דודו, רון איפה אתם : זה מתחיל

• פותח הנושא dov98
  • פורסם בתאריך

dov98

New member
מכתב מעולה דודו../images/Emo45.gif

ואת זה ראיתי וכתבתי(אמנם בקיצור) כבר לפני 8 חודשים

22dudu

New member
תודה דוב

"נקמת ילד קטן עוד לא ברא השטן" חה חה חה :) אהבתי אני מקווה שהפעם נצליח לשנות משהו... אגב, אני חייב לשאול. מה קרה בזמנו בפורום של בזק? איים שם איזה דביל ונעלמת מעל פני השטח

dov98

New member
לא התכונתי להיות טרומפלדור,../images/Emo6.gif

וזה יצא כך. אנחנו הישראלים צרכנים פראיירים, זה לא היה קורה במקומות אחרים. כאשר נודע לי על הדיון בכנסת יצאתי מזה כי זה איננו קרב ליחיד. עכשיו התוכנית שלי לעשות מקסימום הסברה כאן בעזרת כל הפורום ואתך כמובן עד יום שלישי, יום הדיון. לאחר מכן נחזור ונמשיך לעזור כאן לכולם

22dudu

New member
אני כאן.... ואני מנסה לגייס כמה

שאפשר יותר אנשים שיבואו לדיון. מה שמעניין אותי הוא אם זה יהיה דיון של מקבלי החלטות או "נעביר את העניין לטיפול בוועדה המתאימה" כי אז יוסטון וויב גוט אה פרובלם...

dov98

New member
אבל הפעם לא יצליחו למכור אותנו

כל כך בזול: מה אנחנו? מפתחי prototype בתשלום? אם הם רוצים ככה שישלמו, ואז המוח היהודי יתחיל לעבוד. עשו מהגולשים תעשיה עתירת ידע, בלי כסף. תראה מה קרה רק היום!!!!

dov98

New member
ואתה יודע מה עוד עצוב: חלק

מהעומס יכול להתחלק בסיב אופטי של חב´ חשמל ושל הרכבת,אך לא רוצים לשכור אותו!

22dudu

New member
הצרה איתנו הישראלים היא

שאנחנו לא מאוחדים בכלום. ימשיכו לעלות לנו את המחירים ולתת לנו שירות גרוע ואנחנו נמשיך לשלם כמו גדולים.

dov98

New member
אני חושב שאנטידוט עוד מעט

מצטרף כי הוא אמר: Si vis pacem, para bellum כלומר אם אתה רוצה שלום תתכונן לקרב.

antidot

New member
ללא ספק...

אומנם הקרב האחרון שלי היה ניסיון שיחזור המחשב הביתי שלי שסופסוף נשבר תחת העול הכבד שהטלתי עליו (מי יריץ IIS ו-SQL על המחשב הביתי ???) הקרב ארך לילה שלם ונגמר בכניעה מוחלטת של מערכת הפעלה והכנסתה למגרת חדשה בצורת ACTIVE DIRECTORY. כמובן ששום דבר לא הלך לאיבוד, אך השרת IIS יצטרך לעבור שיפוץ מחדש... אבל !!! למרבה הפלא, מהירות הגלישה קפצה פי 2 לפחות ! (טוב נו... חלונות 2000 שחיו שנה וחצי ללא פירמוט...) אפילו נזכרתי למה לבילת ADSL שלי קוראים 1.5 ... תנו לי לאגור כוחות ואני אראה לכל ח"כ שיבוא מה זה Denial Of Service ! הגישה של Nil sub sole novum (אין חדש תחת השמש) כבר מיצתה את עצמה. העם רוצה לחם ושעשועים !!! (=פס רחב במחיר סביר). Antid0t נ.ב.: "אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה" (קרב בודד לא מכריע במערכה)

dov98

New member
ידעתי שאפשר לסמוך עליך ../images/Emo45.gif

עכשיו, התמיכה חשובה מאד, אך הפס הרחב גורלי, לכן אני מציע "to spread the word " ב "crescendo" עד יום שני ( צר לי על המחשב שלך, אבל תמיד אתה יכול לעשות כמו MACROT ולקנות חדש
)...סתאאאם. מה שבאמת חשוב ....זה להרים את זה , כי עכשיו מצב קשה במדינה ואנחנו זקוקים לכל תשומת הלב לנושא!

22dudu

New member
הייתה לי בחינה ב-SQL היום. תודה לאל

עברתי אותה כמו גדול ועכשיו זה זה מאחורי... אז עד הדיון יהייה לי מספיק זמן להפיץ את השמועה אני ממזמן כבר מוכן למלחמה...."כלי הנשק" משומנים היטב והלשון מחכה להגיב לכל הערה מצד מתכחשי העובדות למיניהם הולד סטיל.... היר ווי קאם !

dov98

New member
יפה מאד, ובדיוק עכשיו חיפשתי

פה בזכרון ,ומצאתי משהו שאמרתי לפני כמה זמן

maCr0T

New member
דוב....

למה הערות מיותרות? רוצה לשמוע למה קניתי מחשב חדש? כי את הקודם גנבו לי, כן, שברו חלון, לקחו את המחשב והלכו..... חוצמזה זה maCr0T ולא MACROT, ה0 מאוד חשוב... maCr0T

dov98

New member
אני יודע, הרי סיפרת לי, רציתי

פשוט שתכנס ותראה את הבעיות וגם תשתתף, וגם נעים לשוחח אתך.

maCr0T

New member
בבקשה, הנה הסיפור שלי עם נזק

ביום שגנבו לי את המחשב גנבו גם את המודם של אורכית, בזק בלי להתבייש חייבו אותי על 354 שקל, ועוד חודש שרות. דברתי עם ה"בוס" בתמיכה, הוא צעק עלי, חבל על הזמן. maCr0T

maCr0T

New member
nope, היה ISDN לכמה ימים

החזרתי תוך שבוע, לא שווה maCr0T שמאמין שתחרות לבזק, תהפוך את התחום

dov98

New member
טוב, נראה מה יהיה בכנסת, בכל

מקרה את המחירים צריכים להפוך לעממיים, להרחיב את הפס וללא תקלות, אחרת מחוסר ברירה נעבור חזרה לאנלוגי, לא שיש עכשיו תוכן מיודעמה לפס רחב.

למעלה