"נקמת ילד קטן עוד לא ברא השטן" חה חה חה אהבתי אני מקווה שהפעם נצליח לשנות משהו... אגב, אני חייב לשאול. מה קרה בזמנו בפורום של בזק? איים שם איזה דביל ונעלמת מעל פני השטח
וזה יצא כך. אנחנו הישראלים צרכנים פראיירים, זה לא היה קורה במקומות אחרים. כאשר נודע לי על הדיון בכנסת יצאתי מזה כי זה איננו קרב ליחיד. עכשיו התוכנית שלי לעשות מקסימום הסברה כאן בעזרת כל הפורום ואתך כמובן עד יום שלישי, יום הדיון. לאחר מכן נחזור ונמשיך לעזור כאן לכולם
שאפשר יותר אנשים שיבואו לדיון. מה שמעניין אותי הוא אם זה יהיה דיון של מקבלי החלטות או "נעביר את העניין לטיפול בוועדה המתאימה" כי אז יוסטון וויב גוט אה פרובלם...
כל כך בזול: מה אנחנו? מפתחי prototype בתשלום? אם הם רוצים ככה שישלמו, ואז המוח היהודי יתחיל לעבוד. עשו מהגולשים תעשיה עתירת ידע, בלי כסף. תראה מה קרה רק היום!!!!
אומנם הקרב האחרון שלי היה ניסיון שיחזור המחשב הביתי שלי שסופסוף נשבר תחת העול הכבד שהטלתי עליו (מי יריץ IIS ו-SQL על המחשב הביתי ???) הקרב ארך לילה שלם ונגמר בכניעה מוחלטת של מערכת הפעלה והכנסתה למגרת חדשה בצורת ACTIVE DIRECTORY. כמובן ששום דבר לא הלך לאיבוד, אך השרת IIS יצטרך לעבור שיפוץ מחדש... אבל !!! למרבה הפלא, מהירות הגלישה קפצה פי 2 לפחות ! (טוב נו... חלונות 2000 שחיו שנה וחצי ללא פירמוט...) אפילו נזכרתי למה לבילת ADSL שלי קוראים 1.5 ... תנו לי לאגור כוחות ואני אראה לכל ח"כ שיבוא מה זה Denial Of Service ! הגישה של Nil sub sole novum (אין חדש תחת השמש) כבר מיצתה את עצמה. העם רוצה לחם ושעשועים !!! (=פס רחב במחיר סביר). Antid0t נ.ב.: "אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה" (קרב בודד לא מכריע במערכה)
עכשיו, התמיכה חשובה מאד, אך הפס הרחב גורלי, לכן אני מציע "to spread the word " ב "crescendo" עד יום שני ( צר לי על המחשב שלך, אבל תמיד אתה יכול לעשות כמו MACROT ולקנות חדש
)...סתאאאם. מה שבאמת חשוב ....זה להרים את זה , כי עכשיו מצב קשה במדינה ואנחנו זקוקים לכל תשומת הלב לנושא!
עברתי אותה כמו גדול ועכשיו זה זה מאחורי... אז עד הדיון יהייה לי מספיק זמן להפיץ את השמועה אני ממזמן כבר מוכן למלחמה...."כלי הנשק" משומנים היטב והלשון מחכה להגיב לכל הערה מצד מתכחשי העובדות למיניהם הולד סטיל.... היר ווי קאם !
למה הערות מיותרות? רוצה לשמוע למה קניתי מחשב חדש? כי את הקודם גנבו לי, כן, שברו חלון, לקחו את המחשב והלכו..... חוצמזה זה maCr0T ולא MACROT, ה0 מאוד חשוב... maCr0T
ביום שגנבו לי את המחשב גנבו גם את המודם של אורכית, בזק בלי להתבייש חייבו אותי על 354 שקל, ועוד חודש שרות. דברתי עם ה"בוס" בתמיכה, הוא צעק עלי, חבל על הזמן. maCr0T