אכזבה מהוועדה המקוונת
אני חשבתי או יותר נכון ציפיתי לכך שבישיבה יתקבלו החלטות. אני ציפיתי לכך שיגידו לבזק שהמחירים שלהם פשוט יקרים וכאשר שמעתי שאתם רוצים שיהייה אינטרנט מהיר בכל בית ממש גיחכתי. הרי איך אפשר אינטרנט מהיר בכל בית במחירים כאלה? נקודה נוספת היא לגבי השאלה של המהירות לחו"ל. פנינה שנהב ישר אמרה שהיא מעדיפה לדבר על המצב בארץ ולא בחו"ל. נאה לה לשנות את הנושא כשהיא יודעת בוודאות שיש בעיה הרי אם היא לא הייתה חושבת שיש בעיה היא הייתה מתמקחת וטוענת אחרת. בנוגע למהירות ההעלאה אכן פנינה שנהב צדקה כי אכן יש מהירות העאלה של 128 קילוביט, הרי זה 16 קילובייט. 4K יותר ממה שניתן עכשיו!!מה שהיא לא ציינה זהו מחירה של החבילה שעומד על 449 שקל וזה המחיר רק לבזק,לא כולל 40 ש"ח לאחזקת הקו טלפון, והכי חשוב לא כולל את ה-100 דולר הנוספים שגובים הספקים. בחו"ל מהירות העלאת הקבצים היא בין 30-60 קילובייט!!! ואני לא רואה איך זה הולך להשתנות. כ"כ הרתיח אותי לשמוע את דוברת בזק שידעת שיש בעיה ומתחמקת בכל דרך אפשרית מפתרון וזאת בגלל שבצורה הזאת בזק מרוויחה יותר , הרי אם היא תעלה את מהירות השליחה למהירות טובה כמצופה מטכנולוגיית פס רחב הם יפסידו קווי סיפרהנט ופריים ריליי שלא יהייה בהם עוד צורך. אז חבל, כי אנחנו האזרחים לא יכולים לעשות כלום. רק מקווים ללכת לישון בלילה ולהתעורר לעולם טוב יותר.. עולם עם בזק ואם עוד כמה אפשרויות בחירה בדרך. אולי יחשבו שאני מקצין, אבל כך נראים הדברים. אנחנו מתעסקים עם דברים שכנראה יותר גדולים מאיתנו האזרחים הקטנים כשמעצמה כמו בזק מרוויחה כסף והיא יחידה בתחומה אנחנו בוטנים מפוררים בשבילה. לא ישיבה מקוונת או אלף ישיבות יעזרו. הכל מושחת מהשורש