אהבתי ענבר- אני משוכנעת שהכל מאהבה
T The Cat Woman New member 8/5/07 #36 פשששש ג'ים... יפה לך כוכבים ורודים.... תשאל את איתי איפה הוא קנה את הקשת any way אני אהיה פה הרבה יותר מאוחר... רק באיזה 11-12 נראה לי כבר תישנו. אבל אני אוהבת אתכם מאוד ו... ו... תתגעגעו אלי טוב?
פשששש ג'ים... יפה לך כוכבים ורודים.... תשאל את איתי איפה הוא קנה את הקשת any way אני אהיה פה הרבה יותר מאוחר... רק באיזה 11-12 נראה לי כבר תישנו. אבל אני אוהבת אתכם מאוד ו... ו... תתגעגעו אלי טוב?
S Super Alonit New member 8/5/07 #39 נתגעגע:] ואולי אפילו יצא לנו לשמוע ממך... יש מצב שנהיה ב-11 ככה...
B Blade Of Fire New member 8/5/07 #41 בשביל מה קשת? גם ככה עוד מעט הם מתגייסים ומאבדים את השיער |דמוניק סמייל|
T The Cat Woman New member 9/5/07 #46 ../images/Emo45.gifהם כמו שמשון- יאבדו את השרמנטיות...../images/Emo4.gif
L lacrimosa girl New member 9/5/07 #48 XD מישהו מכיר את עמר? wing chan? [אני חושבת שככה כותבים את הניק שלו] היה לו שיער ארוך וויקינגי וכ"כ יפה והצבא חתך הכל ;[
XD מישהו מכיר את עמר? wing chan? [אני חושבת שככה כותבים את הניק שלו] היה לו שיער ארוך וויקינגי וכ"כ יפה והצבא חתך הכל ;[
T The Young Amyrlin New member 9/5/07 #50 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שיער ארוך ובלונדיני... ):
L lacrimosa girl New member 9/5/07 #52 ../images/Emo16.gif XD, ראית את התמונה שיערה עצבה לו? עם קסדה של ויקינג ושאר הציוד?
T The Cat Woman New member 9/5/07 #59 יווו איך בא לי חבר עם שיער ארוך ../images/Emo99.gif אהם... {-[ סתם