דודו, רון איפה אתם : זה מתחיל

• פותח הנושא dov98
  • פורסם בתאריך

dov98

New member
אל תגזים, עד רומא עוד הדרך

רחוקה, אבל היא מובילה לשם, ושכחתי להביא את פרופ´ הרסגור לעזרה!

22dudu

New member
אכזבה מהוועדה המקוונת

אני חשבתי או יותר נכון ציפיתי לכך שבישיבה יתקבלו החלטות. אני ציפיתי לכך שיגידו לבזק שהמחירים שלהם פשוט יקרים וכאשר שמעתי שאתם רוצים שיהייה אינטרנט מהיר בכל בית ממש גיחכתי. הרי איך אפשר אינטרנט מהיר בכל בית במחירים כאלה? נקודה נוספת היא לגבי השאלה של המהירות לחו"ל. פנינה שנהב ישר אמרה שהיא מעדיפה לדבר על המצב בארץ ולא בחו"ל. נאה לה לשנות את הנושא כשהיא יודעת בוודאות שיש בעיה הרי אם היא לא הייתה חושבת שיש בעיה היא הייתה מתמקחת וטוענת אחרת. בנוגע למהירות ההעלאה אכן פנינה שנהב צדקה כי אכן יש מהירות העאלה של 128 קילוביט, הרי זה 16 קילובייט. 4K יותר ממה שניתן עכשיו!!מה שהיא לא ציינה זהו מחירה של החבילה שעומד על 449 שקל וזה המחיר רק לבזק,לא כולל 40 ש"ח לאחזקת הקו טלפון, והכי חשוב לא כולל את ה-100 דולר הנוספים שגובים הספקים. בחו"ל מהירות העלאת הקבצים היא בין 30-60 קילובייט!!! ואני לא רואה איך זה הולך להשתנות. כ"כ הרתיח אותי לשמוע את דוברת בזק שידעת שיש בעיה ומתחמקת בכל דרך אפשרית מפתרון וזאת בגלל שבצורה הזאת בזק מרוויחה יותר , הרי אם היא תעלה את מהירות השליחה למהירות טובה כמצופה מטכנולוגיית פס רחב הם יפסידו קווי סיפרהנט ופריים ריליי שלא יהייה בהם עוד צורך. אז חבל, כי אנחנו האזרחים לא יכולים לעשות כלום. רק מקווים ללכת לישון בלילה ולהתעורר לעולם טוב יותר.. עולם עם בזק ואם עוד כמה אפשרויות בחירה בדרך. אולי יחשבו שאני מקצין, אבל כך נראים הדברים. אנחנו מתעסקים עם דברים שכנראה יותר גדולים מאיתנו האזרחים הקטנים כשמעצמה כמו בזק מרוויחה כסף והיא יחידה בתחומה אנחנו בוטנים מפוררים בשבילה. לא ישיבה מקוונת או אלף ישיבות יעזרו. הכל מושחת מהשורש

dov98

New member
ח"כ איתן כתב לי לפני הישיבה וראיתי

את זה רק עכשיו: אל תדאג אקפיד שהנקודות המרכזיות יעלו ושיקבע מנגנון של מעקב בברכה מיכאל איתן והוא באמת ייצג את הצבור נאמנה חזק ואמץ

dov98

New member
דודו ../images/Emo70.gif הכאב משותף ומאחד את

כולנו. חבל על המלים וכפי שמיקי סיכם רק התחרות תפתור את המחלות.(פברואר? הלוואי)

meitan

New member
דודו אתה טועה

דודו אתה טועה, האכזבה אינה במקומה פוליטיקה אינה אינטרנט מהיר והשינויים נעשים בקצב איטי מאד . הישיבה הזו הייתה אחת היעילות ביותר בהן השתתפתי בכנסת והכל הודות להכנה המוקדמת לה אתה דב ואחרים סייעתם כה רבות . שמחתי על ההחלטות החשובות מהן אתה נוטה להתעלם ועכשו צריך לעקוב אחר הביצוע. התחרות בין הכבלים לבזק בנושא האינטרנט המהיר שתפתח בעזרת השם ושר התקשורת כבר בחודש פברואר הקרוב תסייע לכולנו לקבל שירות טוב יותר , ההתחייבות של שר התקשורת להגביר את הפיקוח על בזק בכל הקשור לשרות אי די אס אל גם היא חשובה וכן הבטחתו לבחון אפשרויות לאינטרנט לוויני ובחינה מחודשת של המכרז ל WLLL ו LMDS . גם ההודעה לפיה בזק לא תורשה להעלות את מחיר חבילת חפשי חפשי היא הישג עצום לגולשים המשתמשים בחבילה זו (כשבעים אלף !!!). גם הודעת הכבלים על מחיר יעד עממי שווה לכל נפש לגלישה באינטרנט המהיר בכבלים הצפוי בקרוב היא בשורה טובה ובכיוון הנכון . הוסף לכך את הודעת בזק על שחרור הצרכנים מהחובה לרכוש מהם ציוד והיתר להתקנה עצמית של אי די אס אל ותקבל יבול נאה לישיבה אחת. עכשו כדאי להקדיש מאמץ למעקב ולביצוע של ההחלטות הללו ואני משוכנע שאם נפעל ביחד נצליח .

סקיפר1

New member
הייתי בזמן לשמחתי. לצערי אך

לא הופתעתי מדרך הדיון ושלא הצלחתי להשחיל מילה. רון

dov98

New member
כתבתי באתר של מיקי איתן את

הדבר הבא: בסנאט האמריקאי זה לא יכל לקרות, מנכ"ל בזק היה צריך לעמוד ולתת תשובות. לדעתי ביזו את הכנסת. ואולי את זה צריכים לשנות.

dov98

New member
ראיתי גם שכתבו באיזשהו מקום

שאנשים יעברו לכבלים לא בגלל אהבת מרדכי, אלא בגלל שנאת המן. ואני מוסיף כך קרה גם עם השיחות הבינלאומיות.

למעלה