגיל, חלק מהשגרה, אבל ענבר ערומה... אוהו, זה ימשוך קהל.

Super Alonit

New member
מ ש ה ו ... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמו שאיתי פעם אמר- את הפסדת בנוור

למעלה